Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, ben de son43 wd805 c var ve kafa üstü kulaklık aldım o da sony. Ama bluteotla görmüyorlar birbirini. Çözümü olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sereal kullanıcısına yanıt

TV deki playstore'dan Bluetooth discovery programını indirin. programı çalıştırın sonra gidip arama yapın kulaklığı bulup eşleştirin.

• vizi V kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam çok denedim olmadı.

• sereal kullanıcısına yanıt

aşağıda vereceğim adımları dener misiniz. forumdan başka bir arkadaşın bulduğu çözüm bu.

*Tv ayarlardan Ses çıkışını "Ses sistemi" yapın

*Hoparlörün üstündeki Bluetooth simgesiyle birlikte kumandasındaki input tuşuna 5sn basılı tutun (2 kez Tv ve bluetooth ışığı yanıp sönsün) kısa kısa hızlı yanacak, şimdi arayabilirsiniz cihazı

*Tv ayarlardan Bluetooth cihaz ekle deyip aratın (bulamıyor)

*Android Tv olduğu için google playstore'u açın "Tv Bluetooth Scanner"ı kurup oradan aratın bulacaktır, ekle deyin

*Tv den bluetooth cihaz eklemeyi açın şimdi gördü hoparlörü, ekle deyin ve bağlanıp çalışacaktır.

• bunlarda olmadı denedim hepsini kulaklığı da geri verdim

• 2015 Sony Android TV'ler Android 7.0 sürümünde kaldı. Acaba en azından 7.1 sürümünegüncelleme gelir mi? Bu yönde bir haber var mı?

• Maalesef 7.0’dan sonra “öküz öldü, ortaklık bitti” şeklinde devam ediyoruz. Sırf bu sebepten ötürü mibox aldım.

Android TV yazılımı nedense Google tarafından çok önemsenmiyor, oysa içindeki netflix gibi uygulamalar bile tüm yazılımdan değerli hale geldi, Google stratejik hata yapıyor.

Bu alemi lunapark gibi düşünün, işletme Google’ın ama zarar ediyor, ama lunaparkın içindeki dönme dolap para basıyor(netflix)….

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxalanya kullanıcısına yanıt

Sorun google güncellemesi değil, sony uğraşıp güncelleme hazırlamıyor.

• Doğru, ama Google yazılım verdiği firmalara bazı süreçleri zorunlu tutabilirdi. Benim Android telefon kullanan arkadaşlarımın en büyük şikayeti iOS gibi güncelleme alamamak. Apple ios15’i neredeyse 6 yıl önce çıkardığı iPhone 6s’e bile sunmuşken en şanslı android kullanıcıları maksimum 2 yıl destek alabiliyor.

Yani özetle sorun Sony kadar Google’dan da kaynaklanıyor.

• f1palaz kullanıcısına yanıt

Yerine ne aldınız

• 55XH9095 aldım..

• beinconnect'i sorunsuz kullanan var mı? w805c

• Selamlar

50W807C model televizyon ile ilgili bir sorunumuz var. Televizyonu açınca ekranın bir kısmı siyah bir kısmı beyaz (bulut gibi) görünüyor ve 5 defa kırmızı ışık yanıp sönüyor. İnternette benzer durumları yaşayanlar sorunun T-Con Board ile ilgili olduğunu yazmışlar.

T-Con Board modeli şu: T550HVN08.2 Ctrl 55T23-C03

Başka televizyonlardan çıkma parçalar satılıyor internette 1000 TL civarına, alıp denemeye değer mi sizce? Ya da daha uygun bir çözüm önerebilecek varsa sevinirim.

• Beri72 B kullanıcısına yanıt

Bayağı bir zaman geçmiş maalesef bağlanmıyor.

• trtr şifre olayıda çözülmüyor sanıırm

aradım bulamadım bir yerde

işin gıcık tarafı tüm ayarları kapatmama rağmen tv sinyal alamadığı kanalı hemen siliyor

trtler gitti hep bu yüzden bende yedekten geri yükledim ama bu sorunu çözemedim bir türlü

• Merhaba. Son zamanlarda söyle bi sıkıntı oluştu. Menü geçişleri falan acayip yavaşladı. Youtube uygulamasını açmak bile dakikalar sürüyor. Fabrika ayarına aldım ama nafile. Donanımsal bir sıkıntı mı var anlamadım. Böyle bir durum başına gelen var mı?

• techturch T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aşağıdaki konuda yakın zamanda konuşuldu bu sorun.

https://forum.donanimhaber.com/sony-kdl-55w805c--108567092#108567092

Bir kaç gün önce ben de aynı sorunu yaşıyordum. Ben de aşırı yavaşlık dışında ekstra olarak bazı hdmi girişleri çalışırken tv sık sık reset atıyordu. Hard reset sonrası android i kurmadım. Ama bunun için ekstra bir player kullanmanız lazım yoksa androidi kurmayacağınız için tv nin bazı özelliklerini kullanamayacaksınız. İsterseniz yukarıdaki konun son mesajlarına bir göz atın.

• zaferfb kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.