Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.397
Cevap
65
Favori
347.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3D özellik iptal oluyor diyorlardı.İptal oldumu ?
  • Arkadaşlar nereye yaptırıyorsunuz ya. Daha önce de yazdım İzmirdeki servislerin bu durumdan haberleri yok.
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    evet 3d pasif durumda. yani tv menüsünde 3d var,uygula dediğinde 3d'ye çeviriyor ama görüntü formatını ekrana sığdıramıyor.
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    ben istanbulda oturuyorum. ilk önce bana yakın olan bir yetkili servise(ümraniye) durumu anlattım, konuya tam olarak vakıf değillerdi. sonra erenköy'de bulunan deniz elektroniğe mail attım, sadık bey dönüş yaptı. en fazla dönüşüm kiti değişimi yapan servislerin başında geliyor sanırım kendisi. cihazı teslim aldıktan sonra 2-3 gün içerisinde geri dösüş yaptı, ''memnun musunuz?'' diye.

dediğim gibi, şu an yeni bir cihaz almış gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Upcomin_vibes -- 4 Mayıs 2019; 13:52:21 >
  • Android özellikli philips marka tv arizalandi. Kumanda ile acilmiyor fisi cikarip taktigimda acilizp 5 sn sonra yeniddn kApanip aciliyor ve bu surekli oluyor bir sure sonra su fotodaki hatayi veriyor:

Kumandayi algilayan tvnin sag altindaki isik da surekli yanip sönüyor. Sizce sorun nedir? Servis evime cok uzak garantisi de bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Upcomin_vibes

tv'yi aldım,3 gündür kullanıyorum. sanki yeni bir cihaz almış gibiyim. 49puk7150/12'den hatalardan,sinir bozucu yavaşlıktan,donmalardan gram eser yok.

en son gelen yazılımı kullanıyorum. (QM163E_26.39)

2015 -QM163E mit Hardware-Upgrade-Kit:
    xxPUS7100/R2,
    xxPUS7150/R2,
    xxPUS7170/R2,
    xxPUS7180/R2,
    xxPUS7600/R3
    offiziell nur Android TV 7 Nougat über OTA, inoffiziell über Umwege: Android TV 8 / O QM163E_26.39)

(bu yazılım 6401, 6501, 6521, 6551, 6561, 6581, 7101, 7181, 7601 serileri ile aynı)

tv'nin adı 49PUS7150/r2 oldu. android 8.0 oldu ve çağ atladı.
    4K sorunsuz ve gayet akıcı
    arayüz programları; netflix,vb gibi uygulamalar çok akıcı.
    görüntü kalitesinde bariz iyileşme var.
    kanal geçişleri ve en önemlisi kumandanın tepkisi çok iyi.

cihaz şu an gayet sorunsuz çalışmakta.
    Komple yeni ve geliştirişmiş revizyon bir anakart takılmış hocam size. Bunun adına da dönüşüm demişler. Neyse panel uyumlu olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız inşallah. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Upcomin_vibes U kullanıcısına yanıt
    Özellikle reklamlarda ve haber kanallarında kayan altyazılarda titreme oluyor mu arkadaşım?
  • Philips androidzedeler ailesine hoşgeldiniz.Her philips sahibi garantisi bitince bu tecrübeyi yaşıyor.Tekrar kurulum yapmayı,fabrika ayarlarına dönmeyi araştırın ve deneyin.USB ye son yazılımını bulup kurmayı deneyin.Kurtarabilirseniz de wifi yi kapatın,hiçbir program kurmayın öyle kullanın.Yani androidniz yokmuş gibi davranın.Geçmiş olsun.
    hayır, ilk açtığımda özellikle o olaya dikkat ettim. herhangi bir titreme veya takılma olmuyor.
    Peki nereden bulabilirim yeni yazilimi?

• philipsin kendi sitesine bak.Orada yoksa ,forumda bir site paylaşmıştım oradan da bulabilirsiniz.Yoğunum bu aralar araştıramıyorum,kusura bakmayın.
  • Buldum eski yazılarımdan
    XDA Developers
    [GUIDE] Continuous restart / bootloop fix for Philips Android TV with Wipe Data Tool
    https://forum.xda-developers.com/android/help/guide-continuous-restart-bootloop-fix-t3344272
    buradan yazılım bulabilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar,

Bende de 2015 49PUK7150 var. r2 upgrade yaptırmayı düşünüyorum. Yorumlar güzel. Yaptırmış arkadaşlar genel kullanımla ilgili bir video çekebilir mi? Android menüleri, kanal geçişleri, tepki süreleri vs :)
  • Ya bu tv neden netflixte donuyor arkadaş ?

• Dışardan APK yükleyebiliyordum eskiden geçende yeni bir uygulama eklemek istedim ama Yükle pasif geliyor daha önce yükleyip kaldırdığım apk lar dada aynı YÜKLE pasif kalıyor bir güncelleme sorunumu yaşıyorum bunu aşmanın yolu varmıdır ?
  • tvsi netflixte donan varmı noldu da bu tv iyice çöp hala geldi android box alsak düzelirmi yada philipse mesaj atsam bune diye
  • Philips TV ye STremio uygulama kurabilen var mı =
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ben 1100 tl ödemiştir. Ücretli.
    49pus7909/12 var. Çoğu app düşük androidden dolayı düzgün çalışmamaya ve destekleri yok olmaya başladı. Canlı videolar takıla takıla açılıyor bazen. Arada takılıp kapanıp açılıyor. R2 modelleri daha önce görmüştüm. R2 update kit almqya değer mi? Tavsiye eder misiniz? Ayrıca herhangi philips servisi yapıyor mu?

• PHILIPS 55PUS9109 TV için donanım yükseltmeden 4k video çözen custom yazılım mevcut mu?

Donanım yükselteceğime VU+ 4k uydu alıcı alırım daha iyi o paraya yükseltenleride anlamıyorum zaten.
  • R2 upgrade kit hakkında bilgisi olan var mı? 49pus7909/12 için. yavaş ve takıla takıla da olsa çalışabiliyor. r2 kit mi yarı/çevrek fiyata kaliteli tv box mı?
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.