Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda beğenilmeyen yeni Corsa bile, Polo reklamlarının dönmesine sebep oluyorsa, demek ki Vw'yi bir panik almış. Şubat ayı fırsatı, Vw'de satılan hiçbir Polo'da görmediğimiz özellikler falan, bir uyanış olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 16 Şubat 2015; 23:04:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçta ülkemizde hak ettiği değeri bulamaz aha da buraya yazdım ileride görürsünüz
  • Mondeo'dan sonra segmentin en beğendiğim aracı oldu ama ülkemizde hakettiği değeri görmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 16 Şubat 2015; 23:21:07 >
  • çok güzel çok güzel . her marka 5-10 kere yeni kasa çıkardı inş 10-20 sene sonra alırız bizde bu arabaları o zamanlar değersiz olur anca
  • bayagı heybetlı duruyo

• Mükemmel görünüyo alman teknolojisi yine coşturmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet resimlere bakıyor ovvv süper ovv ye donanım ovvv

O paralara çıktıktan sonra SuperB alacak var mı bu forumda ? MAzda 3 önerenler bunu da önerir keşke çeyreği kadar satsa.
  • Muhteşem yahu. Düz vites 150 bg tsi act çıkarsa alırım gibi ben bunu. Nasıl olsa geniş park yeri olduğunu bilmediğim yere gitmiyorum, hatta çok sevdiğim dostumun evi ana cadde üzerinde otoparkları yok, onlara bile arabayı yola parketmeyi sevmediğim için gitmedim, o bana misafirliğe geliyor :) Dahası Avm'ye gittiğim de, hep en alt ya da en üst katta, kapıya en uzak yere koyarım, yanım genelde boş olur :)
  • Konudaki görsellere göre yorum yapmayın. Araç henüz tanitilmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olmuş da benim anlamadığım bu adamlar niye 2 3 senede bir kasa değiştiriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Millet resimlere bakıyor ovvv süper ovv ye donanım ovvv

O paralara çıktıktan sonra SuperB alacak var mı bu forumda ? MAzda 3 önerenler bunu da önerir keşke çeyreği kadar satsa.

Skoda nin Mazda ile bir ilgisi yok. Geçen sene 12 bin adet Skoda satıldı bu ülkede. Superb de segmentinde en çok satan 4.model oldu. Bu kasayla satışları daha da artar. Yeni Fabia nin da eklenmesiyle tahminim 15 bin adetleri görürler bu sene. Mazda bu adetlerin 10 da 1 ni görürse iyi :)

• Farlar Seat'tan, stoplar Jetta'dan, direksiyonu da koy Golf'ten, yamalı bohça misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Skoda nin Mazda ile bir ilgisi yok. Geçen sene 12 bin adet Skoda satıldı bu ülkede. Superb de segmentinde en çok satan 4.model oldu. Bu kasayla satışları daha da artar. Yeni Fabia nin da eklenmesiyle tahminim 15 bin adetleri görürler bu sene. Mazda bu adetlerin 10 da 1 ni görürse iyi :)

Mazda ile ilgisi yok zaten . Forumdaki olayı örnek veriyorum herkes öneriyor ama millete bu bütçe de bir şey al diyorsun Mazda falan en son sıraları oynuyor gerçek hayatta.

Superb tasarımı gayet hoş dediğiniz gibi satışları iyi olabilir ancak skoda sitesinden dizel fiyatlarına baktım bilmiyorum o eski kasa mıydı yeni mi ama 2.0 130 bin TL .

• Satar satar, severiz biz kabir azabından beter şehirlerde kazulet arabalara binmeyi.

• gelsede incelesek cidden

fiyatı sanırım daha pahalı olacak
  • Passatin rakibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Hedef 15.000 arac zaten
    Fabia biraz gec gelecekmis bu sene tahminim 12-13.000 araba

Ama iyi bir pazarlama ile superb baya satar

Surekli yeni bayiler aciyor skoda

Mazda'nin 10 senede sattigini skoda 1 yilda satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 17 Şubat 2015; 0:27:07 >

• şu güzelim arabaya niye aile kabristanı gibi panjur yaparsın ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 17 Şubat 2015; 0:29:34 >
  • Yapmışlar olmuş, baya da satacak...

Yarın olsunda görelim şu tanıtılan aracın fotoğraflarını
  • skoda vw çatı altında olmasına ramen iç tasarımda superb daha iyi ama dış tasarım berbat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.