Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gskayas

limak limra kemer için rezavasyonumuzu yaptırdık otele daha önce giden oldu mu düşünceleriniz nedir.

hocam fiyatlar ne kadar acaba?
  • selamlar,

eşimle beraber 2 kişiyiz,
    günlüğü 150 - 250 tl arasında kalabileceğimiz nezih kaliteli sahil otelleri var mıdır acaba?
    fiyatlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için böyle bir aralık yazdım.
  • gskayas kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda yorumda bulunmuştum. Aşağıya mesajımı kopyalıyorum.

...............................................................................

Spice Hotel'den çıkıp hemen Limak Limraya giriş yaptım... Bu otelle ilgili izlenimlerimde aşağıdaki gibidir.

LİMAK LİMRA

Limak Limra otelinde Mayısın son haftası 4 gece konakladım. Bu otelden öncede 4 gün Spice Hotel'de kaldığımdan dolayı buraya geldiğimde tek kelime ile hayal kırıklığına uğradım.

Öncelikle otel gerçekten eskimiş vaziyette. Oda balkonundaki ahşap korkuluklar heran çökecekmiş gibi bir izlenim veriyor. Ürkmemek elde değil.

İlk defa bir otelde Türkleri çoğunlukta, turistleri ise azınlık olarak gördüm :) bunun tabikide tek nedeni otelde sürekli firmaların bayi toplantılarının olması. Konakladığımız 4 günlük sürede otelde 3 ayrı firmanın bayi toplantısı vardı. Bu yüzden de aile oteli diye gittiğiniz Limak Limra’da bir anda her taraf erkeklerle dolu oluyor. Bunun haricinde otelde çok sayıda 2’li ve 3’lü tek erkek konaklamasıda mevcut. Bu yüzden otel aile oteli görüntüsünden çok uzak. Havuz kenarındaki barın çevresi resmen köy kahvesi havasında. Ağaçların oluşturduğu gölgelik sonucunda atletlerle oturup çay içenmi, içki yudumlayanımı dersiniz ne ararsanız mevcut.

Ayrıca ana binadaki asansörler kesinlikle hem çok ufak hemde dakikalarca asansör bekliyorsunuz. Bu kalabalığı mümkün değil kaldırmıyor asansörler.

Oteldeki odanızın kapısına hergün gazete bırakılıyor, bu gerçekten güzel bir düşünceydi. Odalara ve temizliğe gelirsek hem odalar, hem eşyalar, hemde temizlik gayet güzeldi. Bu konuda da otelin hakkını teslim etmek gerekir.

HAVUZLAR: Havuzların büyüklüğü yeterli olarak görünebilir ama otel çok kalabalık olduğu için boş şezlong bulabilmek tam bir işkence. Genel anlamda havuz ve çevresinin temizliği tatmin edici.

ÇALIŞANLAR: Garsonların birçoğunda inanılmaz bir vurdumduymazlık mevcut. Ben akşam yemeği için restauranta girerken bu kadar fazla sayıda Türkün konakladığı bir otelde iki tane garson ben yanlarından geçerken ‘Bu ne lan ışığı gören geliyor’ diye konuşabiliyor. Mutlaka içlerinde işini iyi niyetle yapıp size elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışanlarda var ama maalesef bunlar bir hayli az.

YEMEKLER: Yemeklere geldiğimizde ilk giriş yaptığımız gün Türk günü vardı bu yüzden akşam yemeği tek kelime ile efsaneydi. Dönerlermi dersiniz, kebaplarmı, çiğköftelermi ne ararsanız vardı. Bu konuda otelin takdiri hak ettiğini söyleyebilirim. Diğer günler ise yemekler sıradandı açıkcası. Hatta çoğu zaman aynı yemekler döndü döndü durdu. Öyleki akşamları yemeklerin yerleri bile aynıydı. Artık ne nerede diye ezberlemiştim. Tatlılara ise değinmiyorum, hem çeşitlilik az hemde hergün menü aynıydı. Kesinlikle Restaurantlarda boş masa bulabilmek akşam yemeklerinde çölde su bulmuş gibi insanı mutlu ediyor. Tabi bulduğunuz masanın temiz olma olasılığı sıfır. Es kaza boş masa bulduysanız henüz daha işiniz bitmedi, şimdi bir tanede garson bulup masayı temizletmeniz veya servis açtırmanız lazım. İçecek konusuna hiç girmiyorum çünkü kesinlikle kimsenin masanıza gelip ne içerdiniz diye sormasını beklemeyin. Çünkü bu otelde ağlamayana meme yok. Bu yüzden birçok defa kendi işimi kendim görüp içeceklerimizi kendim aldım. Otelin Snack ikramları gayet iyi, bu konuda da kesinlikle haklarını yememek lazım. Her tarafta bol miktarda yiyecek içecek bulmak mümkün.

SAHİL: Otelin denizi güzeldi, her daim deniz dalgalı ama su temizdi. Ancak otelin sahil düzenlemesi sıfır. Otelin platformu var ama kapalı. Sahildeki şezlong ve şemsiyelerde ise hiçbir şekilde düzen yok.

ANİMASYON: Oteldeki animasyonlar ise fena değildi. Gündüz her daim çeşit çeşit animasyonlar var. Ancak animasyon ekibininde çoğu ukala. Dünyayı biz yarattık havalarındalar. Oyunla ilgili bir şey sorduğunuzda akılları sıra siz laf bile sokmaya çalışıyorlar ama cevaplarını alıp oturmak zorunda kalıyorlar. Gece anfitiyatroda yapılan gösteriler açıkcası bana pek hitap etmesede illaki emek verilen çalışmalardı. Bu yüzden emeğe saygılı oluyor ve teşekkür ediyorum.

EĞLENCE: Oteldeki eğlence ortamı güzel. Akşam açık havadaki müzik yayını olsun, gece disko olsun her daim tatmin edici durumda. Bu konuda da oteli başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Özetlemek gerekirse Limak Limra benim beklentilerimin çok ama çok altında kalan bir otel oldu. Dediğim gibi bunda oteldeki bayi toplantılarından kaynaklanan kalabalığın oluşturduğu kapasite fazlalılığının yol açtığını düşünüyorum.

• gskayas kullanıcısına yanıt
    O paraya gidebileceğiniz en berbat otel 1-2 sayfa geride detaylı yorumumu bulabilirsiniz imkanınız varsa gitmeyin derim tercih sizin tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimey C kullanıcısına yanıt
    2 kişi 5 gece 3000 lira verdik

• Öğrenciyim. İki kişi 6-7 gün tatil yapmak istiyoruz. Ege veya Akdeniz sahilinde bir yerde (Marmaris-Dalyan-Olympos vb.) olabilir. Çok uygun diyebileceğiniz bir fırsat var mıdır? Kaliteli bi yere gerek yok.

Şimdilik Marmaris Manolya Otel ve Dalyan Caretta Caretta Otel fırsatları var grouponda. Gayet de uygun fiyatları. Önerir misiniz? Fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

• Fethiye de tavsiye ettiğiniz otel den plaja ulaşım ne kadar sürüyor ve denizin durumu nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

quote:

Delphin imperial lara giriş yaptık şimdilik düşüncem iyi otel güzel ortam iyi deniz o kadar iyi değil bilmediğim burda öğrendiğim artıları mina bar Ağzına kadar dolu 12 den sabaha kadar oda servisi ücretsiz 8 ayrı restorant var ve hepsi randevulu ücretsiz bu çok guzel oldu
    Tavsiye eden dostlara teşekkürler

Edit
    Akşam yemeği antikotdan kontrafileye köfteden balığa güveçten kuzuya yok yok tu içecekler Şişe kutu vs Çay süper güral. Sapanca'da çok kaldık. Bu otel 3-4 tık daha iyi

hocam yorumlarınız bekliyorum. ben geçen sene gitmiştim. bir iki ufak tefek şey dışınds memnun kaldım. alacartlara rezervasyon için sıra oluyordu o yüzden hiç gidemedik geçen sene. geçen sene su erikli kola pepsi idi. bira efes mariachhi becks idi. bu sene sizden yorumları merakla bekliyoruz. bu senee de gidebilrim delphin e ama aklımda maxx royal de var paraya kıyıp

Hocam aynen dediğiniz gibi içecekler kalite su bile erikli biralar efes becks mariachi
    Alakar restorantta sıkıntı vardı Setur halledemedi oteli hak ve ilişkilerinde görüştük bir gece acık hava balık restorant diğer gece Meksika mutfağında sorunsuz rezervasyon yaptırdık son gece Yunan mutfağını düşünüyorum İtalya'n makarna pizza ağırlıklı olduğunu söylediler istemedim.
    Kahvaltılıklar gayet iyi normalde midem hassastır tuvaletten çıkamam. Otellerde burda Ağrı şişkinlik yapmadi
    Kek pasta atıştırmakıklar meyveler çok iyi
    En önemlisi servis garsonlar durmadan soruyorlar serviste çok yardımcılar plajda havuzbaşında barlarda devamlı personel var be çok ilgililer
    Çay ve latte kahve çok iyi odam kara manzaralıydı ama deniz manzaralı 5 kat 2 yataklı bir oda verdiler mini bar Şişe Efes 4x soda2x su2x Lipton Erikli su Pepsi Yedigün 2x
    Milka çikolata 2x cips kraker vs
    Odaya günlük gazete gelmiş hürriyet
    Deniz bugün güzel dalgasız plaj sezlong vs var beach. Bar iskelede malum yer erken saatlerde doluyor barda masalara oturup denize girdiğimizden sorun olmuyor dun akşam bir dans grubu Kolombiya güzel Show Yaptılar animasyon grubu iyi sonra diskosuna geçtik vs otel okadar Büyükki daha heryerini gezemedik :) ama şuana kadar iyi
    Otel yabancı ağırlıklı Türk çok az aklıma geldikçe yazarım

demek ki geçen seneden fazla bir değişiklik yok. geçeen sene benim oda deniz manzaralı superior dı bize junior suit verdiler. bi üst model. delphin lerin en kalitelisi ve yenisi imperial. pastanesini de tavsiye ederim. çok güzel çikolatalar oluyor. çocuğunuz varsa akşam saatlerinde lunapark var oraya götürebilirsiniz. yemek dediğiniz gibi sorunsuz. çeşit çok ve kaliteli herşey. ben geçen sene bonubon dan 2800 e 5 gün ayarlamıştım şimdi 4700 tutuyor 5000 daha verip maxx royali mi denesem diyorum bi yandan. bi yandan da bildiğin yere git diyorum.

Hocam âlâkart balık yemekten. Sonra (âlâkart balık çok iyiydi bu arada )tatlıyı yukarıda yiyelim dedik balık restoranda istediğimiz Fıstık sarma yoktu yukarıda onuda göremedik bitmiş tek bi kelimeyle hemen sarmalar geldi vs şunu diyebilirim gercekten çok iyi bir otel Türkler'e de daha saygılılar
    Çok çok iyi bir otel eğer denizi fazla sorun etmezseniz sabah sakin öğleden sonra biraz dalgalı (fazla değil ) kesinlikle başka macera aramaya gerek yok herşeyiyle 4 dörtlük otel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 21 Temmuz 2015; 21:28:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Delphin imperial lara giriş yaptık şimdilik düşüncem iyi otel güzel ortam iyi deniz o kadar iyi değil bilmediğim burda öğrendiğim artıları mina bar Ağzına kadar dolu 12 den sabaha kadar oda servisi ücretsiz 8 ayrı restorant var ve hepsi randevulu ücretsiz bu çok guzel oldu

Edit
    Akşam yemeği antikotdan kontrafileye köfteden balığa güveçten kuzuya yok yok tu içecekler Şişe kutu vs Çay süper güral. Sapanca'da çok kaldık. Bu otel 3-4 tık daha iyi

hocam yorumlarınız bekliyorum. ben geçen sene gitmiştim. bir iki ufak tefek şey dışınds memnun kaldım. alacartlara rezervasyon için sıra oluyordu o yüzden hiç gidemedik geçen sene. geçen sene su erikli kola pepsi idi. bira efes mariachhi becks idi. bu sene sizden yorumları merakla bekliyoruz. bu senee de gidebilrim delphin e ama aklımda maxx royal de var paraya kıyıp

Hocam aynen dediğiniz gibi içecekler kalite su bile erikli biralar efes becks mariachi
    Alakar restorantta sıkıntı vardı Setur halledemedi oteli hak ve ilişkilerinde görüştük bir gece acık hava balık restorant diğer gece Meksika mutfağında sorunsuz rezervasyon yaptırdık son gece Yunan mutfağını düşünüyorum İtalya'n makarna pizza ağırlıklı olduğunu söylediler istemedim.
    Kahvaltılıklar gayet iyi normalde midem hassastır tuvaletten çıkamam. Otellerde burda Ağrı şişkinlik yapmadi
    En önemlisi servis garsonlar durmadan soruyorlar serviste çok yardımcılar plajda havuzbaşında barlarda devamlı personel var be çok ilgililer
    Çay ve latte kahve çok iyi odam kara manzaralıydı ama deniz manzaralı 5 kat 2 yataklı bir oda verdiler mini bar Şişe Efes 4x soda2x su2x Lipton Erikli su Pepsi Yedigün 2x
    Deniz bugün güzel dalgasız plaj sezlong vs var beach. Bar iskelede malum yer erken saatlerde doluyor barda masalara oturup denize girdiğimizden sorun olmuyor dun akşam bir dans grubu Kolombiya güzel Show Yaptılar animasyon grubu iyi sonra diskosuna geçtik vs otel okadar Büyükki daha heryerini gezemedik :) ama şuana kadar iyi

demek ki geçen seneden fazla bir değişiklik yok. geçeen sene benim oda deniz manzaralı superior dı bize junior suit verdiler. bi üst model. delphin lerin en kalitelisi ve yenisi imperial. pastanesini de tavsiye ederim. çok güzel çikolatalar oluyor. çocuğunuz varsa akşam saatlerinde lunapark var oraya götürebilirsiniz. yemek dediğiniz gibi sorunsuz. çeşit çok ve kaliteli herşey. ben geçen sene bonubon dan 2800 e 5 gün ayarlamıştım şimdi 4700 tutuyor 5000 daha verip maxx royali mi denesem diyorum bi yandan. bi yandan da bildiğin yere git diyorum.

Hocam âlâkart balık yemekten. Sonra (âlâkart balık çok iyiydi bu arada )tatlıyı yukarıda yiyelim dedik balık restoranda istediğimiz Fıstık sarma yoktu yukarıda onuda göremedik bitmiş tek bi kelimeyle hemen sarmalar geldi vs şunu diyebilirim gercekten çok iyi bir otel Türkler'e de daha saygılılar
    Çok çok iyi bir otel eğer denizi fazla sorun etmezseniz sabah sakin öğleden sonra biraz dalgalı (fazla değil ) kesinlikle başka macera aramaya gerek yok herşeyiyle 4 dörtlük otel

geçen sene ilk gün denize gittik baktık bizim ufaklığa göre değil kum ve su kalan günleri direk çocuk havuzunun başında geçirdik. bizimki çok sevdi çocuk havuzunu. hocam geçen sene mini bar da beyaz ve kırmızı şişe şarap da vardı yine var mıydı sizde de

• quote:

Orijinalden alıntı: meteload

ALANYA'DA YAZ KAMPANYASI

Klima, Televizyon, Ücretsiz Kablosuz internete sahip odalarda uygun fiyata tatil yapın.
    Şehir merkezinde, Alışveriş, Yeme-İçme Eğlence mekanlarına çok yakın. Denize 50 metre.

Detaylı bilgi için ;
    Not :

Bu fiyat sadece 4 gün ve üzeri konaklamalarda 2 kişilik odalarda kişi başı olarak geçerlidir. Tek kişi konaklamalarda +%50 fark uygulanır. Bu kampanya 20 Temmuz
    2015 - 31 Ağustos 2015 arası geçerli olup KDV DAHİL fiyatlarımızdır. Farklı tarihler için fiyat sorunuz. Kampanyaya dahil sınırlı sayıda oda mevcuttur.

Alanya hakkında detaylı bilgi ve yapılabilecek aktiviteler için Alanya Lovers

Arkadaşlar bu otel hakkında daha detaylı bilgi verirmisiniz. Eşimle gitmeyi düşünüyoruz 1 hafta kalacaz daha önceden giden oldumu bu otele? Kleopatra plajina mesafesi ne kadar? Ilk defa alanya'ya gidiyoruz denizi nasıldır? akşam yemeği olarak uygun fiyatlı lokanta bulabilirmiyiz? Bilgi verirseniz seviniriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: KHeto

6-11 Ağustos arası 4 arkadaş Crystal Sunset Luxury rezervasyonumuzu yaptırdık.

Giden gören var mıdır acaba bu oteli?

otel çok güzel ;yerinde bir karar vermişsiniz..
    geçen sene ekimde ordaydım ve full doluydu,herşeyden memnun kaldım..şuan bende otel arıyorum gözümü kırpmadan gideceğim lakin fiyat uymuyor,bakalım hayırlısı
  • arkadaşlar mrblar
    eylül başı gibi günlüğü 100-120- max 140 tl civarı Antalya bölgesinde ( side-belek-avsallar-kemer) otel tavsiyesi olan varmı..tek istediğim apartman dairesi tipli oteller olmasın..yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
  • 2 hafta sonra LİMAK LARA ya gidicem.
    LİMAK LARA yı gidip gören duyan var mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Edit

geçen sene ilk gün denize gittik baktık bizim ufaklığa göre değil kum ve su kalan günleri direk çocuk havuzunun başında geçirdik. bizimki çok sevdi çocuk havuzunu. hocam geçen sene mini bar da beyaz ve kırmızı şişe şarap da vardı yine var mıydı sizde de

Alkolle pek adam yok şarap içmen. Mohito ya sardım bu aralar deniZ öğlene kadar Çarşaf gibi 9 gibi sezlong bulabildik iskelede. Bugun Akşama kadar iskeleden atladık vs öğleden sonra dalgalı ben sevmem dalgalı deniz havuza geçeriz sanırım son gun de sorunsuz Çin âlâkart a Rez yaptırdık. Onuda deneyelim bu akşam Meksika âlâkart otel de çok ilgililer Yüzerken duvarlarda yosun alerji yaptı kaşıntı vs hemen antiseptik vs cidden Çalışanları saygılı be nazik kutlamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Edit

Alkolle pek adam yok şarap içmen. Mohito ya sardım bu aralar deniZ öğlene kadar Çarşaf gibi 9 gibi sezlong bulabildik iskelede. Bugun Akşama kadar iskeleden atladık vs öğleden sonra dalgalı ben sevmem dalgalı deniz havuza geçeriz sanırım son gun de sorunsuz Çin âlâkart a Rez yaptırdık. Onuda deneyelim bu akşam Meksika âlâkart otel de çok ilgililer Yüzerken duvarlarda yosun alerji yaptı kaşıntı vs hemen antiseptik vs cidden Çalışanları saygılı be nazik kutlamak lazım

hocam önümüzdeki 15 gün için 5 gün bakayım dedim ağustosun son haftasına kadar dolu gözküyor otel. şu anda kalabalık nasıl size göre. yemek masaları yemek sırası falan

• Arkadaşlar Merhaba. Seneye tatil için otele gitmeyi düşünüyorum. Kısmet olursa ilk defa gideceğim. Arkadaşımın tavsiyesi oldu Alva Donna Belek. Bu otel için görüşleriniz nasıldır? Birde rezervasyon için ETS tur gibi firmalardan mı yapmak daha avantajlı yoksa direk hotelin kendi sitesinden mi?
  • bizde sideden aska washington resort hotel & spa dan 5 geceliğine yer ayırttık ağustos ayı için.umarım iyi bir yerdir.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ağustos sonu gibi işi gücü ayarlayıp 2 arkadaşımla daha beraber 3 kişilik tatil planım var. Fakat otel konusunda 3 bay olmamızdan dolayı sorun çıkarmayacak, her şey dahil ve de Antalya taraflarında olacak şekilde tavsiye ve görüşlerinize ihtiyacım var.
  • Allah nasip ederse 10 Ekim'de düğünüm olacak, balayı işini biran önce halletmek istiyorum.
    Düşüncemde Antalya ya da Kıbrıs var.

O mevsimde tavsiye edebileceğiniz oteller hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar Merhaba. Seneye tatil için otele gitmeyi düşünüyorum. Kısmet olursa ilk defa gideceğim. Arkadaşımın tavsiyesi oldu Alva Donna Belek. Bu otel için görüşleriniz nasıldır? Birde rezervasyon için ETS tur gibi firmalardan mı yapmak daha avantajlı yoksa direk hotelin kendi sitesinden mi?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.