Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yakında Gloria Serenity 'e gideceğim ama yerli yorum sitesinde çoğu kişinin ortak görüşü herşey iyi ama ana restaurant yemeklerinin vasat olması.O kadar para verip 3.sınıf otel yemeği ile karşılaşırsam verdiğim paraya üzülüceğim doğrusu.Bakalım hayılısıyla gidince göreceğiz neyle karşılaşacağımızı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woil W kullanıcısına yanıt
    Evet. Yazan para odeniyor. Ama dovize endeksli fiyat giren olabiliyor dikkat. Ya da otelle konusup fiyati fiksleyebilirsin @Woil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Hocam, ben villa konseptinde kaldim. Restaurant ve havuzu ayri. Villa konsept alacaksan yemek istedigini seciyorsun menuden getiriyorlar. Et tavuk kofte. Sabah kahvaltisi yine menuden seciyorsun ne istersen pisirip getiriyorlar. Yani yemek secenegi cok. Luna park belirli saatte ucretsiz. Hayvanat bahcesi bir kere gezdik. Aquasi fazla ve buyuk. Ilgi ise havuza ickini, sezlongunu getiriyorlar ama dedigim gibi konsept. Cok cok kalabalik ve cok buyuk biryer.

Nerede kalmıştınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrkrdmn

quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

arkadaşlar 13-18 eylül arası 2 kişi max. 4000 tl, kaliteli antalyanın herhangi bi yerinde, içki-yemek kalitesinden kısmayan, meşrubat ve birayı bardakta değil de şişesinde veren, güzel bi otel tavsiyesi istiyorum sizden, geçen sene güral premiere gittik, yine burdaki arkadaşların tavsiyesiyle ve çok memnun kaldık ancak bu sene 5 gece belirttiğim tarihlerdeki fiyatı limiti aştığı için ona yakın kalitede başka bir otel arıyorum.

yok mu fikir verecek birileri?

Nirvana lagoon a bakabilirsin hocam, detaylı sormak istediğin bişey varsa elimden geldiği kadar cevaplarım.

Nirvana lagoon için Kapsamlı bir fikir almak isterim zira eleye eleye iki Hotel'e düştüm
    -Regnum carya
    -Nirvana Lagoon

• bayram öncesi afyon daki termal otellerden birinde 2-3 gece bir dinlenme tatili yapmak istiyorum.
    önerisi olan var mı acaba bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre araştırma ve incelemelerden sonra yeni giden arkadaşlarında tecrübelerinden istifade ederek 13 -17 eylül 1557 tl 9 taksit extra 150 tl paraf indirimi yani 1407 tl 4 gece amara prestige--
    17-20 eylül 3 gece siem elegance , avantajix kullanarak 1158 6 taksit aldım.inşallah memnun kalırız.dönüşte bilgileri paylaşırım...
  • benim merak ettiğim bir şey var, mesela lastminute.com gibi sitelerde "World Of Wonders Kremlin Palace" için 2 kişi 7 gece fiyatı olarak £1,071.35 fiyat çıkıyor (önümüzdeki hafta için). buralardan tatil alma hakkımız var mı? yoksa otele gittiğimizde bu fiyattan türk vatandaşları yararlanamaz, ekstra para isteriz falan derler mi

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 2 Eylül 2015; 17:02:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gonennet

uzun süre araştırma ve incelemelerden sonra yeni giden arkadaşlarında tecrübelerinden istifade ederek 13 -17 eylül 1557 tl 9 taksit extra 150 tl paraf indirimi yani 1407 tl 4 gece amara prestige--
    17-20 eylül 3 gece siem elegance , avantajix kullanarak 1158 6 taksit aldım.inşallah memnun kalırız.dönüşte bilgileri paylaşırım...

Su an Amara prestigeden yaziyorum.

Otel temizlik ve oda kalitesi ve kondusyonu konularinda ciddi sorunlu bir tesis.

Ayrica yonetim zafiyeti icinde bu sorunlar kroniklesmis. Ben erken rezervasyondan Amara markasina itibar ederek almistim. Burdaki yazilarda kismi kotuydu ama bu temizlik olayina deginen ne hikmetse hatirlamiyorum.

Oysa tripadvisor agustos ayi yorumlarini okumak herseyi anlamaya yeterliymis.

Neyse geldigimin ilk 3 gunu surekli otel yonetimi ( Gn md. dahil ) ile toplantilar yapa yapa bu otelin temizlik anlayisini biraz olsun degistirebildim.

Hem odamız artik duzgun temizleniyor hem de 2 gundur genel alan temizligi dikkatli yapildi. Kisaca kendim ve sizler icin tatilin yarisini burda heba ettim sirf buraya bir ceki duzen verilsin diye.

Ayrica internet sadece lobideydi. Otele wifinin yayilmasi isini bile halletmemis bir otel yonetiminden ne beklerseniz?
    Gn. Mudure 1 gunde hallederim siz neyi bekliyorsunuz dedim. Neyse utanma belasina o da yapiliyor su an. Tabi bunlar is yapmada amator oldugundan kac gune hallederler bilemiyorum .

Kisaca tesis guzel ve hatta cok iyi olmamasi icin bir sebeb yok. Genel mudur cok pasif. Bu da alt kadrolara yansimis. Velhasil otel cok iyi olmak yerine kolaya kacip bu sezonu gozden cikartmis haldeydi. Verdiğim uygulamali egitimler ve yaptigim baskilar sonucu ilerleme kaydettik. Umarim tekrar gevsemezlerde tesis hak ettigi hizmet ve yorumu alir.

Deniz cok temiz ve guzel. 4-5 metrede boy veriyor ve kum cakil karisik plaji var.Ben cok begendim cunku dalgasi cok az .Cocuklu ailelere de uygun denizi.

Otelin en iyi tarafi yeme icme kalitesi.Sirf o yuzden emsallerinden cok one cikar hatta gecelik 800 tl ye yatak satan bazi hirsiz otel menulerinden bile iyi cesit cikabiliyor bazi gunler.Otelin costu parasinin cok ustunde.
    Yalniz sinek ve sivrisinek sorunu var tesiste. Hatta gecen ayrana kara sinek dustu :(((( Bacaklar sivrisinek yaralari doldu. Bir iyi yani ilk gun ilismiyorlar sonra acisini cikartiyorlar. Kovucu ilac vs getirin.
    Bu tesiste boyle entersan bir yer.
    Kaliteyi ve kalitesizligi bir arada yasatir size.
    Daha burda yazamadigim iyi ve kotu bircok seyi icerisinde barindiran bir tesis.

Amara ismine kanip gelenler hic memnun degil. Cunku Amara kalitesiyle alakasi yok tesisin. Ancak vasat bir 5 yildizli otel denilebilir.

Otel %80 turk musteri dolu ve kalanlarin kalitesi de düşük. Yarisi ilk kez 5 yildizi burada görüyor.

Guncel durumlar boyle arkadaslar Amara prestigeden.

• tatil bitti.yakın oldğu için kuşadası tercihimdi oradada en güzel hotellerden biri olduğunu duyduğum sürmeli efes te 5 gece konakladık.7-8 yıldır orada bulunan bir aile ile sohbetimde hotelin bu sene sonu yeni sahibine devredileceği söylendi.ondan dolayı bu sene biraz önceki yıllara göre sönük dedi.gerçi ona rağmen biz beğendik. yemek olayı sabah 8.30 da başlıyor gece 1'e kadar her an bişeyler yenebilir.yemeklerle alakalı olumsuz yorumlar okumuştum. herkesin standartı farklı olsada ben yemekleri tatlılar dışında beğendim.etli yemek ızgara öğle ve akşam eksik olmadı.havuzları temiz.relax havuz adı altında çocukların alınmadığı havuzda takıldık genelde.denizi fena değil yosun var.odalar havadar.temizlik idare eder.10 üzerinden 7.5 veririm.yeni sahipleri bu senenin boşvermişliğini atarsa ileride tekrar düşünürüm o bölge için.
  • Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyim eşimle balayı haricinde ilk kez tatile çıkacağım iş nedeniyle bayramlar dışında seyahat imkanım olmuyor Kurban Bayramında sahil kenarında bir tatil yapmak istiyorum fiyat ve içerik olarak, tavsiyeleriniz nelerdir . Türkiye içine pek hakim değilim neresi iyi neresi kötü otel ve bölge tavsiyelerinizi bekliyorum. Kısa vaktim var, bütcem de max 1000TLdir. Ulaşım ya uçak ile ya otobüs ile olacaktir Otel bölgesine göre yardımlarınızı bekliyorum.
  • koko69 arkadaşa tşkrler.2 gün önce ramses-59 arkadaşın yorumlarını okuyarak almıştım..yapacak fazla birşey yok beklentileri ona göre düşürüp.yanımıza kov alıp gidecegiz.allahtan 3 gün son anda başka otel almıştım meraktan.gidip görecegiz.bilgiler için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonennet -- 3 Eylül 2015; 15:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

tatil bitti.yakın oldğu için kuşadası tercihimdi oradada en güzel hotellerden biri olduğunu duyduğum sürmeli efes te 5 gece konakladık.7-8 yıldır orada bulunan bir aile ile sohbetimde hotelin bu sene sonu yeni sahibine devredileceği söylendi.ondan dolayı bu sene biraz önceki yıllara göre sönük dedi.gerçi ona rağmen biz beğendik. yemek olayı sabah 8.30 da başlıyor gece 1'e kadar her an bişeyler yenebilir.yemeklerle alakalı olumsuz yorumlar okumuştum. herkesin standartı farklı olsada ben yemekleri tatlılar dışında beğendim.etli yemek ızgara öğle ve akşam eksik olmadı.havuzları temiz.relax havuz adı altında çocukların alınmadığı havuzda takıldık genelde.denizi fena değil yosun var.odalar havadar.temizlik idare eder.10 üzerinden 7.5 veririm.yeni sahipleri bu senenin boşvermişliğini atarsa ileride tekrar düşünürüm o bölge için.

Bizde 24 ağustos - 30 ağustos arası sürmeli efeste kaldık hocam.

Benim düşüncem otel el değiştireceği için genel bir boşvermişlik hakimdi. Stajer öğrenciler bile bu yönetim boşluğunun farkında tatilcilere gülmüyorlardı. Kesin biliyorsunuzdur dediğim yeri, snack restoranın oradaki dondurmacı çocuk bile ukala ukala konuşuyordu.

Odalar hergün temizlendi ama banyoda tam kapalı bir duşakabin olmadığı için sular dışarıya kaçabiliyordu gider olmadığı içinde göle dönüşüyordu.

Yemekler lezzet olarak idare ederdi. Et yemekleri her öğün 1 çeşit çıkıyordu. Genel olarak tavuğun her türlüsü yapılıyordu.

Animatörler iyiydi sunucu milleti iyi eğlendiriyordu. Benim puanım 10 üzerinden 6 yada 6,5

• Otel %80 turk musteri dolu ve kalanlarin kalitesi de düşük. Yarisi ilk kez 5 yildizi burada görüyor.

Derken kalan %20 yabancıyı mi kastettiniz beyefendi

• Balıkesir tarafına giden yokmu hiç?Önersi tavsiyesi olan?
  • Arkadaşlar iyi günler, konuya şöyle gireyim;
    26 Eylül'de hayırlısıyla evleniyorum, 27 Eylül sabahı balayı için Bodrum'a gideceğiz,
    Şimdilik aklımızda Club Voyage Torba veya Club Voyage Torba Private otelleri var,
    Otelde 28 Eylül giriş 2 Eylül çıkış şeklinde 4 gece kalacağız.
    Ortalama 3000 tl civar bütcemiz var.
    Sizlerin bu iki otel arasında ya da bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz otel var mı?
    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • serpond S kullanıcısına yanıt
    balıkesir derken bir ucu marmarada bir ucu egede.yani kuşadası dediginde yada bodrum dediginde tamam ama balıkesir biraz yüzölcümü geniş.ne tarafı düşünüyorsun.erdek tarafı ise ocaklar daha güzel.yada avşa adası var.yok ege diyorsan ayvalık sarımsaklıda ve cundada güzel yerler var.maddiyat ve bölge belirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonennet -- 4 Eylül 2015; 13:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonennet

koko69 arkadaşa tşkrler.2 gün önce ramses-59 arkadaşın yorumlarını okuyarak almıştım..yapacak fazla birşey yok beklentileri ona göre düşürüp.yanımıza kov alıp gidecegiz.allahtan 3 gün son anda başka otel almıştım meraktan.gidip görecegiz.bilgiler için saol

Hocam temizlik ve oda kalitesini sorun etmezseniz cok guzel otel. Ama seneye flas tesis olmasi muhtemel. Tabi fiyatla cok irtibatli konusuyorum.

Mutfak kalitesi hilton dalamandan iyi cikti ki bu fiyata bu mutfak kolayla olmaz.

Dun aksam antrikot ordek sushi ve bildircin cikti ki ayni ogunde kac otelde bu cesit cikiyor gezenler iyi bilir. Gecelik 420 tl double odanin fiyati. Ben hiltonda 1020 tl double oda fiyati varken sacma sapan ucuza kacan bir mutfak gordum 1 hafta.

• Ilk defa gideceğim.Onun için genel bilgi istedim.Neresi tercih edilmeli.Neresi daha iyi.Maddiyat olarakda uygun olması tabiki iyi.@gonennet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

Arkadaşlar iyi günler, konuya şöyle gireyim;
    26 Eylül'de hayırlısıyla evleniyorum, 27 Eylül sabahı balayı için Bodrum'a gideceğiz,
    Şimdilik aklımızda Club Voyage Torba veya Club Voyage Torba Private otelleri var,
    Sizlerin bu iki otel arasında ya da bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz otel var mı?

Thor a baktınız mı? Fiyatını bilmiyorum gerçi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semipermeable

quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

Arkadaşlar iyi günler, konuya şöyle gireyim;

Thor a baktınız mı? Fiyatını bilmiyorum gerçi.

şu an bakıyorum. benim bahsettiğim voyage hotellerinden daha mı iyi bu thor?

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.