Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mikrofonu mu nasil kullanacaksiniz yoksa yazi yazmayi soruyorsunuz anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timur_m_82

Mikrofonu mu nasil kullanacaksiniz yoksa yazi yazmayi soruyorsunuz anlamadim.

mikrafonu yazıyı kullanıyorum
  • mikrafon olayını tel deki uzaktan kumanda aplikasyonu ile hallediyorum. aynı şekilde yazı yazmayıda .
    kumandadan bu işleri yapmak çok zor.

en iyisi ufak klavyeler var usb li onlardan kullanmak logitech k400 gibi
  • muratbekar kullanıcısına yanıt
    Puffin, dolphin geçin...Chrome ve Flash Player (Adobe) kurun..

Ama en garanti PC--HDMI bağlantısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Puffin, dolphin geçin...Chrome ve Flash Player (Adobe) kurun..

Ama en garanti PC--HDMI bağlantısı

peki bu play sotere telefondaki gibimi yoksa oradaki uygulama kısıtlımı sadece belli başlı uygulamalarmı atv yi bulamadım orada
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Play store Tv de sadece birkaç uygulama var..her uygulama yok..cep Teller gibi değil yani..

Tv Menu Güvenlik,, Harici Uygulama Yükleme EVET, Uygulama Kontrol Hayır deyin..Aksi halde :

apk dosyası olarak internetten bulacağınız örnek Chrome.apk (android uzantılı Chrom setup dosyası, androidte çalışır) usb bellek ile Tv ye takarsanız Tv içini göstermez..Kuramazsınız..

Güvenlik adımlarını yaptıktan sonra netten Chrome ve Adnroid Flash Player apk aratın , Es dosya yönetici ile kurun (bu Tv Storede mevcut)

**Dikkat türk sitelerden birşey indirmeyin (tamindir, gezginler..vb..aman dikkat virüs vs olabilir Türk sitelerde)

yabancı siteler var (apkmirror.com,apkpure.com...vb)

Cep telden Play üzerinden sürüm numaraları ve boyutlarını kontrol edin, internetten apk olarak aynı sürümü indirin..

Örnek Chrome sürüm 6.0 var ise Google Playde, apk sitelerden 6.0 olanı indirin..Amaç virüs veya sahte -kandırmaca yazılım olmaması

Denediğim için biliyorum Dolphin gibi Browserlerde en boy tam ekran tam oturmuyor..chrome ve Flash player ikilisi ile gayet güzel oluyor..Ama android kullanmıyorum, Wifi aç, internete bağla vs vs, direk HDMI ile hallediyorum şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Aralık 2016; 22:56:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Play store Tv de sadece birkaç uygulama var..her uygulama yok..cep Teller gibi değil yani..

Tv Menu Güvenlik,, Harici Uygulama Yükleme EVET, Uygulama Kontrol Hayır deyin..Aksi halde :

apk dosyası olarak internetten bulacağınız örnek Chrome.apk (android uzantılı Chrom setup dosyası, androidte çalışır) usb bellek ile Tv ye takarsanız Tv içini göstermez..Kuramazsınız..

Güvenlik adımlarını yaptıktan sonra netten Chrome ve Adnroid Flash Player apk aratın , Es dosya yönetici ile kurun (bu Tv Storede mevcut)

**Dikkat türk sitelerden birşey indirmeyin (tamindir, gezginler..vb..aman dikkat virüs vs olabilir Türk sitelerde)

yabancı siteler var (apkmirror.com,apkpure.com...vb)

Cep telden Play üzerinden sürüm numaraları ve boyutlarını kontrol edin, internetten apk olarak aynı sürümü indirin..

Örnek Chrome sürüm 6.0 var ise Google Playde, apk sitelerden 6.0 olanı indirin..Amaç virüs veya sahte -kandırmaca yazılım olmaması

Denediğim için biliyorum Dolphin gibi Browserlerde en boy tam ekran tam oturmuyor..chrome ve Flash player ikilisi ile gayet güzel oluyor..Ama android kullanmıyorum, Wifi aç, internete bağla vs vs, direk HDMI ile hallediyorum şahsen

icinde youtube var güzel ama atv dizileri koymuyor bundan ötürü atv lazım birde diriliş kendi sitesinden başka yerde izlenmiyor bu yüzden flash gerekli

• puffin kurdum ama ana ekranda görünmüyor nereye kurdu acaba
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Android Flash desteği vermedi..Ama üst mesajda anlattığım gibi Chrome Broswer ile Flash Player kuracaksınız..Sonra broswerden ATV mi açarsınız açın..

Ama Pc gibi değil maalesef Android, olmuyor ise olmuyordur..Zira Pc versiyonu link/web sayfası ile Android versiyonu çok farklı olabiliryor..PC de açıyorum Androidte açılmıyor demeniz normal..

Android üzerine Kodi kurup, kodi içine add on olarak UK Turk Playlist kurup Türk kanalları izleyebilirsiniz..
    https://seo-michael.co.uk/tutorial-how-to-install-uk-turks-playlists-kodi-xbmc/

@spencermila

Apk lar Tv menusunde gözükmez..Es yönetici içinden Uygulamalar ile göreceksiniz..Android bu kadar kısıtlı, ana menuye eklenmiyor uygulamalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 6 Aralık 2016; 23:57:59 >

• hocam saygılar,

TV yayını ile konsolu karşılaştırmak elma ile armut misali olur, uygun kaçmaz.

1080 netflix izliyorum, 720 bile cam gibi diyorum. Dediğiniz gibi 4K netimiz yok olsa da kotamız yok. Dijiturk te yayın yapan HD kanallarda bazıları (İzHD mesela, AhaberHD vs.) harika görüntüler sunarken bazı HD kanallarda görüntü kötü.

LigTv HD alıcısı bozuldu sitede, 10bin istiyorlar yaptırılmadı daha ama LigTv yayını izlenmiyor resmen maçlardan soğudum.

Karasal yayına geçmeden bazı şeyler düzelmez ama hep yatırım işi, para işi! Yoksa her şeyin teknolojisi de yazılımı da vardır elbet.

4K konsol yaygınlaşsın, 4K oyunlarda ok kolay yaygınlaşır. Dert değil, aynı oyunu çok kısa sürede 4K yaparlar. Telefonda 1080p çözünürlük VR yoksa iş görüyor, aynı şekilde TV de de. Paracıklarımızı alıyorlar sadece.

Ben eğer bu TV. yi 1 ay kullanıp iade etme şansım olsa(amerikada ki gibi) kesinlikle almazdım. Bu kadar berbat bir kullanıcı deneyimi olamaz.

Kayınpeder-kayınvalide geldi kullanamıyor tv.yi. Kanalları kağıda yazdılar, tuşlayarak açıyorlar! Daha ne diyim.

Yap telefon uygulaması, bas taşı kanalları ayarlat vallahi zor değil, 3-5 kuruşa yaptırırlar isteseler.

@svdcn doğru söylemiş, bağlayın pc.yi kurtulun, boşuna yaşlanmayın. bir de ses sistemi lazım tabii :))

• Hocam forumda önceki sayfalarda paylaşıldı. Sony editor diye bilgisayar programı var o şekilde kanalları daha rahat numaralandırabilirsiniz. google da arasanız da bulmak mümkün programı.
  • Arkadaşlar herkese selamlar;

Bende bir kaç ay önce sony kdl55w807c model bir tv alım. Görüntü kalitesi vs. gibi durumlar ile ilgili hiç bir şikayetim yok. Benim için gayet yeterli.
    Fakat biraz detay sorularım olacak. Dahili uydu alıcısının yavaşlığından dolayı turkcell tv uygulamasını yükleyerek onun üzerinden tv izlemeye çalıştım. Ancak uygulama açıldığında ekranda yan olarak görüntü alıyorum. ekranı nasıl çevirebilirim bilmiyorum.
    ikincisi de opera web browser başlangıç sayfasını nasıl değiştirebilirim. Her açtığımda sony sayfası çıkıyor. Zaten kumanda ile kullanması zulüm birde google a giriş yapmakla uğraşıyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • turkcell tv uygulaması tlf için yapildiği içi ve uygulamada otomatik yan çevirme özelligi olmadigi için bu durum oluşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: profescobar

Arkadaşlar herkese selamlar;

Bende bir kaç ay önce sony kdl55w807c model bir tv alım. Görüntü kalitesi vs. gibi durumlar ile ilgili hiç bir şikayetim yok. Benim için gayet yeterli.
    Fakat biraz detay sorularım olacak. Dahili uydu alıcısının yavaşlığından dolayı turkcell tv uygulamasını yükleyerek onun üzerinden tv izlemeye çalıştım. Ancak uygulama açıldığında ekranda yan olarak görüntü alıyorum. ekranı nasıl çevirebilirim bilmiyorum.
    ikincisi de opera web browser başlangıç sayfasını nasıl değiştirebilirim. Her açtığımda sony sayfası çıkıyor. Zaten kumanda ile kullanması zulüm birde google a giriş yapmakla uğraşıyorum.

Logitech K400 Plus kablosuz klavye almanı şiddetle tavsiye ederim.Kumanda ile nette gezinmek işkence gerçekten.

Chrome yükle Kodi yükle Chrome dan klavyen ile surf yapmanın tadı başka.

• archos player ın premium apk sını bulamadım elinde olan var mıdır?
  • 55x8505 için güncel kanal listesi var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: profescobar

Arkadaşlar herkese selamlar;

Logitech K400 Plus kablosuz klavye almanı şiddetle tavsiye ederim.Kumanda ile nette gezinmek işkence gerçekten.

Chrome yükle Kodi yükle Chrome dan klavyen ile surf yapmanın tadı başka.

O zaten aklımda birde microsotf all in one var ikisi arasında gelgit yaşıyorum ama K400 Plus alıcam gibi görünüyor.

• Haber doğru çıkarsa Sony, LG panelleri kullanarak OLED TV üretecekmiş.

http://www.whathifi.com/news/sony-rumoured-to-launch-oled-tvs-ces-2017-in-january
  • quote:

Orijinalden alıntı: semi_conductor

Hocam forumda önceki sayfalarda paylaşıldı. Sony editor diye bilgisayar programı var o şekilde kanalları daha rahat numaralandırabilirsiniz. google da arasanız da bulmak mümkün programı.

programı almanya sony sitesinden indirdim, kanalları da düzenledim ama, usb den geri yükleme başarısız oluyor. Var mı bunun bir püf noktası?

2 kez yaptım olmadı
  • Merhaba. Playstation ve MKV için 43w805c modeline bakıyorum. şuan GG de puanla birlikte 1750 ye geliyor fiyat nasıl tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.