Şimdi Ara

2015 Q3 1.4 Tfsi 150 Bg hakkında her şey ve merak edilenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Geçen hafta Pazartesi günü eşime yeni A4 alacakken fiyatının yüksek gelmesi ile sakin düşünüp indirimli olan Q3 1.4 Tfsi 150 Bg araba aldık.Bugüne kadar ailece kullandığımız arabalar jetta passat tiguan A3 sedan A4 B8 ve son olarak Q3 .Şu anda 4 gün oldu.Aracı Başaran Audi Antalya dan aldık. Daha önce de bu gruba ait olan arabalar kullandığımızdan karşılaştırma olanağımız net oluyor. 4 günlük kullanımımızda yakıt tüketimi bizi şaşırttı. Daha yğksek bekliyorduk.En azından Tiguan ile arasında fark var.Ayrıca araçta sakin kullanımda 2 silindir sistemini çalıştırması çok iyi bir durum.Araç deri koltuk açılır cam tavan navigasyon xenon plus arka stop led katlanır ayna idi. Lastikler spor 18 . Araca ekstra hız sabitleme yaptırdık.Ayrıca Türkiye haritası yüklettik. İlaveten gizli özelliklerini açtırdık. Kumandadan katlanır ayna dönüşlerde sis farın açılması vs. Araç bize çok konforlu geldi. Şu an için tüketim bugün şehir içi trafiği 7.9... Merak edilen her şeyi sorabilirsiniz.Bizde kullandıkça sorularınızı gideririz. Resimleride paylaşırım. Beyazdan bıktık Metalik gri aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emretatar1634

Merhabalar.Geçen hafta Pazartesi günü eşime yeni A4 alacakken fiyatının yüksek gelmesi ile sakin düşünüp indirimli olan Q3 1.4 Tfsi 150 Bg araba aldık.Bugüne kadar ailece kullandığımız arabalar jetta passat tiguan A3 sedan A4 B8 ve son olarak Q3 .Şu anda 4 gün oldu.Aracı Başaran Audi Antalya dan aldık. Daha önce de bu gruba ait olan arabalar kullandığımızdan karşılaştırma olanağımız net oluyor. 4 günlük kullanımımızda yakıt tüketimi bizi şaşırttı. Daha yğksek bekliyorduk.En azından Tiguan ile arasında fark var.Ayrıca araçta sakin kullanımda 2 silindir sistemini çalıştırması çok iyi bir durum.Araç deri koltuk açılır cam tavan navigasyon xenon plus arka stop led katlanır ayna idi. Lastikler spor 18 . Araca ekstra hız sabitleme yaptırdık.Ayrıca Türkiye haritası yüklettik. İlaveten gizli özelliklerini açtırdık. Kumandadan katlanır ayna dönüşlerde sis farın açılması vs. Araç bize çok konforlu geldi. Şu an için tüketim bugün şehir içi trafiği 7.9... Merak edilen her şeyi sorabilirsiniz.Bizde kullandıkça sorularınızı gideririz. Resimleride paylaşırım. Beyazdan bıktık Metalik gri aldık.

Aracınız hayırlı olsun. Fiyt aldığınız yeni a4 Ün Donanım ve rakamını, yine q3 için aynı şekilde Donanım rakam verebilir misiniz ?

Bugün bakmaya gideceğim. Izmir de rakam tutturmak çok zor. Düzgün indirim hiç olmuyor en azından elinde bilgi ile gideyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Günaydın

1-yeni A4 1.4 Tfsi 150 Bg designline ilave hayalet ekran navihasyon(Tr var),ön-arka parl sensörü,yapmur sensörü,far sensörü,sunroof,deri koltuk ısıtma, sim kart girişi audi connect ve design olduğu için krom kaplamalar. Her iki ön koltuk elektrikli ayarlanabilir.. Ayrıca 3 bölgeli klima (arka taraf digital) ,xenon plus arka stoplar homojen , hız sabitleme 162 K TL
    2- Q3 1.4 Tfsi 150 bg , deri koltuk, açılabilir cam tavan , ön -arka park sensörü(görseli mmi plusa veriyor),yağmur sensörü, far senaörü,far yıkama3 bölgeli klima (arka manuel) , ışık paketi, xenon plus arka stoplar led, otomatik ayarlanabilir far yükseklik ayarı, mmi plus ( navigasyon var ama TC haritası kuzey kıbrıs haritada görünmediğinden lisans almanız gerekiyor bu ekstra isterseniz 2.500 TL) , katlanır yan aynalar( kumandadan yapmıyor bununiçin izmirde gizli özellik açan birine 40 TL ye yaptırabilirsiniz) , iç ambiyans aydınlatma ve ışık paketi 133 K Tl. (Alırken 1.300 TL ye hız sabitleme taktırmanızı tavsiye ederim.)

Şimdi size tavsiyelerde bulunmam gerekirse

1-yeni A4 gerçekten çok beğeneceksiniz.tek sorun fiyatı.emin olun bu ay sonu yada 2.ay 145 K e kadar bu modelini inebilirler.Mercedes e ye yakın fiyat yaptılar. 3 ay önce dizel B8 177 Bg 150 K a bıraktılar . Bu araç için sabretmeniz lazım.Avantajı ise bu doğuş denen arkadaş ilk araçları full getirir sonradan o ekstra bu ekstra milletin kanını emer !!! Bu konuda çok kararsız kalmıştım
    2-Q3 mutluyuz memnunuz.çok güzel bir araç.rakiplerinden önde. Gla güzel ama yüksek değil gerçi suv lar yüksek olacak diye bir kaide yok ama hanımlar yerden yüksek istiyor :) X1 e göre çok daha iyi bir araç .tüketim 7.9-8.3 arası gidip geliyor Antalyada. Daha 250 Km de.

Sizde bakınca fikirlerinizi yazarsınız güzel bir hafta sonu dilerim.

• quote:

Günaydın

1-yeni A4 1.4 Tfsi 150 Bg designline ilave hayalet ekran navihasyon(Tr var),ön-arka parl sensörü,yapmur sensörü,far sensörü,sunroof,deri koltuk ısıtma, sim kart girişi audi connect ve design olduğu için krom kaplamalar. Her iki ön koltuk elektrikli ayarlanabilir.. Ayrıca 3 bölgeli klima (arka taraf digital) ,xenon plus arka stoplar homojen , hız sabitleme 162 K TL
    2- Q3 1.4 Tfsi 150 bg , deri koltuk, açılabilir cam tavan , ön -arka park sensörü(görseli mmi plusa veriyor),yağmur sensörü, far senaörü,far yıkama3 bölgeli klima (arka manuel) , ışık paketi, xenon plus arka stoplar led, otomatik ayarlanabilir far yükseklik ayarı, mmi plus ( navigasyon var ama TC haritası kuzey kıbrıs haritada görünmediğinden lisans almanız gerekiyor bu ekstra isterseniz 2.500 TL) , katlanır yan aynalar( kumandadan yapmıyor bununiçin izmirde gizli özellik açan birine 40 TL ye yaptırabilirsiniz) , iç ambiyans aydınlatma ve ışık paketi 133 K Tl. (Alırken 1.300 TL ye hız sabitleme taktırmanızı tavsiye ederim.)

Şimdi size tavsiyelerde bulunmam gerekirse

1-yeni A4 gerçekten çok beğeneceksiniz.tek sorun fiyatı.emin olun bu ay sonu yada 2.ay 145 K e kadar bu modelini inebilirler.Mercedes e ye yakın fiyat yaptılar. 3 ay önce dizel B8 177 Bg 150 K a bıraktılar . Bu araç için sabretmeniz lazım.Avantajı ise bu doğuş denen arkadaş ilk araçları full getirir sonradan o ekstra bu ekstra milletin kanını emer !!! Bu konuda çok kararsız kalmıştım
    2-Q3 mutluyuz memnunuz.çok güzel bir araç.rakiplerinden önde. Gla güzel ama yüksek değil gerçi suv lar yüksek olacak diye bir kaide yok ama hanımlar yerden yüksek istiyor :) X1 e göre çok daha iyi bir araç .tüketim 7.9-8.3 arası gidip geliyor Antalyada. Daha 250 Km de.

Sizde bakınca fikirlerinizi yazarsınız güzel bir hafta sonu dilerim.

Bilgiler ayrıntılı ve tam zamanında oldu. Paylaşım için çok teşekkür ederim size.

Yeni a4 ü frankfurt autoshow da incelemiştim. Zaten çok beğenmiştim. Görüşme sonunda sizi bilgilendireceğim.

Fiyat konusunda Haklısınız , 40. Yıl edition 3 serisi fiyatını hedef almışlar. C serisinde de dizel otm insanların kafasını çeliyor ama a4 özellikle Gösterge paneli ile öne çıkıyor. Ayrıca Sürüş konfor ve ses izolasyonu konusunda yurtdışı sitelerde epey övgü almış.

• Rica ederim. A4 araç olmadığından test aracıda olmadı. Ama bende yurt dışı forumlarında detaylı okudum. Sessizlik çok iyi araçta. Bana tek ters gelen stopların led olmaması. Audi led konusunda çok başarılı. Yurt dışı forumlarında matrix led farı sistemini incelemiştim. Onu eksta veriyor Audi/Doğuş ama çok şartmı bilemedim :) yeni Q 7 gibi yapmışlar aracı.özellikle virtual kokpit eminim hayran kalacaksınız. Yeni Q5 Yeni Q3 ileride aynı gelecektir. Aracı incelerken daha önce eleştirdiğim Sabit Mmi ekranı aracı görünce beğendim. Ayrıca gece yolculuğunda gözünü almasın diye tek tuşlar ekranı karartabiliyorsunuz. Yeni A4 işçilikte rakibi 3 ün üzerinde yani bana göre en azından.

• Bu arada Q3 aldığım araç metalik fiyat alırken buna dikkat edin unuttum yazmayı

• quote:

Rica ederim. A4 araç olmadığından test aracıda olmadı. Ama bende yurt dışı forumlarında detaylı okudum. Sessizlik çok iyi araçta. Bana tek ters gelen stopların led olmaması. Audi led konusunda çok başarılı. Yurt dışı forumlarında matrix led farı sistemini incelemiştim. Onu eksta veriyor Audi/Doğuş ama çok şartmı bilemedim :) yeni Q 7 gibi yapmışlar aracı.özellikle virtual kokpit eminim hayran kalacaksınız. Yeni Q5 Yeni Q3 ileride aynı gelecektir. Aracı incelerken daha önce eleştirdiğim Sabit Mmi ekranı aracı görünce beğendim. Ayrıca gece yolculuğunda gözünü almasın diye tek tuşlar ekranı karartabiliyorsunuz. Yeni A4 işçilikte rakibi 3 ün üzerinde yani bana göre en azından.

Gittim görüştüm. Başıma geleceği biliyordum zaten sizin yazdığınız özelliklerde aracı direk 168 dediler. 160 deyince bakalım rakamı hallederiz vs oldu. Burası bir garip , 4 yıl önce bmw aracımı da İstanbul dan almıştım. Audi alırsam yine İstanbul yolları görünecek gibi.

Gelelim araca, showroom da 2.0 araçlar vardı. Sport paket koltukları daha çok beğendim, baldır desteği ve Yanal kavrama daha iyi idi. Ayrıca sport direksiyon altı düz geliyor daha hoş olduğunu düşündüm. Ama design koltukları ve direksiyonu da kötü değil tabi. Gösterge paneli, mmi Navi bu arabada olmazsa olmaz. Araçtaki bütünlük ve kalite hissi çok iyi. BMW 3 ten zaten daha iyi ve modern de , Mercedes ile yarışır bana göre. Bu üçlü arasında a4 maçı alır iç tasarımda bana göre.

Led far yoktu hiç bir araçta. Led önemli Audi için. Yüzünü değiştiriyor.

Sizinle aynı fikirdeyim alım sürecinde. Bir kaç ay bekleyip düzgün kampanya yapılmasını beklemek lazım. Uygun kredi kampanyası bitmiş yakın Zaman'da.

Bu arada fark etmişsinizdir siz de iç hacmi de fena değil aracın. Diz mesafesi iyi.

Son olarak showroom daki kırmızı tt de gözüm kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen öyle araç çok iyi diz mesafesi tatminkar designline alınacak arabalardan basicline alınmayacak cinsten sportline iyi hoş ama fiyat gittikçe gidiyor... En büyük problem fiyat aşağı indiğinde doğuş ekstralara döker sunroof ve deri koltuk ve hız sabitleyiciyi huyu bu parasına para katması lazım.. 1-2 aya iner . Bmw 3 ten daha iyi konumda şu an . Ama audi her zaman bmw nin %10 altında fiyat koridorunda gezer !!! Eğer araç alacaksanız yada alacağınız zaman Antalya Başarandan sizin için fiyat alırız. Buradaki arkadaşlarım insaflıdır. Şu an onlarda designline var. İlaveten show roomda Q3 varmıydı ? Tt iyi hoş yaşınızı bilmiyorum ama bana fazla gelir . Yaş 40 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretatar1634 -- 2 Ocak 2016; 23:39:45 >
  • Yaş 36. Showroom da q3 vardı hatta ilk ona baktık. Araç çok güzel. Fiyata bakmadım ama sizin yazdığınız baremde çok efektif araç. Fakat bende iki bebek var. Yaşları biraz büyük olsa q3 çok rahat kullanılır. Fakat bebek olunca, yeri geliyor Arabanın içinde elli takla atmak gerekiyor.

Mümkün olsa ailece gezecek arabayı ayrı , tt yi ayrı isterdim ama zor. Fiyatlar çok kopmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Yaş 36. Showroom da q3 vardı hatta ilk ona baktık. Araç çok güzel. Fiyata bakmadım ama sizin yazdığınız baremde çok efektif araç. Fakat bende iki bebek var. Yaşları biraz büyük olsa q3 çok rahat kullanılır. Fakat bebek olunca, yeri geliyor Arabanın içinde elli takla atmak gerekiyor.

Mümkün olsa ailece gezecek arabayı ayrı , tt yi ayrı isterdim ama zor. Fiyatlar çok kopmuş.
    Merhaba, bende bir kaç aya kadar araba alacağım, Q3' de karar kıldım, ama 2. el fiyatları çok yüksek görünüyor. 133.000TL' ye almışsınız hayırlı olsun öncelikle, sahibinden.com' da aynı özelliklerde araca sıfırından daha yüksek fiyat istiyorlar. Öncelikle aracımı satacağım, en fazla 110.000 TL'lik bütçem var ne yapmamı tavsiye edersiniz.

• Alp Bey iyi akşamlar. Q3 aralık ayının ilk 10 gününe kadar 138-140 K arası gitti geldi. Fakat 3.hafta itibariyle klasik yıl sonu olması nedeniyle iyice aşağı saldı. Aslında İstanbuldan 132 K e kadar da fiyat aldık. Fakat git gel aynı paraya gelecektik. Şimdi 2016 modellerin gelmesi şubat- mart ayını bulur. Yani Doğuşun ve bayilerin elinde 2015 model varsa yine bu fiyatlara baskı yapılabilir.
    Q3 2015 yılın ilk çeyreği sonunda makyaj yedi. Özellikle arka kısım ciddi makyaj yedi. Bu nedenle yılın 2. Ve 3.çeyreğinde arabayı alanlar 142-150 K fiyata aldılar. 2.el bu nedenle şu anda 128-133 k arası oynuyor. 2016 döviz kuru düzelmesi ise faiz koridoru gevşemezse çok aşağı maalesef bulamazsınız. 2016 yılının 3.çeyreğinde 2.eller 115-120 K arasına inebilir.

Sizin 110 K bütçeniz var. Öncelikle suv mu istiyorsunuz yoksa sedan da olur mu ? ( sedan d segmenti mi istiyorsunuz ilave premium d mi?) suv isteğinizde premium beklentiniz mi var c suv premium ? Eğer premium beklentiniz yok ise ama suv istiyorsanız Tiguan kasa değiştirecek. 2016 2.çeyrekte mayıs gibi 1.4 Tsi benzinli bulabilirsiniz . Ama suv premium derseniz Mercedes Gla ,Bmw X1 ve Audi Q3 geliyor sıralamaya. Bmw X1 kasa değiştirdi ve yeni araçlar geliyor bu fiyatlara bulamazsınız. ama 110 K 2.el 2014-2015 X1 bulabilirsiniz. (Eski kasa demezseniz eğer) yeni X1 yükselmiş kasa !!! Ama sedan derseniz bu fiyata 2.el B8 A4 dizel ,Bmw 3.20, Mercedes C 110 K bulabilirsiniz...Aile arabam olsun derseniz D segmentinin (premium hariç) lideri Passat rahat bulabilirsiniz... C suv premium şart değil derseniz bu bütçeye ciddi araçlar bulabilirsiniz. C segmentinin lideri Nissan Qashqai... Ama ben şahsen Alman markalarının işçiliğini daha çok benimsiyorum. Eğer bütçenize 20-25 K daha bulsanız Honda Crv dizel yeni kasa rahat alırsınız...

• quote:

Yaş 36. Showroom da q3 vardı hatta ilk ona baktık. Araç çok güzel. Fiyata bakmadım ama sizin yazdığınız baremde çok efektif araç. Fakat bende iki bebek var. Yaşları biraz büyük olsa q3 çok rahat kullanılır. Fakat bebek olunca, yeri geliyor Arabanın içinde elli takla atmak gerekiyor.

Keşke öyle olabilse ben Q3 ü hanıma verdim.Bende garptir yıllardır ciddi bir Passat fanatikliği var çok premium takıntımda yok. Passat D segmentinde sınıfında lider . Zaten VW grubu yılın en çok satan aracı. Bu başarısı tamamen Passat ve Golfün sınıfında açık ara lider olması. Passat 1.6 Tdi Highline hayalet ekran discovery den yakıyor. Bende takıntı oldu. Biraz daha 2.elin gevşemesini bekliyorum ama nafile. 2.eli çok tutuluyor. Doğuş Highline siparişide bazen alıyor buda aracı uçuyuryor. 2015 modeller 2.el temizleri 140-145 K arası gidiyor. Fakat B8 2.0 Tdi 177 Bg tadınada vardım. Araç çok seri. Yeni A4 2.0 tdi 190 hp tork almış başını gitmiş. Araç çok seridir eminim. Sedancı olarak F/P analizinde passatı önde tutuyorum . A6 2 sene önce 190 K giderken 250 K olmuş iyice çıldırdılar.

• quote:

quote:

Keşke öyle olabilse ben Q3 ü hanıma verdim.Bende garptir yıllardır ciddi bir Passat fanatikliği var çok premium takıntımda yok. Passat D segmentinde sınıfında lider . Zaten VW grubu yılın en çok satan aracı. Bu başarısı tamamen Passat ve Golfün sınıfında açık ara lider olması. Passat 1.6 Tdi Highline hayalet ekran discovery den yakıyor. Bende takıntı oldu. Biraz daha 2.elin gevşemesini bekliyorum ama nafile. 2.eli çok tutuluyor. Doğuş Highline siparişide bazen alıyor buda aracı uçuyuryor. 2015 modeller 2.el temizleri 140-145 K arası gidiyor. Fakat B8 2.0 Tdi 177 Bg tadınada vardım. Araç çok seri. Yeni A4 2.0 tdi 190 hp tork almış başını gitmiş. Araç çok seridir eminim. Sedancı olarak F/P analizinde passatı önde tutuyorum . A6 2 sene önce 190 K giderken 250 K olmuş iyice çıldırdılar.

Passatlar benim de radarımda. Ama dediğiniz gibi highline pakette araba yok ellerinde. Variant olarak çeşit var hatta epey dolu araçları 140 gibi veriyorlar. Hayalet Navi ayakla bagaj açma şerit takip 360 kamera vs araçlar. Tabi Sedan tutuluyor bizde.

2015 model trend tdi dsg 106, comfortline tdi dsg 116 fiyat aldım. Highline pakette göstergeli 3 variant teklifi var ayrıca. Aracın güzelliği 2 Bebek koltuğu isofix e takılı iken ortaya geçici süre için de olsa oturmak mümkün. Bu son derece önemli bir olay. Diz mesafesi de çok iyi, çocuklar şoför koltuğunu tekmeleyemiyor, birbirlerine sataşamıyor. :)

177 lik 190 lık dizeller iyi gider. Benim 320d 2012 modeldi 184 hp idi. Daha sonra bir takım modifiyeler ile 220 hp civarına gelmişti. Bir süre öyle kullandım. Araba kuduz olmuştu. Ne var ki artık içi geniş , 110-120 cruise control seyahat aracı lazım.

Enerjimizi kaybetmeyelim hocam. Hanımlara arabaları bırakacağız orası kesin de , diyetteyiz diye göz ucuyla menüye de bakalım yani (Audi tt) :):)

• quote:

quote:

quote:

Passatlar benim de radarımda. Ama dediğiniz gibi highline pakette araba yok ellerinde. Variant olarak çeşit var hatta epey dolu araçları 140 gibi veriyorlar. Hayalet Navi ayakla bagaj açma şerit takip 360 kamera vs araçlar. Tabi Sedan tutuluyor bizde.

2015 model trend tdi dsg 106, comfortline tdi dsg 116 fiyat aldım. Highline pakette göstergeli 3 variant teklifi var ayrıca. Aracın güzelliği 2 Bebek koltuğu isofix e takılı iken ortaya geçici süre için de olsa oturmak mümkün. Bu son derece önemli bir olay. Diz mesafesi de çok iyi, çocuklar şoför koltuğunu tekmeleyemiyor, birbirlerine sataşamıyor. :)

177 lik 190 lık dizeller iyi gider. Benim 320d 2012 modeldi 184 hp idi. Daha sonra bir takım modifiyeler ile 220 hp civarına gelmişti. Bir süre öyle kullandım. Araba kuduz olmuştu. Ne var ki artık içi geniş , 110-120 cruise control seyahat aracı lazım.

Enerjimizi kaybetmeyelim hocam. Hanımlara arabaları bırakacağız orası kesin de , diyetteyiz diye göz ucuyla menüye de bakalım yani (Audi tt) :):)

Aynen öyle ...Variant Almanyada Hollanda ve Belçika gibi hatta İngilterede çok görüyoruz aslında 10 numara aile arabası ama işte Güzel Ülkemin Sedan aşkı :) Daha yeni yeni Suv ve 4*4 lere kayıyoruz . Usa de yıllardır böyle. Çocukların arkaları tekmelemesinve her defasında para yatırdığımız araçları ıslak mendille silmek :)

Aynen öyle göz ucu işe takip etmek katılıyorum ve kendim içinde her zaman her gün araştırıyorum şöyle karışmayan doya doya süreceğimiz araçlar hayırlısı ...

Tt arkadaşımda iken kullanma fırsatım olmuştu fena bir makine

• emretatar1634 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, 2011 model civic hb aracım var, son 6 aydır değiştirmeyi düşünüyorum, önce subaru XV' ye baktım, bayide 2. el bir araç beğendim tam alacaktım, o gün araç satıldı. Daha sonra peugout 3008 bakmaya başladım, eylül ayında aracın sıfırına 90 dediler, ekim ayında gittim, aracımla takasa gireyim dedim, aracıma 5000 TL daha düşük fiyat verdiler ve araca 107.000 TL dediler, 94.000 TL'ye bırakacaklarını söylediler, eğer aracıma düşük fiyat söylememiş olsalardı alacaktım. Daha sonra araştırınca premium araçları alabileceğimi gördüm, mercedes A, B,C araçlara ve BMV X2 araçlara baktım, en son audi Q 3 ü görünce onda karar kıldım. Q3 görüntü olarak güzel araç ve bütün beklentilerimi karşılayabilecek bir araç, henüz bayiye gitmedim, ancak kısa zamanda gideceğim, eğer aracıma takasta iyi fiyat verirlerse ve iyi fiyat alabilersem, hiç düşenmeden alırım, ya da dediğiniz gibi 5-6 ay sonra fiyatların düşmesini bekleyip, 2. el araç almakta bana manıklı geliyor. 2015 yılı makyajlı kasayla önceki kasa arasında farkları biliyorsanız yazarsanız sevinirim. ( D segmenti araç düşünmüyorum, şehir içinde bana kullanımı zor geliyor.)

• Yeni Makyaj yiyen Q3 ülkemize haziran 2015 itibari ile satışa sunuldu. Yeni yüzünde benim bildiklerim ön ızgara daha agresif görünüme sahip oldu. 6 gen yapısı ve sert xenon pluslar ile spor görünümlü oldu. Ayrıca arkada led far ve stop lambaları komple değişerek çok ayrı hava kattı. Yine makyajlı kasada Mmi plus geldi. Makyaj yiyen A6 daki ultra olayı Q3 te cod olarak geldi. Yani motor teknolojisi değişti... Tahimin ediyorum geleneksel audi gibi 2018 te kasa yenilerler. Audi güncel kasayı 3-4 sene tutar sonra makyaj yapar 3 sene daha gider. 2018 Haziran ayında ülkemizde satışa sunulur gibi geliyor bana. İlk resimleride 2017 sonlarında duyururlar. Bu sene Audi 5 serisi yenileyecek yani A5 ve Q 5. . Bu 2 araçta yeni A4 ve Yeni Q7 özelliklerini alır. Hayalet ekran büyük ekran mmi plus yeni motor seçenekleri vs . Muhtemelen yüksek ihtimal Q3 te abisi Q5 gibi olur... Q3 artık A3/A4 ve A6 gibi en çok satan modellerle aynı satış rakamlarına yaklaştı .... (Bu rakamlar Audinin kendi satış dağılımının içinde) ...

• emretatar1634 E kullanıcısına yanıt
    Hocam mmi plus da Cod motor teknolojisi de vardı daha önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmas1514 -- 10 Ocak 2016; 10:25:36 >
  • Merhaba arkadaşlar;

Audi q3 1.4 benzinli ve nissan xtrail 1.6 dizel arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Bu hafta kısmetse ikisinden birini alacağım. Siz olsanız hangisini alırdınız? Nedenini de kısaca belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Audi q3 için aldığım fiyat 133.000 tl, nissan xtrail black edition için 128.000tl

• Tabi ki xtrail arada segment farkı var q3 ile qasqai olsaydı belki q3 derdim
  • Tabi ki xtrail arada segment farkı var q3 ile qasqai olsaydı belki q3 derdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.