Şimdi Ara

2015 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
24.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Honda City den sonra tabi konforlu gelmiştir. Leon kütük gibi bir araba oysaki değil 17 lerle 16 larla bile kütük.
  • Geçen gün fr 1.4 tsi ACT 150 BG DSG test ettim. Test aracı olarak ellerinde bu varmış. Ben 1.6 tdi DSG almak istiyorum. Daha önce arkadaşımın aracında test etmiştim ancak beni çok mutlu etmemişti. Sonra fr kullandım. Test sürüşünde sonra aracı alasım geldi. Araba akıcı ve sarsıntısızdı. Vites geçişlerini hissetmek mümkün değil. Sakin kullandığım içinde ortalama yakıt zaman zaman 3.5 - 4 - 4.5 lt arasında dolaşıyordu. Açıkcası çok tahrik etti beni :)

Bu durum karşısında bi an tereddüt ettim ve acaba dizel otomatik versiyonu da bu şeklide konforluydu ama ben mi yanlış hatırlıyorum diye sordum kendime. Tekrar arkadaşımın aracına bindim. Sonuç aynı. Bence dsg dizel versiyonlarında yeterince başarılı değil. Sanırım araç gaz tepkileri karşısında zaman zaman kavramaya çalışmaya devam ediyor. Bir nevi yarım debriyaj yapıyormuş gibi davranıyor. Devir yükseltme ama hızsız kalma vb.

Peugeot 308 tam otomatik
    Hyundai dct
    Kia cerato dct
    Opel Astra tam otomatik arasında en kötüsü dsg. Üstelik sorunlu oluşu ve tescil edilmesine rağmen fanboylar sayesinde halen satılmakta.

Yoksa bend seat leon st, sunroof, dsg, koltuk ısıtma, geri görüş, büyük ekran, deri döşeme versiyonunu almak üzereydim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.