< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2015 SAMSUNG TİZEN TV (335. sayfa)
-
-
Daha önce sorulmuş olabilir şimdiden af ola...
Bu seri televizyonlara exxen uygulaması nasıl kurulur arkadaşlar kuran var mı? Ben uygulamalar arasında exxen göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef kuramazsınız
TV nin paneli çok iyi ama işletim sistemi tizen çok kötü
Samsung destek vermiyor
Disney+ bile 2016 sonrası cihazlarda çalışıyor
Android box larla işi çözebilirsiniz
Aslında hep birlikte Samsung a mail bombardımanı yapsak düşükte olsa belki bir gelişme olur 🤔
Ama istedikleri cep telefonu gibi 3-5 yılda bir TV değiştirmemiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet arkadaşlar,
ara ara sorunumu yazmıştım. bilen bilir.
yerel tamircilerde çözüm aradım fakat parça sıkıntısı olduğundan çözemediler.
ancak samsung yetkili servis çözer dediler.
son bir umut merkezi aradım ve güncel fiyat aldım.
bu arada çözüm için panel değişimi dediler fakat panel stokta yokmuş. yurtdışı sipariş geçilecek ve geliş zamanı belli değil!!!
model UE55JS8500 için panel değişim ücreti işçilik ve kdv dahiiiil, sıkı durun yazıyorum, 27.000 TL fiyat verdiler..
bu demek oluyorki git yeni tv al.. 8 yılda tv izlenmeyecek hale geldi ve o kadar hassas davranmama rağmen!!!
bir daha asla bu kadar yüksek rakamlar vermeyeceğim tv için.
orta halli bir tv bakıyorum. karar verince yine yazarım buraya..
saygılar..
-
Flat ekran modellerden ziyade sizinki gibi curve ekranlarda daha başlarda bile sorun dönüşü çok fazla oldu. Benim ju7000 ilk günkü gibi. Aslında burada yeni çıkan riskli denemelere mesafeli olmak gerektiği ön plana çıkıyor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 28 Ekim 2023; 8:50:12 >
kesinlikle.. ama işte gerek 3D olması, çocuklar falan çok istekli olunca, hadi dedim bu sefer böyle olsun.. ama hata yapmışız. aslında samsung alarak da sanırım bir hata oldu..
ama dediğim gibi artık tv ye öyle çok paralar vermeyeceğim. çünkü zaten bir sorun çıkıyor.
şu anda ambilight üzerinde yoğunlaştım. şöyle bir indirim yakalarsam sanırım alacağım.
elimdekini de yedek parça niyetine satabilirsem satarım.
-
Üst seri tv lerde ne yazık ki samsung dayanıklılık açısından en kötüsü. Üst segment de Sony daha sonra Lg en sağlam tv leri üretiyor benim gözlemime göre. Tv ye büyük paralar vermek istememek normal ama bir kez kaliteli resime alıştı mı göz işte o da zor:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 31 Ekim 2023; 20:31:7 >
tizeni batsın ya kaldık yarım yamalak. bide ledde çizgi çıktı canımı sıktı.
-
bu arada emin olun o rakamları vermeden de kaliteli resimleri bulmak muhtemel üstadım..
şöyle bir gezdim haftasonu.. cidden mümkün.
şu an için 65PUS8808 philips ambilight yoğunlaştım. kasım indirimlerinde şöyle 36 - 37 bin civarlarında yakalayabilirsem yapıştırıcam sanırım..
selamlar..
-
Tabi mümkün olabilir kıyıda köşede kaliteli tvler hep oluyor. Bu philips va panel ve fald mı?
ikisi de değil sanırım. o kadar detaylı araştırmadım. dediğim gibi zamanın qn90c eşdeğeri tv sini almışım. şimdiki değeri 60k larda. elime ne geçti?
tekrar söylüyorum. bu paraları bir daha asla vermeyeceğim.
açıkçası çok zoruma gitti bu durum. belki ben öfkeyle karar veriyorum ama fikrim değişmeyecek!!
-
UE55 serisindeki silinemeyen uygulamaları silmenin yöntemini bilen bir babayiğit yok mu ? Develope modunda da silinmiyorlar
-
Arkadaşlar, 65JU7500 ü emekliye ayırıp, Philips 65OLED907+ a geçtim. Vatandan aldım dün akşam 59999/3 taksit.
JU7500 i kaldırmak istiyorum kilere ama kolisini bulamadım. Kenarda olup vermek isteyen olursa İstanbul içi gelip almak isterim.
Selamlar
-
Nas taki filmlerinizi, 4k UHD remux vb, akıllı tv lerde ne ile, hangi program ile izliyorsunuz?
Google TV işletim sistemli TV de kodi var sadece onun da görüntüsü hoşuma gitmedi...
Hala Apple tv 4k & Infuse kullanıyorum ve Görüntü muazzam. HDR, dolby vision vb...
Apple tv içermeyen bir opsiyon arıyorum bulamadım henüz...
ue48ju6470 tv de iptv kullanan varmı?
55ju7000 ekranımdaki son durumu bu.
8350 Tl istedi servis
acaba kendim mi denesem, bir arkadaş 6-7 tane değiştirdim ama riski var tabi dedi. Ledler 1500 Tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Enterasan... bende ju6570 var.. Konuda aynı zaman diliminde ya çizgiler çıkmaya başladı ya içinde ki ledler sıkıntı çıkarmaya başladı..
-
10 yılda bu hale gelmesi üzücü,
bir ara ekran koruyucu kullandım, ondan mı acaba dedim.
ama herkeste oluyor, panel kaliteli, ama tamir pahalı. Çok kararsızım
Doğru söyluyorsunuz.. 7-10 yıl arası dikey çizgiler, ledler sıkıntı çıkarıyorsa,
TV de büyük olsun, smart olsun , şusu, busu derken çok para vermeye gerek yok..
Ortalama bir şey almak kafi...
-
yav ben bu kadar kullanışsız arayüz işletim sistemi görmedim , satarken bunun yanında verilen zımbırtı kutuyla güncelleneceğini , mekanik arıza olmazsa ömürlük tvmizin olduğunu falan söylemişlerdi , kanal eklemek bile zulüm, hazır liste falan olsa yükler kurtulurduk ama uğraşıyoruz sürekli ! benim bilmediğim şeyler mi vsr acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X