Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gonennet

sarımsaklıda otel.oranın en güzel otellerinden biri.sarımsaklının plajı ve denizi güzel..15 gün önce 1 akşamlık kalayım dedim 2 kişi ve 9 yaşımda bir cocuk 650 liraya yardımcı olabilecegini söyledi resepsiyondaki arkadaş.bende yardımcı olma kalsın diyip cıktım.

Yardımcı olmasan ne kadar diye sorsaydınız keşke.
  • ben geçen ay bayramda marmaris turunçta barbaros otelde kaldım.sabah ve akşam yemek vardı sadece.ama özellikle akşam yemekleri çok güzeldi.bildiğiniz 3 çeşit yemek.ama 5 yıldızlı herşey dahil otele 10 çekerdi.geceliğide 80 tl idi.artık özellikle bu tip otelleri bulupta gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceylan -- 17 Ağustos 2015; 20:00:26 >
  • Arkadaşlar 1-7 eylül tarihleri arasında 2 kişi max 3000 civarında otel bakıyorum.Daha öncede yazmıştım
    Amelia
    Crystal Admiral Beach
    Crystal Family Resort
    Crystal Flora Beach
    Sunis Evren Beach
    hakkında fikri olan daha önce kalmış arkadaşların yorumunu bekliyorum.Yarın artık almam gerek fiyatlar artıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.Yemek ve içecek içki kalitesini merak ediyorum çünkü olumlu olumsuz cok yorum okudum.
  • Marmaris'te otel tavsiyesi arıyorum deniz oteli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasımda karadenize gitmeyi düşünüyorum trabzon rize tarafı değilde zonguldak , samsun ordu düşünüyorum zonguldak var aklımda ama diğer şehirler hakkında bilgisi olan varsa yardım istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasımda karadenize gitmeyi düşünüyorum trabzon rize tarafı değilde zonguldak , samsun ordu düşünüyorum zonguldak var aklımda ama diğer şehirler hakkında bilgisi olan varsa yardım istiyorum

• Merhaba tatilci arkadaşlar 😊 3 arkadaş tatil planı yaptık ama bütçemize uygun aklıma yatan bir yer bulamadım.Aslında tatil sitelerinde çok seçenek var ama şikayet sitelerindeki yorumları okuyunca hiçbirine gidesimiz gelmiyor.Bütçemiz 3 kişi 4 gece için max. 2500-2600. Bu fiyatlarda yemekleri lezzetli, özellikle aquaparkı güzel, havuzu büyük ve eğlenceli vakit geçirebileceğimiz güzel bi tatil köyü tavsiye edermisiniz?Tatil sitelerinde görüp aklımda kalan kalan birkaç yer var.Daha önce buralarda kalmış olan arkadaşlar da bi yorum yaparsa çok sevinirim.

Ameli beach
    Vikingen infinity resort spa
    Vikingen quality resort
    Amara prestige

Daha önce sueno beach,silence beach,club hotel sera ve daima biz otellerinde kaldım. Bu otellerle ilgili tüm soruları da elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

• arkadaşlar merhabaaaa;

eylülün ilk haftasında eşim ben ve 2.5 yasında oğlumla birliktte 3 max 4 geceliğine bi tatil planlıyorum.
    bütce kısıtlı oldugundan geçtigimiz yaz gibi bir otel bakamayacagım buldugum otelleri sizle paylaşmak istiyorum MAX KİŞİBASI 150 TL

çeşme ILICA OTEL

KUŞADASI GRAND BLUE SKY

BELEK SOHO BEACH

MANAVGAT KIZILAĞAÇ CLUP NENA

( alkol kullanmıyoruz önemli değil ) cocuk oldugu için deniz yakın ve kum plaj olursa mükemmel olur . yemek temiz ve kaliteli olursa tabiki memnun oluruz ( bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim )

Bu otellere giden arkadaşlar olumlu olumsuz yorum varsa alabilirmiyim ? başka otell tavsiyelerinizide değerlendirebilirim ..

herkese sevgiler İYİ TATİLLER

• aldım tatil yine kemer , gitmediğim bir bölge tekirova bakalım
  • yalnız ben otel ve uçak aldım, havalanından transfer falan unuttuk mu yoksa varmı dır sorayım tekrar ets ye
  • husock H kullanıcısına yanıt
    Side'de Roma Beach'e bakabilirsiniz. Balkonsuz oda olur derseniz, eylülün ilk haftası 183 TL'ye geliyor ki, oldukça geniş ve güzel bir plajı vardır. 11'inden itibarende fiyat kırılması oluyor. O zaman da 169 TL'ye geliyor. Sessiz sakin güzel bir oteldir. Bütçeyi biraz aşabilirim derseniz güzel bir alternatif olur.

Bu arada bahsettiğiniz otellerin fiyatları, sizin bütçenizi biraz aşıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 18 Ağustos 2015; 14:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

arkadaşlar 13-18 eylül arası 2 kişi max. 4000 tl, kaliteli antalyanın herhangi bi yerinde, içki-yemek kalitesinden kısmayan, meşrubat ve birayı bardakta değil de şişesinde veren, güzel bi otel tavsiyesi istiyorum sizden, geçen sene güral premiere gittik, yine burdaki arkadaşların tavsiyesiyle ve çok memnun kaldık ancak bu sene 5 gece belirttiğim tarihlerdeki fiyatı limiti aştığı için ona yakın kalitede başka bir otel arıyorum.

yok mu fikir verecek birileri?

Nirvana lagoon a bakabilirsin hocam, detaylı sormak istediğin bişey varsa elimden geldiği kadar cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrkrdmn -- 18 Ağustos 2015; 14:26:03 >
  • Merhaba Geçen hafta Belek Soho Beach ile ilgili yazmıştım. Önceki sayfalarda okuyabilirsiniz. Şimdi de Kaş Upperhouse hotelden yazıyorum. Kaş ta konsept oda kahvaltı. Ortalama fiyat 100 lira. İngiliz ve Türk çoğunlukta. Genel popülasyon zengin diyebilirim. Upperhouse bir konsept hotel. Herşeyi özel ve ince düşünülmüş. Hiçbir şey sıradan değil. Kahvaltısı çok güzel. Personel çok çok çok iyi. Tam şehrin ortasında. Kalabalığa 1 dk yürüme mesafesinde. Tabi bu kadar artısı olduğundan fiyat da 135 tl. Tavsiye ederim. Kaş'a gelmeyi düşünen kesinlikle bu otele bakmadan gelmemeli.

• Ya bu gidilen kalınan tavsiye edilen oteller ana sayfaya eklense yokmu bunu yakacak bi. Admin altın değerinde referanslar bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobjk kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız çin cok sağulun . 15-20 gün içinde fırsat olabilri diye düşünüyorum baktıgım otellerde öyle fiyatlara gelen turlar var. ets biraz pahalı. bazıları 10 20 tl arasında pahalı ama elbet bi son dkk indirimi bulurz.
    sizin söylediğiniz yeri hemen incelemeye alıyrum teşekkürler . sn r rondo bu otelin yemekleri hakkıdna bilgi verebilirmisiniz ?

kado bjk sizin soho ile ilgili yorumunuzu okumuştum . tavsiye ettiğiniz bir oteldi sanırım hatta bende baktım fena görünmüyordu o yüzden listeme aldım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 18 Ağustos 2015; 17:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

Öncelikle cevabınız çin cok sağulun . 15-20 gün içinde fırsat olabilri diye düşünüyorum baktıgım otellerde öyle fiyatlara gelen turlar var. ets biraz pahalı. bazıları 10 20 tl arasında pahalı ama elbet bi son dkk indirimi bulurz.
    sizin söylediğiniz yeri hemen incelemeye alıyrum teşekkürler . sn r rondo bu otelin yemekleri hakkıdna bilgi verebilirmisiniz ?

kado bjk sizin soho ile ilgili yorumunuzu okumuştum . tavsiye ettiğiniz bir oteldi sanırım hatta bende baktım fena görünmüyordu o yüzden listeme aldım .

Soho da odalar sıradan ve temizlik yok denebilir. Yemekler ortalamanın üzerinde. İçecekler markalı ama bardakta. Kalabalık değil. Animasyon zevkli. Alanı büyük ve ferah. Deniz sığ ama dalgalı olduğunda bulanık. Sabah girmek için ideal. Havuzları büyük değil ama kalabalık olmadığından havuza tek başınıza bile girdiğiniz zamanlar olabilir. Biz 210 liraya kaldık. Şu an Kaş ta saçma sapan harcamalar sayesinde kişi başı 150 tl harcadığımız düşünülürse Soho çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 18 Ağustos 2015; 18:58:06 >

• Marmaris'in güneyine doğru muhteşem yerler var
    Kız Kumu,Orhaniye , Selimiye
    Buraları görmeden ölmeyin:))

http://youtu.be/d3Ow1ACObq4
    http://youtu.be/7__Bw1kzvgU
    http://youtu.be/fh2sWzkXBz4
    http://youtu.be/WT84QBA2FGk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kadobjk kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler hocam aslinda ben kasa cok inceden gitmistim gene gidebilir diyordum kas tam kafa dinlemelik yer. Siz neyi begenmediniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

Cok tesekkurler hocam aslinda ben kasa cok inceden gitmistim gene gidebilir diyordum kas tam kafa dinlemelik yer. Siz neyi begenmediniz

Tamamen duygusal Yoksa limanağzı falan muhteşem. Caretta larla yüzmek paha biçilemez. Sürpriz ve kalitesiz harcama yapma ihtimalini sevmedim sadece. Ultra herşey dahiller de bu ihtimal yok.

• Bosna Hersek'e yolculuk yapacaklara önerimdir. Buyrun link:http://forum.donanimhaber.com/m_109214068/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.