Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlara bakiyorumda adam akilli 2 kisi tatil icin kesinlikle minimum 5000 tl gerekiyor..bu sartlarda 5 gun 1 otele tikili kalip sirf kendinizi sisirecek kadar yemege abanarak tatilden kar ediyim diye dusunmektense artik 2-3 gunluk 3-4 yerde konaklama yaparak orta-ust arasi otellerde yari fiyatina kalip gezmek daha mantikli gelmeye basladi.
  • Arkadaşlar Bodrumda gecelik iki kişi 400tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyeleriniz nereleridir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerp

Arkadaşlar Bodrumda gecelik iki kişi 400tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyeleriniz nereleridir?

Bodrum Gümbet'te Çamlı köşk apart hotel vardı tek kişi 2 gece 150 liraya kalmıştım odalar gayet güzel 5 yıldızlı gibi ancak kahvaltı yemek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatil_2015

Merhaba, 6 temmuz Amara prestige için rezervasyon yaptırdık. Amara grubu daha kaliteli hizmet verdiği için crystal otelleri yerine seçtik. Yeni açıldığı için şüphelerimiz var. Odaların durumu, yemek çeşidi ve lezzeti gibi konularda bilgi verebilir misiniz? Birde oteldeki inşaat durumu ve müşteri profili nasıl ? sıkıntı yaşıyorsanız rezervasyonu iptal ettirmeyi düşünüyoruz.

teşekkürler...

Amara prestigeden memnun kaldınız mı ? İzlenimleriniz nedir ?
  • gonennet G kullanıcısına yanıt
    hocam benim gitiğim dönemde pek kabalık değildi.havuzlar temizdi.A LA CARTE restorana 2 yaşında çocugumuz olduğu için gitmedik çünkü ona yemek yemesi bile sıkıntı oluyordu.çocuk bölümünde anca yedireiliyorduk..Bana göre yemek çeşitleri tatminkar. Kısmen tadilat devam ediyordu şahsen ben pek rahatsız olmadım biraz özen gösteriyorlar rahatsız etmemeye.Kaldığımız odanın zemini biraz kötüydü.Ben genel anlamda memnun kaldım.Hizmet olarak bence çok iyi.Çalışanların davranışları falan bu güne kadar gittiğim hotellerin en iyisiydi diyebilirim.
  • Merhaba
    16-22 Ağustos tarihlerinde Kuşadası ramada resortte tatil Yaptım. Gidecek yada gitmeyi düşünenler için kısaca yorum yapayım.
    Odalar: standart oda almamıza rağmen aile odası verdiler 2 odalı gayet geniş ve her şeyiyle çok güzel bir oda temizlik her gün yapıldı.
    Yemekler: Genelde hep aynı çeşitler vardı et tavuk balık her gün var. Lezzetler standart çok iyi değil yer skıntısı yaşamadık Sırada abartılı değil bir kez kuzu pirzola vardı onun Sırası baya uzundu
    Havuz: havuzlar güzel temiz her hangi bir skıntıda hemen kapatıp temizliyorlar. Ancak herkes havuzda denize uzak olduğundan bu Yüzden çok kalabalık şezlong bulabilmek için sabah 7 de yer kapmak Lazım. Çocuk Aqua Park'ı falan gayet eğlenceli

2.500 tl vermiştim. Fiyatına göre fena sayılmaz 10 üzerinden 7

• Merhaba,

15-21 Ağustos tarihleri arasında Kıbrıstaki Nuhun Gemisinde konakladım.Geçen sene de aynı oteli seçmiştim. O zamanlar tam pansiyon plus idi. İnternet ücretli, su ücretli pastane ücretli idi. Şimdi herşey dahil e dönmüş. İnternet su pastane vs hepsi ücretsiz. Denizi güzel, hem kayalık kısmı var(max 100mt sonrası kum) hem de kum. Öğleden sonra klasik akdeniz dalgalı olabiliyor ama öyle çok değil. Balıklarla yüzüyorsunuz(yavru). Denizi çok güzel. Geçen sene daha çok yabancı ağırlıklıydı bu sene Türk ailelerle yabancılar eşitlenmişti.Ünlü insanlarla yanyana güneşleniyorsunuz. :) Yemekleri iyidi çeşit boldu. Tavuk-balık-et hep aynı akşam çıktı. Kazanlarda yemekler yapılıyordu, mısır, tarhana çorbası kuzu haşlaması filan. Sahilde snack bar var. Öğle yemeklerinizi orada yiyebiliyorsunuz. Yine et var ek olarak pizza, pide çıkıyor. Meyve tatlı salata zaten mevcut.Geç kahvaltı var. Tek sıkıntısı tatlıları, gerçi ben pastacılık konusunda uzman olduğumdan zor beğenirim. Bana normal diye düşünüyorum. Temizlik güzeldi hergün temizlendi. Girişte odaya şampanya, fındık fıstık geldi. Klimalar hep çalıştı odam buz gibiydi. Yemekhanede servis hiç aksamadı. Tripadvisorda genelde uzak vs sıkıntısından bahsediyorlar. Ama ne hikmnettirki Kaya Artemisle neredeyse yanyana olmasına rağmen onunla ilgili bu yönde bir eleştiri yok. Evet, uzak merkeze 1 saat vs. Ben tur paket aldığım için bu tür sıkıntılar yaşamadım. Touristica ile seyahat ettim. Her seferinde de memnun kaldım. Otel baya büyük, geniş alan çok. yürüme mesafesi olabiliyor. Ama ben spor yapmayı sevdiğimden ve yediklerimi yakarım düşüncesinden dolayı hiç rahatsız olmadım. :) Göbek büyütme gibi derdi olan tembel insanları anlamıyorum:) Animasyon olarak hiç ilgilenmedim otelle,şahsen saçma sapan amaçsız şovlar beni hiç cezbetmiyor. Sakin oluşu sezlong kapma yarışı olmayışı yemekhanede kuyruk olmayışı benim için en önemli kıstastı bu otelde bunu karşıladı. Son olarak notum 10 üzerinden 9 dur bu tesise o da tatlılarından..

not: bana kezban demeye yeltenen densizler vardı yanılmadım yine tecrübe ile sabit.Rusları andırmamdan dolayı beni rus zannedip kıt ingilizcesiyle saçmayalan insan kılıklılar oldu. Edepleriyle sarkıyorlarmış, aynı bunu burada bunu savunan densizler gibi :) Neyse gereken cevabı otel yönetiminden aldılar. Nefesimi dahi yormadım.

Tatile gidecek olanlara şimdiden iyi tatiller diliyorum.

• Semipermeable S kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Fiyat nedir peki, geçen sene tam pansiyon da içki varmıydı, geçen sene ile bu sene fiyat farkı varmı?
    İçki kullanmadığımdan içki için ne kadar keriz parası ödüyorum onu araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Yorum için teşekkürler. Fiyat nedir peki, geçen sene tam pansiyon da içki varmıydı, geçen sene ile bu sene fiyat farkı varmı?
    İçki kullanmadığımdan içki için ne kadar keriz parası ödüyorum onu araştırıyorum.

Esasında ben de alkol kullanmıyorum, o yüzden bakmadım. Ama bu sene daha fazla çeşit vardı. Raki balık yapanları gördüm çünkü. En basitinden odaya şampanya gelmişti bu sene geçen sene o yoktu. Yemeklerde çeşit olarak geçen seneden daha fazlaydı. Tek sıkıntısı bana göre tatlıları. Geçen sene dondurma yoktu mesela bu sene var. Ben sürekli maden suyu içtim, o kadar çok yiyince tek kurtarıcı o oluyor:)

• 26 Ağustosa Lyra Resort Hotelden 3 yetişkin 1 bebek, 3 gece 4 gün rezervasyon yaptirdim. 1900tl tuttu. Daha once giden arkadaslardan yada bilgisi olan arkadaslardan yorum almak isterim tesekkurler.

• Çocuklu aileler buraya baksııııınnnn otel tavsiyem var

Pegasos World - Titreyengöl

Ben Ağustos'un 2 sinde giriş yapıp 8inde çıkış yaptım otelden. 3 yetişkin 1 çocuk ( 4 yaşında ) 3000 TL verdim aile odası için ama Mart ayında almıştım tabi. Şu an fiyatı nasıl bilmiyorum. Ets tur aranıp konuşuşabilir. Otel havalimanına 75km uzaklıkta. Taksi ile 150 tl ye geldim otele. Ets nin kendi servis aracı var ama 35 tl istediler ve otel otel gezecegini bildiğim için kabul etmedim. Otel tam anlamıyla bir cocuk oteli arkadaşlar. Odaları çok güzel. Hergün oda temizliğimiz yapıldı. Özellikle havuzuna ve aquaparkına inanamayacaksınız gittiğinizde. 4 yaşındaki oğlum havuzdan hiç çıkmadı. Oteli google da aratıp baktıgınızda havuz resimlerini dikkatli inceleyin. Havuzun tam orasında cocuklar için bir gemi ve bircok kaydırak mevcut. Havuzun yetişkin kısmında ise boy oranı maksimum 1.50 cm. Yani yüzmeyi bilmeyenler içinde tehlike arz edecek bir durum olmuyor. Denize uzaklıgı 5 dk. Deniz kum ve taşdan oluşuyor. Sıcaklıgı cok güzel ama cocukların yürümesi için uygun değil. Deniz ayakkabası alınmalı. Otel aktiviteleri Türkçe değil nedeni ise %95 nin yabancı olması. Ben özellikle yabancıların agırlıklı oldugunu bilerek aldım. Malesef biz millet olarak tatil yapma seviyesinde değiliz! Biz ailece yemeklerinden de memnun kaldık. Çok fazla çeşit oldugundan hergün değişik birşeyler cıkmasını beklemeyin. Tam bir F/P oteli bana göre. Sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim. İyi tatiller.

• First class Alanya oteli hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba? 5 yıldızlı ve resimlerden fena olmayan bir yere benziyor. Ancak fiyatının düşük olması da içimde kuşku bırakıyor. Eylülün 2. Haftasında 6 gecesi 1000 lira. Daha önce bu otelde kalan, oteli yorumlayabilecek kimse var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semipermeable

Merhaba,

15-21 Ağustos tarihleri arasında Kıbrıstaki Nuhun Gemisinde konakladım.Geçen sene de aynı oteli seçmiştim. O zamanlar tam pansiyon plus idi. İnternet ücretli, su ücretli pastane ücretli idi. Şimdi herşey dahil e dönmüş. İnternet su pastane vs hepsi ücretsiz. Denizi güzel, hem kayalık kısmı var(max 100mt sonrası kum) hem de kum. Öğleden sonra klasik akdeniz dalgalı olabiliyor ama öyle çok değil. Balıklarla yüzüyorsunuz(yavru). Denizi çok güzel. Geçen sene daha çok yabancı ağırlıklıydı bu sene Türk ailelerle yabancılar eşitlenmişti.Ünlü insanlarla yanyana güneşleniyorsunuz. :) Yemekleri iyidi çeşit boldu. Tavuk-balık-et hep aynı akşam çıktı. Kazanlarda yemekler yapılıyordu, mısır, tarhana çorbası kuzu haşlaması filan. Sahilde snack bar var. Öğle yemeklerinizi orada yiyebiliyorsunuz. Yine et var ek olarak pizza, pide çıkıyor. Meyve tatlı salata zaten mevcut.Geç kahvaltı var. Tek sıkıntısı tatlıları, gerçi ben pastacılık konusunda uzman olduğumdan zor beğenirim. Bana normal diye düşünüyorum. Temizlik güzeldi hergün temizlendi. Girişte odaya şampanya, fındık fıstık geldi. Klimalar hep çalıştı odam buz gibiydi. Yemekhanede servis hiç aksamadı. Tripadvisorda genelde uzak vs sıkıntısından bahsediyorlar. Ama ne hikmnettirki Kaya Artemisle neredeyse yanyana olmasına rağmen onunla ilgili bu yönde bir eleştiri yok. Evet, uzak merkeze 1 saat vs. Ben tur paket aldığım için bu tür sıkıntılar yaşamadım. Touristica ile seyahat ettim. Her seferinde de memnun kaldım. Otel baya büyük, geniş alan çok. yürüme mesafesi olabiliyor. Ama ben spor yapmayı sevdiğimden ve yediklerimi yakarım düşüncesinden dolayı hiç rahatsız olmadım. :) Göbek büyütme gibi derdi olan tembel insanları anlamıyorum:) Animasyon olarak hiç ilgilenmedim otelle,şahsen saçma sapan amaçsız şovlar beni hiç cezbetmiyor. Sakin oluşu sezlong kapma yarışı olmayışı yemekhanede kuyruk olmayışı benim için en önemli kıstastı bu otelde bunu karşıladı. Son olarak notum 10 üzerinden 9 dur bu tesise o da tatlılarından..

not: bana kezban demeye yeltenen densizler vardı yanılmadım yine tecrübe ile sabit.Rusları andırmamdan dolayı beni rus zannedip kıt ingilizcesiyle saçmayalan insan kılıklılar oldu. Edepleriyle sarkıyorlarmış, aynı bunu burada bunu savunan densizler gibi :) Neyse gereken cevabı otel yönetiminden aldılar. Nefesimi dahi yormadım.

Önümüzdeki sezon tekrar kıbrıs ve mümkünse Nuhun gemisi düşünüyorum. Herşey dahil e geçmeleri çok iyi olmuş. Çünkü kıbrısda diğer türlü zor oluyor.
    O bafra bölgesinde yeni açılan veya seneye açılacak tesis biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: Semipermeable

Merhaba,

Önümüzdeki sezon tekrar kıbrıs ve mümkünse Nuhun gemisi düşünüyorum. Herşey dahil e geçmeleri çok iyi olmuş. Çünkü kıbrısda diğer türlü zor oluyor.
    O bafra bölgesinde yeni açılan veya seneye açılacak tesis biliyor musunuz ?

Elexus Hotel açılacak, Girnedeymiş sanırım. ETS nin oteli olacakmış. Voyagelar gibi. Zaten eminim o değiştirdi tam pansiyon plus ı. Aksi takdirde diğer otellerin şansı yoktu. Kıbrısın en büyük oteli olacakmış 1000 kişilik.Nuh 600 kişilikmiş. Benim aradığım sakinlik. Bunu da en iyi Kıbrıs ta bulabiliyorum. Elexus u denemek isterim ama kalabalık olur mu bilmiyorum. En kötü Eylül de giderim. Kıbrısta denizin soğuması Ekimin sonunu bulur belki de Kasım ortası. Yabancıların tatil sezonu 15 Haziran 15 Eylül ya da Ağustos dedi turdaki çocuk emin olamadım.Her neyse Ben tatili 2ye bölme taraftarıyım, seneye öyle deneyeceğim. Bir de yeni açılan otelleri en geç 3 yıl içinde ziyaret etmeli. Tutulana kadar kaliteden taviz vermiyorlar çünkü. :)

• Kıbrıs'ta. Deniz olarak Mağusa iyi degilmi
    Girne'de kumsal sahil varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2 bay icin onerebileceginiz otel varmi yer onemli degil burce kisi basi 1000 1500 lira

• Bayram icin 2yetiskin+2 cocuk 2000 tl ye
    Bodrum Ersan resort
    Gumuldur Yali club..
    Baska onerisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Orijinalden alıntı: mkiran

arkadaşlar bookingden daha önce rezervasyon yaptıran varmı bir kaç sorum olacaktı ?
    Şimdi ben marmarisde bir otelden rezervasyon yaptırdım mika turda otel dolu gösteriyordu 1 ay önce o tarihler arasında fakat bookingde 3 oda vardı ben bookingden rezervasyon yaptırdım parayıda gidince ödeyeceğim. otelide aradım rezervasyon olduğunu söyledi oteldeki arkadaş ve gelmeden 1-2 gün önce bizi arayın dediler. Bir sıkıntı olurmu yani oraya gidince

ben çok kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç problem olmadı.
    Geleceğinizi teyit etmekte fayda var. Hangi odayı ayırttıklarını vs. öğrenin. İstekleriniz varsa telefonda bildirin.

Pekii bu booking Üzerindeki fiyatmı ödeniyor Hotel'e normal acente ets ve bunun gibilere göre fiyatı yüksek çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woil -- 29 Ağustos 2015; 13:23:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Pınarlar grubu iyi bir başlangıç yaptı sanırım :), gelen izlenimler çok iyi şu anda. Ağustos sonu bende ordayım kısmetse, sizin duyumunuz varmı?

Hangi hotel bu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Delphin imperial lara giriş yaptık şimdilik düşüncem iyi otel güzel ortam iyi deniz o kadar iyi değil bilmediğim burda öğrendiğim artıları mina bar Ağzına kadar dolu 12 den sabaha kadar oda servisi ücretsiz 8 ayrı restorant var ve hepsi randevulu ücretsiz bu çok guzel oldu
    Tavsiye eden dostlara teşekkürler

Edit
    Akşam yemeği antikotdan kontrafileye köfteden balığa güveçten kuzuya yok yok tu içecekler Şişe kutu vs Çay süper güral. Sapanca'da çok kaldık. Bu otel 3-4 tık daha iyi

Hocamhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93896274&p=1

Delphin imperiail ile ilgili düşüncelerinizi şurdaki konuya yazabilirmisiniz herkes bir fikir sahibi olur

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.