Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.710
Cevap
85
Favori
381.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler güncelledim.
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Siz yazınca Google da bir arama yaptım.

Root ve oscam dan bahsedilmiş.
    Yapan uygulayan var mı?

forum.samygo.tv
    Warning : Firmware upgrade and root E/F/H/J/K/M/N/Q - SamyGO
    https://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=1&t=8274&sid=6d25d73613ba3a0f9a161011b7e26b99

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65ju7500 e guncelleme geliyormu hala son durum nedir? Yavaslama vs oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Bu güncellemeyi
    55ju7000 e yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Bu güncellemeyi
    55ju7000 e yapabilir miyiz?
    Sizin model bu sanırım https://www.samsung.com/tr/support/model/UE55JU7000TXTK/

İndirmeler kısmına 2019-05-02/ 1531 olarak ekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

2019-05-02 File(USB type) sür. 1530.1 (Farklı Dillerde)
    eskiden internet üzerinden otomatik bulup güncelliyordu. şimdi neden usb üzerinden güncellemek zorunda kalıyoruz.

bilgisi olan var mı?
  • Arkadaslar web tarayici uzerinden film sitelerinden film izleyemiyorum sebebini bilen varmi acaba? 55JS9000
    Tesekkurler

• ccolt kullanıcısına yanıt
    Menüden smart hubı sıfırla ama nihayetinde bende hiçbir zaman doğru düzgün tvnin browserından izleyemedim. Diğer alternatif web video caster uygulaması ile telefondan Tv ye görüntüyü atmak için
    www.webvideocaster.app
    InstantBits
    http://www.webvideocaster.app/home
    burdan telefonuna uygun appi indirebilirsin. Ben apple kullanıyorum. Uygulama, %90 oranında sıkınti çıkarmıyor. Tv ye aktardığım filmi sonuna kadar kesintisiz veya bağlantı hatası olmadan izlenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 8 Haziran 2019; 13:17:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ccolt

Arkadaslar web tarayici uzerinden film sitelerinden film izleyemiyorum sebebini bilen varmi acaba? 55JS9000
    Tesekkurler
    Filmakinesi "tek Load" linkleri açılıyor. Sebebi belli her yeni güncelleme'de film upload yapılan siteleri engelliyorlar...
    Hatırlıyorum Web Tarayıcıda Twitch daha Flash kullanıyordu sorunsuz izliyordum, chat'de yazıyordum.
    Yeni güncellemeler geldikçe Twitch HTLM5 kullanmaya başladı artık Twitch sitesinde yayın izlenmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 20 Haziran 2019; 16:17:21 >
  • Merhaba 55ju 7000 serisi kullaniyorum
    Smart hub my games bir suredir kayip
    Son guncellemeyi indirdim ,smart hub i sifirladim ingiltere sectim nafile my games kayip
    Bilgi veya cozum verebilecek bir arkadasimiz varmidir

• 55ju7000 de akıllı kumanda tepkisi yavaşladı
    Ses açma yapmıyor ama kapatıyor
    Source tuşuna basıyorum 5 saniye sonra geliyor
    Pil değiştirdim yine olmadı
    Sonra
    Youtube dan izleyerek factory reset yaptım düzeldi
    2 gün sonra yine aynı
    Bu sorunu yaşayan var mı ?

Normal kumanda da sorun yok

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    TV bende de çok yavaşladı. Ama kumandadan kaynaklandığını hiç düşünmemiştim.
    Sadece akıllı kumandam var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    youtube dan izleyerek servis menüsünden factory reset yap
    lakin 2-3 gün sonra yine yavaşlıyor
    şimdi bende 2019 firmware indiriyorum bir de onu deneyim olursa yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 7 Eylül 2019; 1:31:1 >
  • benzer sıkıntı bende de var, çözebilen olursa yardımcı olabilir mi?
  • Orjinal kumandasının aynısını bulabilir miyiz nerede satılır bilen var mıdır?

• 55h6470 serisi kullanıyorum akıllı kumanda var ufak olandan . orjınalı var ama 300 tl den asagı yok bende uzun kumanda aldım mouse gıbı kullanamıorum olsun napıyım . 300 tl de verılmez yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

55h6470 serisi kullanıyorum akıllı kumanda var ufak olandan . orjınalı var ama 300 tl den asagı yok bende uzun kumanda aldım mouse gıbı kullanamıorum olsun napıyım . 300 tl de verılmez yahu
    Mause kumanda performansı nasıl buluyorsunuz orjinal pointerli kumandaya göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

Mause kumanda performansı nasıl buluyorsunuz orjinal pointerli kumandaya göre ?

Alıntıları Göster
    Bence rahat ama pahali kumanda , pointerli kumanda hic kullanmadim

• Merhaba arkadaslar televizyonum 55ju7000. Sonradan standart tuşlu kumanda alip Orjinal akıllı kumandayı uzun zamandir kullanmamıştım, bugün bi kullanayim dedim hicbir tepki yok. Kullanmamaktan pili bitmistir diye pili degistirdim yine calismadi. Sonra kumandanin arkasinda pil kapagini cikardiktan sonra kabartma yazı şeklinde iki tuşa 3 saniye basili tutarak bir işlem yapildigi yaziyor pairing 3 sec yaziyor (play pause tuşunun solundaki ve sağindaki tuşlarin ikisine ) ben de bu şekilde yaptim ve tvnin ekraninda kumanda ile tvnin baglandigi yazdi ve sonrasinda kumanda normale döndü. Belki biliniyordur ama birinin işine yarayabilir diye paylaşmak istedim
     2015 SAMSUNG TİZEN TV
     2015 SAMSUNG TİZEN TV

• bilocan078 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende kumanda alıp akıllı kumandayı 1 senedir kullanmıyordum. Geçenlerde sizin gibi deniyeyim dedim baktım tepki yok bende pili bitmiştir deyip değiştirdim gene tepki yok kaldırdım tekrar kumandayı demekki eşleştirme yapmak lazımmış. Sayenizde öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.