Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superb ne Passata rakip olur ne de Mondeoya.Diğer D segmenti araçlar gibi Mondeonun arkasından gelir.Sonuçta VW çakması.
  • Eğer fiyatlar 70-80 bandında olursa çok iş yapar, gerçekten göz alıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadan A5'e benzettim gayet güzel duruyor ama önden farları ve panjuru iri geldi gözüme daha kısık bir görünümü olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 17 Şubat 2015; 1:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

E ehliyet alır kullanır artık satın alanlar. Passat bile çoğu yere sığmazken, bu araba adamı deli ediyor büyük şehirde. Şöförsüz kullanılacak bir araç değil.

Şehirde takılanlar için D sınıfı lüzumsuz zaten. Hele hele İstanbul için C HB ötesi uzaktan bakmalık.
  • Samimi olmak gerekirse tasarım ve detay olarak Superb, Passatı yedi bitirdi. Tebrik etmek lazım boynuz kulağı geçti.
    Ancaaak Allah aşkına almayın bu kadar uzun arabaları trafikte kapladığı bir yana park için yer ararken çıldırır insan ben bile B segmenti topaç gibi arabaya yer bulamıyorum kimi zaman.
    Bu tür araç kullananlara Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 17 Şubat 2015; 3:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinifinin en mantikli araci olacak. Tr de cok iyi satis yapacaktir. Superb algisi iyi ulkemizde.

• Yan profil mondeo corolla karisimi on profilde bmw den bobrek esintisi arka kisimda audi vw yansimalari var.

Yan profili krom cam cerceveleri daha farkli dizayn edilebilirdi cok çiğ durmus sanki yada resim ve videolar yanilticidir bilemeyeceğim.

• Superb güldür güldür geliyor. Tasarıma hayran kaldım yine. Eski kasada bir türlü tutturamadı far tasarımını, bu olmuş ama.

Skoda zaten peynir ekmek gibi sattı zaten. Yine boşline 1.4 Düz Tsi'yi 65 bandından satarsa B segmentine 55K verecekler buna yönelirler. Yine 2.0 Tdi 4x4 130-120 bandında 1.6 Tsi Dsg 90-95 civarı, düz 1.6 89-90'dan satacaklar. Peşinden Fabia gelecek. Muhtemelen Roomster kasa değişecek, o da yıl sonunda gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Millet resimlere bakıyor ovvv süper ovv ye donanım ovvv

O paralara çıktıktan sonra SuperB alacak var mı bu forumda ? MAzda 3 önerenler bunu da önerir keşke çeyreği kadar satsa.

var, ben varım...

gelsin ilk ben alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 17 Şubat 2015; 8:56:16 >
  • İnşallah fiyatlar dediklerinizi doğru çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: redracer

O fiyata gelmez en az 70 den başlar bence.
    Trendline Passat yerine düşünülebilir.

Passat 70.900 den başlıyor
    İkisi de VAG grubu , birbiri ile çatıştırmaz , 65ten başlar
  • Çok keskin, çok dinamik bir araç, hele dediğiniz gibi 65den başlıyorsa şeytan fena dürter. 75 golfe verene kadar bunun orta hallisi alınır. Ama ben pek inanmıyorum o fiyatlara. Orta karar bir superb 90lara satılır gibime geliyor.
  • Kusura bakmayın ama mondeo ön görünüşte bundan dah güzel ve sportif duruyo bununla passat biraz orta yaş üstü için duruyo

• Dsg fiyat farki ve dizel fiyat farki bakalim ne olacak?

• Muhtesem gozukuyor.

• Kapı kolları keşke aston daki gibi kalsaydı 😔

• satıuşları fena değildi superb in.tabi bunda iyi fiyat vermelerinin avantajı vardı.yine inşallah güzel bir fiyatla arabanın saatışını yaparlar.d segmentinde enson ayda 1,passat 2. 3serisi 3.c serisi 4. de skoda superb ti satışlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 17 Şubat 2015; 9:21:34 >
  • mecburen iyi fiyatlar vercekler fiyat arttırkca passata göre en ful donanımda25-30 bin fiyat farkı var.yine aynı fiyat farkı olcak bence .en düşük donanımda passat 70 ten başlıyorsa superb 65 ten başla daha ust donanımlarda bu fark daha cok olcak şuanki fiyat farkı gibi
  • hayrını görün..
  • Passat 70.000 TL iken Superb ne kadar iyi olursa olsun, daha düşük fiyattan satılmalı, yoksa değerinden dolayı herkes Passat alır.

Her iki araç manuel 1.4 olarak aynı fiyat olsa yine herkes Passat alır. Maalesef gerçek bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.