Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ada nasıldı.pasaport yesilmi ,nerede kaldın,geçerken hangi şirketten yer ayırttık bunlar hakkında bilgi verebilirmisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laplace1

Yer olarak bir ayrımım yok.

Bodrum tarafını merak ediyorum sadece.

Eşim ve 9 aylık çocuğumla gidip gezmek kafa dinlemek istiyorum..

Çok tuzlu olmayacak , yeme içme konusunda da çok sıkıntıya girmeyeceğim bir yer arıyorum.

Önerisi olan ?

Rexene Resort'te yer bulabilirseniz, fiyatına göre güzel bir oteldir.
  • gonennet G kullanıcısına yanıt
    Bu soru bana sanirim
    Kos harika bir yer bizim cok hosumuza gitti.3 gun kaldik nerdeyse bodrumdaki 7 gune bedeldi.hem eglenmek hemde dinlenmek isteyene hitap ediyor.
    Bizim nisan ayinda hollandadan alinmis 1 senelik schengen vizemiz var bu yuzden vizeyle ugrasmadik.yesilmarmaris sirketinin katamaraniyla bodrum cruise port tan 30 dkda gectik.arabamizi limanin onunde park ettik.2 kisi gidis donus 200tl cocuk ucretsiz.
    Kaldigimiz otel merkezde limana 10dk yuruyus mesafesinde idi.oda kahvalti 2 kisi 3gece 450tl bookingden rezv yapmistim.
    Adanin tum plajlarini gezmek icin araba veya motor sart.ben europecardan gitmeden kiralamistim 2 gun 80 euro+20 euro benzin gitti.bu sayede tum plajlari gezdik.kamari,kefalos,paradise beach,kardamena,marmari,tigkaki,zia gezdigimiz yerler.plajlar harika el degmemis ister havlunu ser ister sezlong kirala 2 sezlong 1 semsiye 5 veya 6 euro gunluk.yeme icmede pahali degil.oglen yemeklerini 2 kisi 40-50tl yede gecistirebilirsiniz.keyifli bir aksam yemegi icinde 2 kisi 1 cocuk 100-150 tl oduyorsunuz (mezeler balik icki).
    Bence ozellikle bodruma gidenlerin vede ozellikle yesil pasaportu veya vizesi olanlarin kesinlikle 3-4 gun ayirmasi gereken bir yer.

• merhaba arkadaşlar sizden bi tavsiye isteyeceğim. eylül ayında bir arkadaşla tatile gitmeyi düşünüyorum. yani iki kişiyiz. arkadaş bana Q Premium Resort oteli önerdi. iki kişilik oda geceliği 428 tl. bana çok fazla geldi bu fiyat. öğrenciyiz ikimizde gerek var mı böyle bir otelde kalmaya. yoksa sadece gece yatmak için uygun fiyatlı bir yer bulup. kalan parayı gündüz kafamıza göre harcasak daha mantıklı olmaz mı? yani 428 tl ikimize gece yatacak bir yer + kahvaltı,öğle ve akşam yemeği + gece biraz alkol + birazda gezerken harcayacağımız para için yeterli olur mu? veya tavsiye edebileceğiniz daha iyi uygun fiyatlı bir otel var mı? şehir fark etmez plaj olsun yeter. cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
  • blacklegend kullanıcısına yanıt
    tşklr cevabın için.ilk etapda ayvalıktan midilli yapayım diyorum.bilgiler için saol.dil problemi varmı para nakit geciyor diyorlar birde
  • havası çok nemli olmayan denize sıfır, kumsalı kum olan ve denizi çocuğa uygun olan otel arıyorum 5 gece 2500 tl civarı bütçe ayırdım varmı tavsiyeniz
    kuşadası amara sealight elite otel hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar
    http://www.amaraworld.com.tr/index.php?id=196&lang=tr
    http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297972-d8310390-Reviews-Amara_Sealight_Elite-Kusadasi_Turkish_Aegean_Coast.html#REVIEWS
    yeni açılan bir otel genelde iyi yorumlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

havası çok nemli olmayan denize sıfır, kumsalı kum olan ve denizi çocuğa uygun olan otel arıyorum 5 gece 2500 tl civarı bütçe ayırdım varmı tavsiyeniz
    http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297972-d8310390-Reviews-Amara_Sealight_Elite-Kusadasi_Turkish_Aegean_Coast.html#REVIEWS

Amara sealight elit ets de şu anda fiyat olarak uygun. daha önce baktığımda çok daha yüksek çıkıyordu fiyatı günün fırsatı varmış. Bugün için özel fiyat olduğunu söylediler telefonda. Düşünüyorsanız bence değerlendirin. Ben Kuşadası Ramada Resort otele rezervasyon yapmıştım. Onu iptal etmeyi bile düşündüm ama benim 2 yetişkin 2 çocuk olduğundan fiyat uygun olmuyor. Ama ets bu oteli çok tavsiye etmişti ramadayı almadan önce fiyatı o zaman çok yüksekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

havası çok nemli olmayan denize sıfır, kumsalı kum olan ve denizi çocuğa uygun olan otel arıyorum 5 gece 2500 tl civarı bütçe ayırdım varmı tavsiyeniz

Amara sealight elit ets de şu anda fiyat olarak uygun. daha önce baktığımda çok daha yüksek çıkıyordu fiyatı günün fırsatı varmış. Bugün için özel fiyat olduğunu söylediler telefonda. Düşünüyorsanız bence değerlendirin. Ben Kuşadası Ramada Resort otele rezervasyon yapmıştım. Onu iptal etmeyi bile düşündüm ama benim 2 yetişkin 2 çocuk olduğundan fiyat uygun olmuyor. Ama ets bu oteli çok tavsiye etmişti ramadayı almadan önce fiyatı o zaman çok yüksekti.

teşekkürler az önce 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk (6 yaş) 2500 tl ye aldık sabah 3 ağustos da orada olacağız inşallah memnun kalırız...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

teşekkürler az önce 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk (6 yaş) 2500 tl ye aldık sabah 3 ağustos da orada olacağız inşallah memnun kalırız...

Umarım memnun kalırsınız. Yorumlar çok iyi, ets de çok tavsiye ediyordu bu oteli. Benim aldığım ramada resort kuşadasından daha iyi duruyor.

• balıkesir taraflarında tatil yapılabilecek nereler var?
    kalacak yer olarak otel mi pansiyon mu önerirsiniz?
    Tek bay için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musab

balıkesir taraflarında tatil yapılabilecek nereler var?
    kalacak yer olarak otel mi pansiyon mu önerirsiniz?
    Tek bay için.

Erdek Nergis otel Yarim pansiyon sanırım kendi plajı var ve otel temiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    saollasın hocam, listeye aldım
  • Eylul 19 23 arasi 4 gece manavgat kızılağaçta club turan prince worldda kalmayi planliyorum 2kisi 4 gece 1800tl 150tl world puan indirimi ile 1650ye geliyor simdi bu otele giden ve ya bilgisi olan var mi acaba 5 yasinda bir oglum var lunaparki hayvanat bahcesi filan gördüm resimlerde onlar biraz cezbetti ama oteli bilenlerden yorum bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alva Donna Boğazkentten yazıyorum. Bu sene iş nedeniyle tatil tarihi belirleyemediğimden erken rezervasyon yapamadık. Bu nedenle de son dakika fırsatlarını kolladık. Adını çok duymamama rağmen ets nin fırsatlarından geçen hafta satın aldık 2 yetişkin 1 çocuk 5 gece 2830 lira 9 taksit. Erken rezervasyona göre pahalı ama bugünkü fiyatlara göre çok iyi. Neden iyi? Otel beklediğimin çok üzerinde çıktı. Enerji içeceği dışında aklınıza gelen tüm içkiler ücretsiz, yemekler güzel, Türk gecesi vardı dün. Bıldırcından kuzu çevirmeye aklınıza gelen tüm etli etsiz yemekler vardı. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Türklere kötü davranmıyorlar. En sıkıntı olan şey otellerdeki, şezlong kapma yarışı yok. Saat 10.30 da bile havuzun önünde şezlong bulunabiliyor. Barda, yemek masalarında sıra yok. Temizlik açısından da iyi. Dondurmalar paketli magnum. Sabaha kadar yemek veren bi yer var. Seneye yine gelebilirim ama tek sıkıntı kızım 9 yaşında olacak. Ücret istiyorlar 8 yaş üstüne . Bir de alacarte restoranlar 20-30 lira kişi başı ücretli. Ama hiç gerek duyulmuyor. Yemekler güzel, içecekleri de garsonlar masaya getiriyor. Sorusu olan olursa 2 gün daha burdayız 😊

• Arkadaşlar Kahya Resort Aqua Spa (Antalya/Alanya)' ya giden var mı? 1 hafta sonra aile olarak gitmeyi düşünüyoruz. Önerir misiniz?
  • Bodrumda adam gibi 4-5 gece 2500 tl iki yetiskin. Otel onerirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölüdeniz için 2 gece oda kahvaltı uygun gidilmiş görülmüş bilinen bir yer varsa öneri alabilirim..Plaja yakın olsun istiyoruz ama zor..yakın yerler biraz pahalı sadece ölü deniz yat turu koyları görelim yeter istiyoruz..

Aklında olan varsa yardım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunaberk

Alva Donna Boğazkentten yazıyorum. Bu sene iş nedeniyle tatil tarihi belirleyemediğimden erken rezervasyon yapamadık. Bu nedenle de son dakika fırsatlarını kolladık. Adını çok duymamama rağmen ets nin fırsatlarından geçen hafta satın aldık 2 yetişkin 1 çocuk 5 gece 2830 lira 9 taksit. Erken rezervasyona göre pahalı ama bugünkü fiyatlara göre çok iyi. Neden iyi? Otel beklediğimin çok üzerinde çıktı. Enerji içeceği dışında aklınıza gelen tüm içkiler ücretsiz, yemekler güzel, Türk gecesi vardı dün. Bıldırcından kuzu çevirmeye aklınıza gelen tüm etli etsiz yemekler vardı. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Türklere kötü davranmıyorlar. En sıkıntı olan şey otellerdeki, şezlong kapma yarışı yok. Saat 10.30 da bile havuzun önünde şezlong bulunabiliyor. Barda, yemek masalarında sıra yok. Temizlik açısından da iyi. Dondurmalar paketli magnum. Sabaha kadar yemek veren bi yer var. Seneye yine gelebilirim ama tek sıkıntı kızım 9 yaşında olacak. Ücret istiyorlar 8 yaş üstüne . Bir de alacarte restoranlar 20-30 lira kişi başı ücretli. Ama hiç gerek duyulmuyor. Yemekler güzel, içecekleri de garsonlar masaya getiriyor. Sorusu olan olursa 2 gün daha burdayız 😊

hocam şimdi bakıyorum sizin dediğiniz fiyatların yanından geçmiyor.nasıl aldınız o fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

ölüdeniz için 2 gece oda kahvaltı uygun gidilmiş görülmüş bilinen bir yer varsa öneri alabilirim..Plaja yakın olsun istiyoruz ama zor..yakın yerler biraz pahalı sadece ölü deniz yat turu koyları görelim yeter istiyoruz..

Aklında olan varsa yardım istiyorum

Plaja yakın ve ucuz fethiyede çok zor. Oda kahvaltılar hep pansiyon tipi oluyor ve 500 metre ile 2 km arasında mesafeleri vardır. Noa Ölüdeniz'e bakabilirsin, her şey dahil çalışıyor ve kişi başı 189 tl gibi bir fiyatı var. Denize 30 metre.
  • serihan S kullanıcısına yanıt
    30 Temmuz 3 Ağustos arası ets de son dakika fırsatı olarak çıktı. 5 gece aldık biz de. Seneye çocuğun yaşında sorun çıkarmazlarsa erken rezervasyondan tekrar gelelim istiyoruz. Şimdiye kadar gittiğim otellerin güzel yanları toplanmış bu otelde. Sueno gibi çeşitli havuzları var, crystal gibi şezlonlar boş, Voyage sorgun gibi yemekler ve dondurma kaliteli, Rubi gibi kaliteli içkilerin hepsi ücretsiz, wow Topkapı gibi Deniz'i güzel. Iskelede de bar var. Biz memnun kaldık baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunaberk -- 3 Ağustos 2015; 13:14:48 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.