Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sefer önü ile arkası birbirinden bağımsız olmamış, önceki kasa resemen önü ayrı arkası ayrı saçma sapan bir tasarımdı. Passat tan daha güzel olmuş.

2013 te Van'a gittiğimde her 10 araçtan 3 nün superb olduğunu görüp şaşırmıştım demek ki o kesim seviyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Corolla esintileri mi desem a4-a6 esintileri mi desem...

Lisedeyken bir yerde yemek yiyorduk arkadasimla. Bolgenin varos sayilabilecek lisesinden kizlar geldi. 2 dakika susmuyorlar acaip bir dedikodu halindeler. Bir ara şöyle bir laf geçti; ''Edvırd ayni rasim, tipatip ayni hic fark yok" rasim ayni edward degil, edvird ayni rasim niyeyse o geldi aklima simdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 17 Şubat 2015; 17:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik güzel bi kombinasyonu 90-100bin olur.. sıkıntı ya. okadar para veripte araban ne dendiğinde skoda demekte bana koyar..

yanlış anlamayın öyle lüks takıntım yok. ama bir önceki ve şimdiki (ceed-leon) araçlarımda mahalle baskısına çok maruz kaldım..

araba şimdilik süper gözüküyor ona lafım yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Bu sefer önü ile arkası birbirinden bağımsız olmamış, önceki kasa resemen önü ayrı arkası ayrı saçma sapan bir tasarımdı. Passat tan daha güzel olmuş.

2013 te Van'a gittiğimde her 10 araçtan 3 nün superb olduğunu görüp şaşırmıştım demek ki o kesim seviyor.

Dediginiz sey erzurum icjnde gecerli hocam. Yazın oraya gitmistim, dogan sahin kadar vardi etrafta. O bolgede bayagi satiliyor

• 207m kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 2014 yılında 14.500 adet civarında Skoda satıldı.Sizin bahsettiğiniz rakam 2013 satışları.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

otomatik güzel bi kombinasyonu 90-100bin olur.. sıkıntı ya. okadar para veripte araban ne dendiğinde skoda demekte bana koyar..

yanlış anlamayın öyle lüks takıntım yok. ama bir önceki ve şimdiki (ceed-leon) araçlarımda mahalle baskısına çok maruz kaldım..

araba şimdilik süper gözüküyor ona lafım yok..

Skoda değilde aracınız ne dendiğinde superb derseniz wv den daha karizmatik durabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Bildiğim kadarıyla 2014 yılında 14.500 adet civarında Skoda satıldı.Sizin bahsettiğiniz rakam 2013 satışları.

O kadar oldu mu yaff :)
  • Bu arac hali haziirdaki passatin uzerine mi kuruldu? arac gercekten cok benziyor..
    mqb alt yapisimi var?

• 207m kullanıcısına yanıt
    Geçen gün Youtube da yeni fabia combinin test videosunu izledim.Skoda Türkiyenin bir yetkilisi böyle bir rakam telaffuz etti.

• skoda böyle giderse baya tutulacak gibi
  • Önü arkası bu sefer güzel olmuş ama, dıştan Audi, iç mekanda da VW esintisi çok göze batıyor. Skoda pazar payını arttırdıkça özgünlüğünü kaybediyor malesef.
  • wolkswagen aldıktan sonra skoda coştu gidiyor massallah
  • 65 bin bence güzel bir rakam hele bu tasarıma
  • bu arada 4. nesil olmuyor mu yanılıyorsam düzeltin lütfen
  • PASSATTAN İYİ OLSA PASSATIN RAKİBİ OLAMAZ.. NEDEN OLAMAZ BİZİM ÜLKEDE DOĞUŞ OTO KAZIGI VAR.:)) PASSATA YAKIN FİYATA CEKERLER FİYATINI MİLLETE PASSAT ALDIRIRLAR BU ESKİDENDE BÖYLE OLDU..
  • hayvan kadar araba sehir icinde tam bir eziyet hele park etme konusunu unutun 1 km dolasacaksiniz park icin sonucta vitodan 2cm kisa mercedes e'den uzun bir arac. alirken insanin hosuna gidiyor buyuklugu ama bir ay sonra illallah diyor
  • Sinyal ve geri lambaları fazla beyaz kalmış. Tasarım olarak diğer arkadaşların yorumuna katılıyorum.

Ayrıca skoda logolarını söküp VW logosunu taksan kimse yadırgamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 17 Şubat 2015; 13:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

hayvan kadar araba sehir icinde tam bir eziyet hele park etme konusunu unutun 1 km dolasacaksiniz park icin sonucta vitodan 2cm kisa mercedes e'den uzun bir arac. alirken insanin hosuna gidiyor buyuklugu ama bir ay sonra illallah diyor

Herkes istanbul gibi korku filmi setinde yaşamıyor hocam :)
    Araç gerçekten büyük ama park yeri sorununuz yoksa tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_madrid_

Superb ne Passata rakip olur ne de Mondeoya.Diğer D segmenti araçlar gibi Mondeonun arkasından gelir.Sonuçta VW çakması.

Superb,mondeo yu ağlatır. Hem satış hem performans olarak.

• ben tasarımını çok beğendim.

her ne kadar fotoğraftakini trafikte çok az görecek olsak da boş line olanı da güzel olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.