Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: real_madrid_

Superb ne Passata rakip olur ne de Mondeoya.Diğer D segmenti araçlar gibi Mondeonun arkasından gelir.Sonuçta VW çakması.

Superb,mondeo yu ağlatır. Hem satış hem performans olarak.

Yazmaktan sıkıldık artık da, Superb gibi vasat bir yol tutuşa sahip araç, Mondeo'yu nasıl ağlatıyor merak içerisindeyim.

ford yol tutuşta her segment aracında iyi,ama motor seçenekleri,iç mekan kalitesi falan devreye girdiğinde mondeo,superb nin de gerisinde kalacaktır. Eski kasa suberb de yol tutuş olarak çok kötü bir araç denemez. Kaldı ki vag bu segmentte passat tan sonra superb ye yoğunlaşmış durumda..aynı şekilde c segmentinde ise golf ve ondan sonra ıbıza geliyor..bu bir dengedir. Vag bu dengeyi harika kuruyor kim ne derse desin.

Seat ve Skoda'nın malzeme kalitesi iyi fln değil. En azından Ford'dan iyi değil.

İbiza olsun, Leon olsun, Superb olsun, Octavia olsun, bunların hiç biri malzeme kalitesi olarak Fiesta-Focus-Mondeo üçlüsünden önde değil, aksine geride.

Uzun zamandır gördüğüm en boş yorumlardan.Seat tamam kalitesiz ama skodaya laf ettirmem. Focusun octaviayla kalite olarak kıyaslamak bile saçma.

• adam olun burada ben varım dercesine üretiyor adamlar gerek octavıa olsun gerek superb mükemmel arabalar.
  • Stoplar A3 Sedana benzemis. Eski orantisizlik bunda giderilmis sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 17 Şubat 2015; 17:23:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Seat=Fiyat/Performans
    Skoda=Donanım/Konfor

Bir Fabia'ya veya bir SuperB'e bindiniz mi? Ben de Monde'yu heyecanla bekliyordum ama hüsran. Adam gibi donanım yok, fiyatlandırma saçma, bagaj hacmi ne birşey demiyorum. Türkiye'de Vag kadar prim yapan yok. Adam herşeyi getiriyor. Mondeo ve Kuga, şuanda yanlış fiyatlandırma ve saçma motor/donanım sonucu satamıyor. Fabia'nın yeni kasası belki en güçlü B segmenti olabilir, ama Tr'ye gelmediği için, birşey demiyorum. Octavia, şuanda peynir ekmek gibi satıyor. Ayrıca şu marka fanboyluğunu bırakın artık. Hiçbiri babamızın markası değil. C4 Cactus'ün siyah rengini inceledim ki iğrendiğim bir araçtı oysa, alınabilecek bir araç olduğunu gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı görmek lazım ama olmuş bu sefer sanki
  • Araç tek kelime ile HARİKA. Passat yerine kesinlikle tercih edilir. Özellikle içini çok beğendim. Şu vites kolu daha aracın ağırlığına yakışır bir şey olsaymış iyimiş. Bana göre şuan premium olmayan markalar arasında sıralama yaparsak Superb>Passat>İnsignia>mondeo.

• İlk jenerasyon da harikaydı, bu kasa da çok güzel olmuş.

Şimdi önümüzdeki 3-4 ayda gelmesini bekleyeceğiz. Umarım Doğuş hemen getirir.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    ana konusu varken bilerek tekrar konu açmak nedir biraz araştırma yapın sonra konusu yoksa ynei konu açın

ana konudan devam edinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_92219074/f_//tm.htm#92219074
  • Çok güzel olmuş ama arka taraf foto dan gördüğüm kadarıyla sırıtıyor..

Bu skodanın araçlarını bisiklet yarışlarını izlerken hep görür aşırı beğenir baya incelerdim.. Git gide araçları çekicileşmeye başlıyor.. Kaliteli araçlar.. Bizim ülkede hak ettiği ilgiyi pek görmüyor o da ayrı bi konu..
  • olmuşta bu güzelim arabaya o direksiyon gitmemiş bence...
  • Bagaj kısmı sınıfına göre kısa kalmış gibi biraz. Hatta araba komple küçülmüş. C sınıfı gibi duruyor boyut olarak.

• Mondeodan esinlenmeler çok kaput kabartmalar ve yan kapi ustu çizgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Artık Passat , Jetta düşünsün
    Forumda beğenilmeyen yeni Corsa bile, Polo reklamlarının dönmesine sebep oluyorsa, demek ki Vw'yi bir panik almış. Şubat ayı fırsatı, Vw'de satılan hiçbir Polo'da görmediğimiz özellikler falan, bir uyanış olsa gerek.

Çok normal; Ocak Ayında Polo ve Golf toplam 600 tane satabilmişler. Satışlar dip.

• Efsane olmuş bayıldım

• Amblemi sök "Premium araç bu" de kimse yadırgamaz.

• Efsane kasa superb diye anılır bu

• Arka kısım a5 gibi gelmiş a3 sedan stoplarıyla bitmiş.arka taraf güzel.tek beğenmediğim yanı ön kısım ızgaralar
  • özel ışıklandırmalar ile böyle duruyor bütün yeni çıkan araçlar. evin önüne çekince acaba yanlış mı aldım" diye bir düşünmeden edemiyoruz
  • GELL BEBEĞİM GELLLLLLL

NASIL SABREDİCEM SENİN GELMENE.......

GEL GEL....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.