Şimdi Ara

2015 Q3 1.4 Tfsi 150 Bg hakkında her şey ve merak edilenler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • xtrail 4x4 olacaksa olur. yoksa anlamsız. konfor olsun rahatlık olsun imaj olsun audi farklı. gerçekten geniş bagaj lazımsa olay başka. tip sevmek de sözkonusu. xtrail bence anlamsızca büyük görünüyor. güzel de durmuyor. eskisi gibi olaydı tamamdı da.. 4x4 olursa sıkıntı yok.

mitsubishi outlander??
  • xtrailde 4x4 yok.....cvt de büyük sorun....q 3 benimde radarımda.....ama bir bakıp içini büyüklük olarak iyice incelemek lazım...malzeme kalitesi v.s .kalite mükemmeldir ama ama arka diz mesafesi.. baş mesafesi v.s bakmak lazım..yıllarca pug 5008 kullanınca geniş mekana alışıyor insan...emre arkadaş q3 için 7-8 lt .civarı bir tüketim vermiş..gayet iyi...eşime pug 208 vti...1.2 puretech benzinli.otomatik aldım..oda 7 lt.civarında yakıyor.....yazın ve birazda km.ilerleyince bu 6 lt.ye düşer..ama 1.lt farkla audi kalitesi herzaman tercih sebebidir...
  • emretatar1634 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Aşağıdaki özellikler için 138k fiyat aldım. nasıl acaba yorumlayabilir misiniz?
    q3 cod 1,4 t fsı s tronic PI
    Metalik beyaz
    MMI navigasyon plus
    18" jant 235 lastik
    3 kollu fonksiyonlu triptonik kumandalı direksiyon simidi
    Panoramik cam tavan
    Leatherette deri döşeme
    Qb5 eşya gözü+bagaj paketi
    akustik paark yardım
    zenon plus led arka farlar
  • Süper derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 1.4 TFSI 150 Bg Design paket takipteyim.
    C180 ile A4 arasında gelip gidiyorum
  • Bende bu araçtan aldım fakat navigasyon da Türkiye haritası yok nasıl Türkiye haritası yok nerden yükleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretatar1634 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,bi uzun dönem yakıt güncellemesi alsak...
  • Merhaba, 2. el 2014 model Q3 almayı düşünüyorum. 2015 modellere çok beğensem de fiyat limiti sebebi ile erişemiyorum. 2014 modellerde bilinen sorun, ya a alırken dikkat etmemizi gerektiren bir uyarınız var mıdır. Tasiyelerinizi okumak istiyorum.
  • Navigasyon saçmalığından daha önemlisi; 2014 Q3'te Bluetooth olmayan model olur mu? Aldıktan sonra fark ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.