Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlamadım sizin dediğiniz fiyatın cok uzerinde çıkıyor ama
  • öncelikle özelden mesaj yazdınız ve cevapladım. sonra buradan aynı soruyu bir daha sormuşsunuz ben de aynı cevabı buraya tekrar yazayım:

"http://www.tatilstil.com/club-nena

şimdi girdim hesapladım 2678 tl çıkıyor artı %5 de kart indirimi var. benim çocuklarımdan birisi 2 yaşında diğeri 8 yaşında. ikisine de ücret alınmıyor. oda standart oda."

ben buradan 2 yetişkin 2 çocuk (birisi 8 diğeri 2 yaşında) 26 ağus-01 eyl 2015 tarihleri arasında 2544 tl.ye rezervasyon yaptırdım ve gördüğüm kadarı ile hala fiyat aynı!
  • Bayram tatilinde 2 yaşında kızımızla özellikle sahil kum havuzu temiz alkol çok önemli olmayan bir f/p yüksek bir otel bakıyorum tavsiyeniz olursa memnun olurum özellikle antalya da hangi bölgelerde sahil kum ayrıca bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ots038

Bayram tatilinde 2 yaşında kızımızla özellikle sahil kum havuzu temiz alkol çok önemli olmayan bir f/p yüksek bir otel bakıyorum tavsiyeniz olursa memnun olurum özellikle antalya da hangi bölgelerde sahil kum ayrıca bilgi verirseniz çok sevinirim.

Alanya, Side kumköy, evrenseki bölgeleri ile belek sahili kum. Batı Antalya da ise kum bulma ihtimali azalıyor. Xanthe Resort, Sentido Gold island ve quattro Beach şartlarınıza uyuyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 19 Ağustos 2015; 13:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar,
    Bugün internette bulduğum fırsatı paylaşmak isterim. booking den 29 eylül 2 ekim arası 4 kişi 3 gece 685 tl rezervasyon yaptırdık.
    Otel hakkında yorumlar ortalama,daha önce voyage ve crystal de kalmış biz,i pek tatmin etmeyecek ama fiyatı öyle bulunca kaçırmakta istemedik maksat dinlenmek ve bir kutlama.öyle olunca bize çok cazip geldi umarım memnun kalırız.
    O tarihlerde işine yarayan olursa paylaşmak istedim,ama fiyat 4 kişi için avantajlı idi.4 kişiden aza çok da avantajlı değil yani bahse konu otel için ben fazla bldum.
    Herkese iyi forumlar.
    Otel ismi;alanya porto azzurro delta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler35 -- 20 Ağustos 2015; 9:04:53 >
  • Side crwon palace kalan var mıdır? hizmet otel hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
  • Pazar günü Kirman Belazur Belek e gideceğim.
    Yorumları ayrıntısıyla tatil dönüşünde yaparım artık.

Forumdakilerin gittiği otellerle ilgili yorumları ya ana sayfada ya da farklı bir başlıkta toplanması lazım. Hem bilgi birikimi olur hem de her seferinde şu otel nasıldı diye sorulmaz bence.
  • Arkadaşşar hiç planda yokken tatile çıkmaya karar verdik.

Araçka gideceğimden İstanbula çok uzak olmayan bir yere gitmemiz gerekiyor.

Ayvalık tarafında temiz ve uygun fiyatlı bir yer tavsiye eder misiniz. Sabah akşam düzgün yemek olsun yeter. İki kişi bir de iki yaşında çocukla gideceğiz.

Tatil kültürüm yoktur ege akdeniz bilmem daha önce Limak Atlantis ve Adam&Eve'de kaldım. Bu sefer az para verip çevreyi gezmek istiyoruz. Hemen bu haftasonu yola çıkacağız. Çok sıkışık oldu ama izin böyle maalesef. Acil yardım :)

• rkrlmaz R kullanıcısına yanıt
    nerede karar kıldın ve kaç liraya aldın.Sunis Evren Beach düşünüyorum bende
  • Arkadaşlar Hılton Dalamandan yeni döndüm.
    Kesinlikle uzak durun . Parasının yarısını ancak hak eder . Gitmeyi düşünen varsa ben detaylı yorum sonra ekleyeceğim.

Diğer gideceğim tesis olan Amara prestige ile ilgili de çok dengesiz yorumlar okudum son günlerde. Forumdan ay dansçısı diye bir arkadaş tavsiye etmişti ki ben de tesis komple yenileniyor diye satın almıştım erken rezervasyonda. Lakin odalar yenilenmemiş görünüyor. Ayrıca hijyen olayında da sorun çokmuş

Amara Prestige'e forumdan gidenler olduysa acil yorum almak istiyorum. Çünkü bu hırsız patronlardan gına geldi. Memlekette herkes 1 koyup 5 alma derdinde

Sonrada turizm neden kötü deniyor.

• Hilton bile kötüyse biz nereye gidecek arkadas
    Delphinlerde 5 para etmez
    Barutlar nasıl acaba istiyorum gitmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 eylül'de düğünüm var.
    3 Eylül girişli olmak üzere 4 gece 5 gün Crystal Palace Luxury Resort & Spa otelden 2150 lira 6 taksit olacak şekilde rezervasyon yaptırdım.
    Daha önce hiç Antalya tarafına gitmemiştim bir ilk olacak. (Kuşadası ve Bodrum taraflarına gitmiştim)
    Sizce nasıl bir seçim yaptım? Hem balayı oteli olması hem de denizi kum bir bölge olduğu için bu oteli tercih ettim.
    Bu otelde kalmış olan arkadaşlar var mı? Bana önerebileceğiniz bir durum var mı otel ya da bölge seçimimle ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Arkadaşlar 1 eylül'de düğünüm var.
    3 Eylül girişli olmak üzere 4 gece 5 gün Crystal Palace Luxury Resort & Spa otelden 2150 lira 6 taksit olacak şekilde rezervasyon yaptırdım.
    Daha önce hiç Antalya tarafına gitmemiştim bir ilk olacak. (Kuşadası ve Bodrum taraflarına gitmiştim)
    Sizce nasıl bir seçim yaptım? Hem balayı oteli olması hem de denizi kum bir bölge olduğu için bu oteli tercih ettim.
    Bu otelde kalmış olan arkadaşlar var mı? Bana önerebileceğiniz bir durum var mı otel ya da bölge seçimimle ilgili?

Balayı için Ekim'de Titanic Deluxe Belek'ten yana kullandım tercihimi.
    Yorumlar gayet olumlu, bir araştır istersen.
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Üstad artık kalite de fiyatla doğru orantılı değil. Hilton Dalaman franchise sistemindeymiş. Bende hilton grubunun franchising verdiğini bilmediğimden hiç en ufak aklımda bir soru işareti olmadan gittm. Lakin bu sene patron 1 koyup 5 alma derdine fazla düşmüş. Otelde mutfakdan çalıyorlardı. İçecekler alkollü alkolsüz kaliteli ve marka ancak ana restoran özellikle çeşit lezzet ve kalite olarak parasının yarısı kadardı. Bariz personel ve hizmet kalitesi de parasını haketmedi. Kat hizmetleri ha keza tam komedi. Kapalı alanlarda klimalar çalışmadı desem yeridir. Otelde temmuz ve ağustos da soğutma sorun. Akla hayale gelmeyecek yerlerden kısıntı yapmış otel yönetimi ki gecelik 1000 tl den oda satan otelde neyin kafasını yaşatmaya çalışmışlar anlamadım. Adam odaya gecelik 1000 tl ödesin bunun 200 tl si masrafa gitsin gecede oda başına 800 tl kar edelim kafası resmen.

Merkezi klima gece hiç çalışmıyor. Geceleri bildiğiniz arabanın kliması kapatılıp fanla idare edin denilen bir mantıkla otel işletilirse gerisini siz anlayın. Ben ilk gece 03 ** de uyandım sabahın 5 i oldu uykuya dalamadım sıcakdan. Bu arada klima çalışıyor görünüyordu . Hatta birkaç kere kalkıp derecesimi yanlış diye de kontrol ettim. Artık baktım ses var icraat yok klimada ve uykum p.ç olmuş resepsiyona gidip durumu anlattım ki onlar bile renk vermiyor.

Meğersem adamlar hava kararınca akşam sıcaklık düştü deyip merkezi soğutmayı fana çevirip tasarruf ediyorlarmış elektrik faturasından.. :))))) Güler misin ağlar mısın ? Bende saf saf resepsiyon görevlisine acaba klimamız arızaya mı geçti diye soruyorum. Meğer taktik buymuş. Adamlar böyle ucuz taktiklerle hilton markasının altını oyup paraya para demiyor anlayacağın üstad. Daha bunun gibi nice ayak oyunlarıyla işi götürmeye çalışan bir işletme Hilton dalaman denilen yer. Yazık valla böyle anlayışla işletilen tesislere dünya para ödemiş müşterilere . Resmen gizli soygun düzeni. Mini bar bile günlük yenilenmedi. Biz en sonunda zar zor yenilettik . Nerdeyse silah zoruyla :)))) Tesis tam tezatlıklarla dolu.. Bir yanda bakıyorsun devasa bir tesis var ortada. Açık alanlar muhteşem geniş . Peyzaj 10 numara. vs. Ama tasarruf edebilmek için resmen kalitesiz bir ortama itilmiş oluyorsunuz ki otel ucuz olsa anlarım bir yerde. Resmen fiyaskoydu tesis.

• oKsEAt kullanıcısına yanıt
    Yarın kısmetse oradayız biz de, bu 2. gidişimiz olacak. Daha öncekinde de gayet memnun kalmıştık.

• Eylül'ün 2. Haftası 5-6 gecelik bi tatil düşünüyoruz. 2 kişi maksimum 1500 liralık bi otel tavsiyesine ihtiyacımız var. İlk tatilimiz olacağından beklentimiz çok yüksek değil, temiz olması yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anam vay fiyatlara bak,şu genç,ve öğrenci kardeşinize bir akıl verin lütfen, 2-3 gün 250tl(yemek hariç,yol dahil Istanbul) bütçe ile nasıl tek başıma kafa dinleyebilirim? Groupon lara falan baktım oradan birşey çıkmadı.

Olmadı kafamda Adalar'a gidip aksama kadar güneşlenmek var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oKsEAt kullanıcısına yanıt
    Hocam rezervasyonu yaptım maalesef. Deniz olarak kumu sevdiğim için side'yi denemek istedim.
    Crystal Palace Luxury Resort & Spa oteli pek duyan eden yok sanırım
    5 yıldızlı bir tesis. Umarım memnun kalırım.
  • haberlerde sürekli turizm bu sene kötü turist gelmiyor, rezervasyonlar iptal oluyor, zararına satış yapıyorlar diye bas bas bağırıyorlar
    yok mu şöyle indirim kampanya?
    ya milleti kekliyolar ya da bunların ucuz dedikleri zararına dedikleri bizim için yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

Bildiğiniz gibi bu sene işletmecisi değişti hotelin. Hotel şuan tam kapasite ile çalışmıyor o yüzden yemeklerde sıra falan yok şuan sakin. Ayrica yemekler ve hizmet iyi.hotelde kısmi tadikat var ama rahatsız edici değil.hotelin odalarından denize biraz mesafesi var bahçenin içinden bir yol geçiyor üst geçit ile karşıya geçiyorsun. Orada da tesisleri var tabi. Bence hotelin tek olumsuz yani neredeyse hiç bir odanın tam olarak deniz manzarası olmaması çünkü uzak kalıyor o yüzden kara manzarali yada yandan deniz manzaralı pek farketmiyor sadece havuzlari ve aktavite akanlarini görebilirsiniz. Aradaki 100 lira icin değerli bence yinede değebilir. standart odalarin balkonkarida ufak. Şuan montaji devam eden bi aqua parki var baya büyük bişey olacak gibi duruyor. Yemeklerde içki servisi var barlarda yerli yabancı içki ayrımı yok. Ama yabancı içki cesitlerinden istiyorsaniz özellikle belirtmeniz gerekiyor mesela votka istiyorum dediğinizde bozuka votka koyup getiriyorlar absolt istiyorum derseniz apsolt koyuyor. Barmenle baya bi konuştum visku olarak chvas istiyorum dersen onu koyariz ama isteğe bağlı söylemen gerekiyor dededi. denizi cok temiz ama taşlıkli ve 5 6 metrede boy oluyor. Eksi okarak Gözlemledığim odalarinda elden geçmedi gerekiyor. en azindan bizim kaldigimiz odadaki halıfilex ve bazi koridorkardaki hali flexslerin degişmesi gerekli.
    denize girmek için 1oo mt daha yürürüm kafa dinliyeyim diyisaniz tam aradiginiz yer.
    denizi cok temiz ama taşlıkli ve 5 6 metrede boy oluyor.
    Sorulariniza gelecek olursak
    Hotelde farkli derinlikte birçok havuz var 140cm 180cm. 200cm şunu söyliyeyim havuzlar büyük ve yeterli şezlong kapma sorununuz olmaz. Bir cok gün 140cm lik havuza bir kaç kişi ile girdim.3 adette farkli derinlikte çocuk havuzu var ve 1 tanesi baya büyük

Yemekler bence yeterli çesitte ve lezzetli.
    Odadaki mini barda hergün 1 adet 330 ml cocacola 1 adet 330ml cocacoka light 1 adet fanta 330ml 1 adet fuse tea 1 adet sprite 330ml 3 adet su 2adet uludağ soda 2adet efes 330ml bira bir adet tamek ufak boy meyva suyu 1 adet çikolatali süt ve 2 adet ufak çerezler konuluyor.
    Hotelin iskelesi yok. İlerde yapılır diye tahmin ediyorum. Çünkü duyduguma göre şuana kadar 3 trilyon masraf yapılmış.geçen seneye göre animasyon ekibi hariç tüm kadro değişmiş.

Tatil dönüşü daha ayrintilida yazabilirim. Cepten baya bi zor oluyor
    Bu arada imla hataları için özür dilerim.

otel hakkında başka bir şey varmı.tavsiye edermisin.havuz temizzmi.A LA CARTE RESTORANLAR gittinmi.akşam yemegi çrşitleri iyimi

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.