Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.710
Cevap
85
Favori
381.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Yeni güncelleme Taze daha bugün...
    03.12.2019 File(USB type) sür. 1550.0 (Farklı Dillerde)
    aynen hocam biz göremiyoruz.. link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

aynen hocam biz göremiyoruz.. link verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Güncellemeyi UK sitesinden indirdim. TR sayfasıyle eş zamanlı güncelleme eklenirdi..

TV modelini sağ üstte arama kutusuna yazın
    https://www.samsung.com/uk/support/model/UE85JU7000TXXU/
    https://www.samsung.com/uk/support/model/UE65JU6500KXXU/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 4 Aralık 2019; 1:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Güncellemeyi UK sitesinden indirdim. TR sayfasıyle eş zamanlı güncelleme eklenirdi..

TV modelini sağ üstte arama kutusuna yazın
    https://www.samsung.com/uk/support/model/UE85JU7000TXXU/
    https://www.samsung.com/uk/support/model/UE65JU6500KXXU/

Alıntıları Göster
    yükleyince usb ile çalıştı mı peki güncelleme?

• Ben USB ile güncelledim. Bir fark göremedim ayrı mesele
  • 65js9000 tv nde ışık HÜZMESİ başladı.ledler reflector filminj yakmis,65ju7500 nün paneli uyar dediler, benim lcd yi kırık panele 65ju7500 panele takalım dediler.sizden öğrenmek istediğim şunlar,lütfen bilgi ;
    -bu değişim mantıklı mı, js9000 8 ÇEKİRDEK ekran bölüyor vs, öne connect box 65ju7500 de kullanılırsa sorun yok zaten ...kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan uygulama yüklenebiliyor mu hâla?
    Ayrıca AirPlay 2 daha gelmedi değil mi bu TV’lere

• 65ju7500 de service menu de bazı ayarları değiştirdim ama şimdi orjinal ayarları bulamıyorum. 65ju7500 tv si olup service menu den sitediğim ayarları gönderene 50 tl hesabına yatıracaağım servise vereceğime size vereyim benden yemek yersiniz.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Yine mi servis menüsü operasyonu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Yine mi servis menüsü operasyonu...
    Sorma şeytan dürtüp duruyor ayarlarını değiştirip duruyorum sonrada eski ayarlarına dönemiyorum 8k tv lere diktim gözüde fiyatlar uçuk nasıl olacak bakalım.
  • 55ju7000 serisi icin daha once yazmistim ama kimseden bir cevap alamadim maalesef.
    Games sekmesi ortalarda yok.daha once asphalt 8 vs oyunlarin oynandigi sekme.
    Bilgisi olan varmidir.

• 55JU7000 TV yi Samsung Smart things uygulaması ile kontrol edebiliyor muyuz? Bununla ilgili bir güncelleme vs yayınlandı mı? Smart things uygulamasında desteklenen modeller 2016 dan başlıyor da. Bağlantı kuramıyorum.
  • SLM ARKADASLAR BKLAVY SORUNLU KUSURA BAKMAYIN .BND JU7500 SAMSUNG TV VAR. BN BUNA APK UYGULAMALAR YUKLMK ISTIYORUM FAKAT SMART HUBDAN GELISTIRMEYI YAPAMIYORUM. DEVELOP HESABI ACTIGIM HALDE SERVR IP VSAIRE CIKMIYOR YANI AYARLARDAN HIC BIS CIKMIYOR WIGT UYGULAMASI UZRINDN APK YUKLYCKTIM . AMA GELISTRME SECENKLERI CIKMIYOR. LUTFEN BIRI YARDIMCI OLABILIRMI . SIZ NASIL YUKLUYORSUNUZ. HIC BIR YRD BIR BILGI BULAMADIM. CVPLAARSANIZ COK SVINIRIM
  • tarkan22 T kullanıcısına yanıt
    aynısı bende de var, ışık sızıntısı her yerden geliyor, çöp tv, 1 lira harcamayıp yeni bir tv bak,
    Sony xe90 ve xf90'ım var 100 kat daha kaliteli.
  •  2015 SAMSUNG TİZEN TV
    Arkadaşlar TVde böyle leke çıktı arkadan aşık vuruyor gibi sizce sorun ne olabilir model 55ju7000

• Eskiden İnternet tarayıcı ile film dizi falan izleniyordu şimdi hiçbiri açılmıyor neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: serderi

Arkadaşlar TVde böyle leke çıktı arkadan aşık vuruyor gibi sizce sorun ne olabilir model 55ju7000
    Büyük olasılıkla merceği düşmüş. Youtube da çözüm yolları var. Ama biraz teknik

• quote:

Orijinalden alıntı: Too-Xaris

Büyük olasılıkla merceği düşmüş. Youtube da çözüm yolları var. Ama biraz teknik

Alıntıları Göster
    evet servisi aradım yarın alıp yapacaklar teşekkürler
  • İnternet tarayıcı neredeyse işlevsiz artık can sıkıyor Arkadaşın bahsettiği gibi film dizi açmaz oldu bizim efsane ju 7000, ayrıca benim ekranda iki yerde 10 cm çapında yuvarlak gri ve beyazlar da belirginleşen devamlı duran mavilesme tarzında leke belirdi 2,3 aydır insan suratı gelen yerlerde ten rengi yerine mavimsi bir renk veriyor normal ilk defa bakan biri farketmez ama bizim gibi adamların gözüne batıyor, araştırdım ve bütün ledlerin değişmesi gerekiyormuş 1000/1500 arası fiyat veriyorlar yaptırmayı düşünmüyorum diğer odaya alıp başka seçeneklere bakacagiz artık öyle böyle 5 yıldır işimizi gördü Samsung harici seçenek düşünüyorum Sony olabilir kalın sağlıcakla...

• quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

İnternet tarayıcı neredeyse işlevsiz artık can sıkıyor Arkadaşın bahsettiği gibi film dizi açmaz oldu bizim efsane ju 7000, ayrıca benim ekranda iki yerde 10 cm çapında yuvarlak gri ve beyazlar da belirginleşen devamlı duran mavilesme tarzında leke belirdi 2,3 aydır insan suratı gelen yerlerde ten rengi yerine mavimsi bir renk veriyor normal ilk defa bakan biri farketmez ama bizim gibi adamların gözüne batıyor, araştırdım ve bütün ledlerin değişmesi gerekiyormuş 1000/1500 arası fiyat veriyorlar yaptırmayı düşünmüyorum diğer odaya alıp başka seçeneklere bakacagiz artık öyle böyle 5 yıldır işimizi gördü Samsung harici seçenek düşünüyorum Sony olabilir kalın sağlıcakla...
    servis bugün geldi 860 tl fiyat verdi led değişimine 55ju7000 seri tv me bilğiniz olsun konum mersin

• quote:

Orijinalden alıntı: serderi

servis bugün geldi 860 tl fiyat verdi led değişimine 55ju7000 seri tv me bilğiniz olsun konum mersin

Alıntıları Göster
    Sizinde şikayet aynımı farklı bir seymi acaba,ben İstanbul'da iki yere telefonla sordum dediğim fiyatları verdiler hatta bir tanesi bizim panel riskli imiş LED değişim yaparken panelin kırılma riski varmış ama bizim garantimiz de falan dedi artık olur daha uygun bulursam sizin gibi yaptırırım bende

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.