Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ipo_aga

3-5 e bakmayın ve yıllardır ayakta olan ve dolandırıcılığı düstur edinmiş firmalardan internet üzerinden alışveriş yapmayın.www.tatilvitrini.com halen milleti dolandırmaya devam ediyor...https://www.sikayetvar.com/tatilvitrinicom

Konudan çıkmış oluyoruz ama sanırım yazılacakbaşka yer de yok bu konuda. Ben de şuanki tatilimi bu firmadan aldım. Sorun kredi kartı numaranızı telefonda istemeleri. Kimlik no da istiyorlar tabi. Teknolojiye ayak uyduramadıkları kesin. Bismillah deyip numaraları verdim ben ama içim içimi yemedi değil. Bonusa %5 indirim var yazıyor, satıcı kız onu başaramadı. Sonra kampanya bitti dedi. Ben ısrarla arayınca bir büyükleri hata olmuş, bir dahaki alışverişinize yapalım dedi. Otel girişi kaydımızı bulamadılar. Telefonla arayıp sorduk. Falan falan. Bunların haricinde iyi firma aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobjk

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

3-5 e bakmayın ve yıllardır ayakta olan ve dolandırıcılığı düstur edinmiş firmalardan internet üzerinden alışveriş yapmayın.www.tatilvitrini.com halen milleti dolandırmaya devam ediyor...https://www.sikayetvar.com/tatilvitrinicom

Konudan çıkmış oluyoruz ama sanırım yazılacakbaşka yer de yok bu konuda. Ben de şuanki tatilimi bu firmadan aldım. Sorun kredi kartı numaranızı telefonda istemeleri. Kimlik no da istiyorlar tabi. Teknolojiye ayak uyduramadıkları kesin. Bismillah deyip numaraları verdim ben ama içim içimi yemedi değil. Bonusa %5 indirim var yazıyor, satıcı kız onu başaramadı. Sonra kampanya bitti dedi. Ben ısrarla arayınca bir büyükleri hata olmuş, bir dahaki alışverişinize yapalım dedi. Otel girişi kaydımızı bulamadılar. Telefonla arayıp sorduk. Falan falan. Bunların haricinde iyi firma aslında

Şanslısın diyelim beni 3 sene önce tokatladılar, mahkemeye verdim, icraya verdim kazandım ama sürekli adres ve yüklenici firma değiştirdiklerinden takipten kurtuluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

teşekkür ederim. Bu otel ve vikingen infinity arasındayım. ayrıca balayı için antalya da otelde fotograf çekimi düşünüyoruz. fikri olan varmı fotograf çekimi konusunda.1500 liradan bahsediliyor. Çokmu albümlü fotograf çekimine?
  • merhaba;

25 ağustos-01 eylül tarihleri arasında 2 yetişkin 2 çocuk 7 gece tatilstil aracılığı ile "club nena"dan rezervasyon yaptırdım tutar 2544 tl.

otelin indirim oranı çok yüksek bu bende soru işareti oluştursa da, bu fiyata beklentim çok yüksek olamayacağından gözümü kapadım. umarım hayal kırıklığına uğramam.

geçen sene bonubon (acenta firma tatilstil) aracılığı ile 1950 tl.ye delphin botanikte tatil yapmıştık ve çok memnun kalmıştık bu senede fiyatı iki katından fazla. tatilstil club nena ile ilgili olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını söylüyorlar yaşayarak göreceğiz artık.

herkese iyi tatiller.
  • Merhaba arkadaşlar. Eylülün 2. Haftası ailece tatile çıkmayı planlıyoruz. Bütçemiz maalesef sınırlı. 3 kişilik 5 gece veya 6 gece maksimum 1000 liralık tavsiye edebileceğiniz yerler var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum yada kemer biraz kafa dinlecek istenirse geceleri gezip eğlenecek otel arıyorum. Şu otele git kesinlikle tavsiye edeceğiniz otel? gerçi bir çoğuna gittim hani yeni olur çok memnun kaldığınız olur?

bir de Blokajı Tesise Ait Oda alsam, oda dışında başka şeylerden etkilenir miyim ? oda temizliği, yeme içme ( 2 kişi aynı oda alıcam )
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurucuteam

Bodrum yada kemer biraz kafa dinlecek istenirse geceleri gezip eğlenecek otel arıyorum. Şu otele git kesinlikle tavsiye edeceğiniz otel? gerçi bir çoğuna gittim hani yeni olur çok memnun kaldığınız olur?

bir de Blokajı Tesise Ait Oda alsam, oda dışında başka şeylerden etkilenir miyim ? oda temizliği, yeme içme ( 2 kişi aynı oda alıcam )

Etkilenmezsiniz sadece oda olarak konumu en alt seviye oda verirler..

• nasıl yani çok mu kötü oda valla razıyım gideyim de :))

tşk ederim cevabınıza
  • konumsa sadece etken tmm yok duşu yok kliması çalışmyan verirlerse o zaman yanarız
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Puravida seno resort sarıgerme

• Merhaba Arkadaşlar;

01-06 eylül arası eşim ben ve 2 yaşındaki oğlumla birlikte tatile çıkmak istiyoruz. Sizden ricam çocuklu olduğumuz için çok fazla sıkıntı yaşamayacağımız ve denizi girilebilir, kumu çakılsız bir otel önerebilirmisinz. Daha önce çocuk yokken crystal admiral de kaldık otel ve imkanları güzeldi ancak denizi ve kumsalı aşırı kötüydü. bütçe 2000-2500

Şimdiden çok teşekkür eder herkese iyi tatiller dilerim.
  • Merhaba.
    Haberlerde sıkça bu yıl turizmde işler kesat, Ruslar gelmiyor oteller boş diye söylemişlerdi.
    Ama sezonluk otel fiyatlarına biraz baktım da hiç öyle krizlik bir indirim göremedim. Hatta geçen yıla göre %25-30 daha pahalı.
    Bu yıl tatile gitmemeye karar verdim.

• Crystal family resort
    Crystal flora beach resort hakkinda bilgisi olan arkadaslar var mi , yukarida yazmistim eylul basinda gitmeyi dusunuyorum daha oncede amelia ve crystal Admiral la ilgili bilgi almistim ama bu otellerde guzel gozukuyor.

• arkadaşlar 13-18 eylül arası 2 kişi max. 4000 tl, kaliteli antalyanın herhangi bi yerinde, içki-yemek kalitesinden kısmayan, meşrubat ve birayı bardakta değil de şişesinde veren, güzel bi otel tavsiyesi istiyorum sizden, geçen sene güral premiere gittik, yine burdaki arkadaşların tavsiyesiyle ve çok memnun kaldık ancak bu sene 5 gece belirttiğim tarihlerdeki fiyatı limiti aştığı için ona yakın kalitede başka bir otel arıyorum.
  • Sarımsaklıda grand temizel otel hakkndaki yorumlarınız nelerdir. Benim için denizi kumsalı çok önemli

• Tatil Fırsatı başlığını gereksizin biri Açıyor ole kalıyır ilgikenilmiyor
    Arkadaş ilk sayfada Fırsatlar. Gidip kalınan yer tavsiyeleri. Eklenmeli. Bu ne böle herkes birşey yazıp gidiyor konu öle olduğu yerde kalıyır

• yokmu ucuzyollu tavsiye edecek memur işi, güzel temiz bir yer arkadaşlar..2 kişilik..)
  • 6-12 Eylül araso max. bütçe 1500 olacak şeilde , tavsiyeleriniz olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

arkadaşlar 13-18 eylül arası 2 kişi max. 4000 tl, kaliteli antalyanın herhangi bi yerinde, içki-yemek kalitesinden kısmayan, meşrubat ve birayı bardakta değil de şişesinde veren, güzel bi otel tavsiyesi istiyorum sizden, geçen sene güral premiere gittik, yine burdaki arkadaşların tavsiyesiyle ve çok memnun kaldık ancak bu sene 5 gece belirttiğim tarihlerdeki fiyatı limiti aştığı için ona yakın kalitede başka bir otel arıyorum.

yok mu fikir verecek birileri?
  • krasavchik K kullanıcısına yanıt
    sarımsaklıda otel.oranın en güzel otellerinden biri.sarımsaklının plajı ve denizi güzel..15 gün önce 1 akşamlık kalayım dedim 2 kişi ve 9 yaşımda bir cocuk 650 liraya yardımcı olabilecegini söyledi resepsiyondaki arkadaş.bende yardımcı olma kalsın diyip cıktım.
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.