Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar jiva beach resort hotel hakkında fikri olan varmı. 6 gece için 3000 tl vermeye değermi

• Q premium resort ile rubi platinium arasında 4 gece için 500 lira fark var.Bu farkı rubi platinium lehine vermeye değer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

Azura deluxe e gitmis olan var mi?

booking.com a yorum yazdım otel ile ilgili bakabilrisiniz.isim ahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 7 Ağustos 2015; 10:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Q premium resort ile rubi platinium arasında 4 gece için 500 lira fark var.Bu farkı rubi platinium lehine vermeye değer mi acaba?

q premium resortun alanı küçük ama iyi değerlendirilmiş.yemekleri güzel pişman olmazsınız.bence rubi ile arasında sadece içecek ve animasyon farkı var.ben olsam q premiuma giderdim.
  • ölüdenizde deniz ve kumsal benim için önemli tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 7 Ağustos 2015; 14:43:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fethiye için "club la perla"yı tavsiye edebilirim.

Eylülde 2 kişilik oda ücreti 80 TL idi, pazarlıkla :) Kahvaltı da dahil.

Görevliler çok kibar ve naziktiler. 2 gece kaldık. Kendilerine de memnuniyetimi beyan ettim.
  • Bu sene kankamla iki kafadar geziciliği bol bir tatil yapmak istiyoruz. Aracımız var.

Muğla-Antalya tercihimiz. Yamaç paraşütü yapacağız, görülmesi gereken doğa harikalarını göreceğiz. Rota tavsiyesi olanların fikirlerini almak isterim.
  • maya World side ve maya golf side

Bu iki otel hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kuzenimle birlikte iki kişi bodrum merkez veya gümbette tatil yapmayı düşünüyoruz. 20-25 ağustos tarihlerinde 5 gece olacak ve herşey dahil otel kişi başı max.150 TL düşünüyoruz. Tavsiye alabilir miyim?

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    senin gibiler yüzünden ,abi kardeş bile artık doğru dürüst kabul eden otel yok,,hiç değilse insan ,iki ,3 neyse bay kabul eden oteller var mı diye sorar ,,karı kız arıyor cevap bekliyor ..böyle kişilere yazdırmayın kardeşim bu forumda ,rahatsız olmak bir yana , çenemi zor tutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behken

senin gibiler yüzünden ,abi kardeş bile artık doğru dürüst kabul eden otel yok,,hiç değilse insan ,iki ,3 neyse bay kabul eden oteller var mı diye sorar ,,karı kız arıyor cevap bekliyor ..böyle kişilere yazdırmayın kardeşim bu forumda ,rahatsız olmak bir yana , çenemi zor tutuyorum

Ben acik sozluyum bekar bi insanim.sana dusmez milletin tasasi senin gibi gizli sapiklardan degilim kro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Behken

+1000

• Arkadaşlar merhaba böyle bir konu açmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_108908013/f_//tm.htm#108923379

İçeriği:

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta yazdığım gibi adam başı yaklaşık 500 tl paramız var 4-5 günlüğüne tatil yapmak istiyoruz. Bu parayla Antalya-Alanya bölgesinde her şey dahil otel bulma şansımız var mı? Otel olursa çok daha iyi olacak, yeme içme, kalma sorunu olmayacak. Otel olmazsa apart tarzı bir yere gidelim diyoruz. Yeme içme işini dışarıdan ya da en kötü ihtimalle kendimiz halledelim diyoruz. Tavsiye, öneri, tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar. :)

Booking adlı sayfaya baktım hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 24-28 Ağustos tarihleri arasında olursa güzel olacak, teşekkürler.

• Yokmu ölüdenizde bu sene gidip tavsiyede bulunacak

• "Delphin imperial lara antalya" otel bile beklentileri karşılamada yetersiz kalmış. peki bizler hangi otelleri tercih edeceğiz kişi başı eylülde 460 TL olan bir tesiste artık herşeyin kusursuz olması istiyor insan ama olamıyorsa bu tesisin ayıbıdır bu kadar para alıp hizmet yetersizliği olmamalı...
  • Behken B kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalara bakarsanız aynı konuyu bende yazmıştım, kezban denmişti bana. Sonuna kadar dediklerine katılıyorum.

• 16-21 Ağustos arası maalesef yalnız başıma tatile çıkmak zorundayım. 1000-1300 lira arası bütçem var. Nereyi önerirsiniz ? 3 aydır depresyondayım, mümkün olduğunca kafa dinlemek, bir o kadar da eğlenmek istiyorum. Yani eğlenme özürlü olsam da en azından denerim. Zamanım azaldı, yalnız olduğum için pek de canım istemiyor ama görüşleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Ağustos ayı sonunda 6 yaşındaki kızımızla tatil için aşağıdaki otellere kadar eledim, bunlar içinden tavsiye ve önerisi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

- Belconti Resort Hotel ( Odalar ve çoğu ortak alanlar yenilenmiş )
    - Limak Limra ( Yorumlar çok dengesiz ya çok memnun ya çok kötü )
    - Ali Bey Club ( Aquapark hariç gerisi vasat deniyor )
    - IC Hotels Green Palace ( Yorumlar yerli ve yabancı geneldi iyi )
    - Club Megasaray
  • murattiss M kullanıcısına yanıt
    Limak limra ya iyi diyenin ya aklından ya gözlerinden sorunu vardır...

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.