Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    D7 serisi, motion 200, panel hızı 50 hz..alınmaz yani
    C serisi daha iyi
  • aranızda televizyona bluetooth kulaklık bağlayan var acaba?. Sıkıntılı calışıyor mu?
  • Aslında elimde Fsp EP1000 1000VA Ups de var. Otomatik voltaj düzenlenmeli onu mu kullansam diye düşündüm şimdi :)

Şöyle bi rivayette var zaten tv nin adaptörü 19v luk bir adaptör ve dolayısı ile herhangi bir yüksek voltajda önce adaptör bozuluyor tv ye ulaşmadan iş bitmiş oluyor.

Ses sistemi olayını ben kulaklık girişine takarak çözdüm normal tv seyrederken bu şekilde film izleyeceğim zaman ise optik girişi aktif ederek kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abazantol kullanıcısına yanıt
    Ben bağlayamadım. Denedim ama kulaklığı bile görmedi malesef. Aynı kulaklığı cep telefonu ve bilgisayarım da kullanıyorum. Bağlayan çıkarsa ben de takipteyim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

C serisi daha iyi

4K olması bişey farkettirir mi? sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: abazantol

aranızda televizyona bluetooth kulaklık bağlayan var acaba?. Sıkıntılı calışıyor mu?

Şöyle bir ikisi bir arada ( Transmiter/Receiver --Verici/Alıcı) cihaz ile olabilir :

Tv Kulaklık çıkışına (Bu cihaz 3,5 inch, çevirici ile uygun hale getirlmeli sanırım) takıp verici/transmiter konumnda BT olarak sinyal verir..

Bunu Ses sistemlerine takıp Alıcı olarak ta kullanıyorlar

Logitechin bir ürünü var ama sanırm ALICI
    http://www.hepsiburada.com/logitech-bluetooth-adapter-980-000912-pm-bd501403

**Tv çıkışına Bluetooth Transmitter gereli, araştırırsanız muhtelif ürünler var..BT 4.0 ve Aptx olması tavsiye edilir..Aptx =Cd kalitesinde veri aktarıyor imiş..

n11 de Bluetooth verici olarak farkjlı şeyler var

**Şunu Tv çıkışına bağlamış bir kullanıcı yorumu mevcut
    urun.n11.com
    Usb Bluetooth Verici 3.5mm Kablosuz Ses Müzik Verici A2dp - n11.com
    http://urun.n11.com/bluetooth-arac-kiti/usb-bluetooth-verici-35mm-kablosuz-ses-muzik-verici-a2dp-P155947463

www.n11.com
    Bluetooth Verici - n11.com
    http://www.n11.com/arama?q=bluetooth+verici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Nisan 2017; 15:14:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazim777

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

C serisi daha iyi

4K olması bişey farkettirir mi? sence

4K nın espirisi sadece 4K izleyecekseniz veya en az gerçek 1080p izleyecekseniz olur..Normal yayınları yükseltmek bir yana, daha kötü gösterebilir..50 üzeri 55-65 ise bozulma olabilir FHD ye göre..

Normal yayınlar için Full HD, o da C serisinden sonra iyice bozuldu modeller
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    UPS varsa direk Elektriğe UPS, TV yi de UPS e bağlayın..En garanti çözüm...

Diğer senaryolar hepsi hikaye..Riske girmeye değmez..Maliyet azaltımına gidildiğinden bu elektrik devrelerinde KORUMA olacağını sanmıyorum..

**Kulaklık çıkışı yerine Optic çıkış daha kalite ses verir kulaklıktan..neticde Kulaklıktan stero belki mono gelir ses ama Opticten olabilecek en yüksek ses gelir.Prologic2, Neo6 gibi ses kodekleri kullanırsınız ses sisteminden..DTS için de TV menuden Ses sistemi seçersiniz..
  • Evet ups i dediğiniz gibi kullanabilirim sanırım. Ben onu akvaryumda kullanıyordum :) sonuçta Balıklarım da kendimce kıymetli :))

Diğer senaryolar riskli ancak 4 yaşındaki oğlum diğer lg 47" lik tv yi kırdıktan sonra en güzel çözümün evdeki eşyaları sigorta yaptırmakta buldum. Sonuçta kaza bir tek elektrik sorunundan olmuyor malesef.

Bluetooth olayı sizin dediğiniz ve verdiğiniz linkler ile çözülür ancak diğer arkadaşın sorduğu tv de dahili bi bluetooth var aynı cep telefonu tablet gibi bağlantı yapılıyor olması gerekmez mi, ben de görüyor cihazı ancak bağlantı sağlanamıyor.

TV deki Bluetooth-- Muhtemel, Kablosuz haporlor bağlantısı için-Yine muhtemel kablosuz Klavye, 3D Gözlük.. vs için olsa gerek...Bildiğimiz Cep telefonu/ulaklık desteği duymadım şimdiye kadar, zaten görmüyor cihazları..

Bu Bluetooth olayında bir sürü standart var..(Bluetooth A2DP desteklemiyor sony..)Sony özellikle bunu koymamış olabilir..PC ye takılan ufacık Usb Adaptörler bile Bluetooth aktarım sağlıyor...

hani Sony Bluetoth Kulaklık bile kullansanız görmez Tv sanırım..Kısıtlama var gibi--Altta biri sormuş Bluetooth kulaklık bağlayabilirmiyim..cevap-Sony desteklemiyor diyor Tv üzerinden..gerekçe ise saçma...

Re: Can I connect bluetooth headphones using bluetooth pairing to my Sony Android TVs
    Options
    ‎09-15-2015 02:28 PM edited {1}

Hi
    bashour
    ,
    Welcome to the Sony Community!

Thank you for posting your question here in our community. As of now, pairing wireless Headphones via Bluetooth to Android TV is not supported. However, Sony takes the voice of our customers very seriously - good and bad is important to us. I've forwarded your post to our executive responsible for our media placement as he is always appreciative for this type of question. While our media plans are confidential, I can tell you that Sony values our customers and their opinions highly and we don't want to alienate you from our brand.

If my post answers your question, please mark it as "Accept as Solution"

www.sony.com.my
    Support for KD-43X8300C | Sony MY
    http://www.sony.com.my/support/product/kd-43x8300c

TV Bluetooth özellikleri

Bu da Sony örnek Kulaklık özellikleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Nisan 2017; 21:17:8 >

• Evet o şekilde olması muhtemel. Bir de klavye denemek lazım bluetoothlu acaba görecek mi diye? Çünkü bende şu Çin malı bluetooth ses bombası diye tabir edilen küçük hoparlör var onun bağlantısını yaptım, eleştirdim ancak ses çıkaramadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: abazantol

aranızda televizyona bluetooth kulaklık bağlayan var acaba?. Sıkıntılı calışıyor mu?

Sony Tv Blutooth ile neler bağlanır : (kulaklık yok, oyun konsolu, Klavye..vs)

https://www.youtube.com/watch?v=88VvSGiZXCU
    Android programları ile olur mu denemk lazım..Playde var çok şey ama bunun en güzel çözümü, BT transmiter denilen aparatlar kullanmak..

Arabalarda kullanılan ufak şeyler de var ucuz ama Alıcı değil/Verici lazım Tv ye..

Çözüm olur illaki biraz Hırs yapana :)
  • Yeni güncelleme gelmiş.

www.sony.com.tr
    v5.435 sürümüne donanım yazılımı güncellemesi | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/downloads/00007822

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sefer beklemede kalacağım, bakalım sürümü geri çekmezler ise yüklerim. Hoş zaten yüklü sürümden çok memnun değilim ama bir kere yükledim geri dönüşü de yok. Umarım bu sürümde düzelmiştir. Yazanlara göre uydu kanal yükleme sorunu giderilmiş bu belki işime yarar kanal donma sorunum vardı. Ama kapandıktan sonra yeniden başlama gibi bi sorundan bahsedilmiyor sanırım benden başka yaşayan olmamış :)

• Merhabalar,
    magic remote almak istiyorum. Kullanan arkadaşlardan yorum alabilirmiyim..Almaya değer mi?
  • https://m.aliexpress.com/s/item/32472469985.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32472469985&productSubject=32472469985&shortkey=QfEvmYBv&addresstype=600

Ben bu tarz bi ürün almayı düşünüyorum açıkçası. Sihirli kumanda ne açıdan yarar sağlar tartışılır ancak hem mouse hem klavye hem de ebat olarak küçük olması benim hoşuma gitti. Aynı zamanda bluetooth olduğu için tv de Extra bağlantıya da gerek kalmıyor

LOGITEC marka klavye almıştım. Sıkıntısız kullanıyorum. Bundan Önceki TV'im LG idi, onun magic remote'una çok alıştım . Sanırım ordan kalan bir alışkanlık. Klavyeden ziyade daha rahat kullanımı var. Hele evde 2 yaşında yerinde duramayan oğlan çocuğu varsa pek kullanamazsınız klavyeyi :)
  • ayeday A kullanıcısına yanıt
    Ben de almayı düşünüyorum. Ancak fiyatı çok uçuk. Siz kaça buldunuz. 200 lira internette.

• ayeday A kullanıcısına yanıt
    Bende de logitech k400 var :) sizin de dediğiniz gibi klavye ebat olarak evde küçük çocuğu olanlara uygun değil. Ben de o yüzden daha küçük ebatlı bişeyler bakıyorum. Sihirli kumanda kullanmadığım için kolaylık yönünden bilemeyeceğim.

Sony nin kendi programı var onu kullanıyorum ufak tefek işlerde işime yarıyor. İos ya da Android markette var.
    play.google.com
    Video & TV SideView : Remote - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sony.tvsideview.phone

TV side View yazınca çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_yuxexes -- 20 Nisan 2017; 19:3:29 >

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.