Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riquelme76

Tatinic Deluxe Belek'e gittim inanılmaz memnun kaldım.Otel o kadar dolu ve büyük olmasına rağmen hiçbiçeyde sıra beklemedik. Yeme içme olarak mükemmel üstüydü.Herşey lezzetli ve tazeydi.Alkoller ise kapalı kutuydu ve kaliteli içkilerdi. Barları organizasyonları vs hersey rüya gibiydi :) Çalısanları çok kibar ve aile oteliydi..Çok fazla erkek yoktu.Seneye gitmeyi düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

Bizim de geçen yazdan sonra bu ağustos sonu 2. gidişimizdi ve yine çok memnun ayrıldık. Anadolu Ateşi gösterisi ve Retro Party çok iyiydi.
    Yeme-içme olayı ve çalışanları konusunda aynı fikirdeyim. Yine tek bir sorun bile yaşamadan döndük, herşeyiyle mükemmeldi. Neredeyse seneye de başka yerde macera aramamak için tekrar gitmeyi düşüneceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Tatinic Deluxe Belek'e gittim inanılmaz memnun kaldım.Otel o kadar dolu ve büyük olmasına rağmen hiçbiçeyde sıra beklemedik. Yeme içme olarak mükemmel üstüydü.Herşey lezzetli ve tazeydi.Alkoller ise kapalı kutuydu ve kaliteli içkilerdi. Barları organizasyonları vs hersey rüya gibiydi :) Çalısanları çok kibar ve aile oteliydi..Çok fazla erkek yoktu.Seneye gitmeyi düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

Bizim de geçen yazdan sonra bu ağustos sonu 2. gidişimizdi ve yine çok memnun ayrıldık. Anadolu Ateşi gösterisi ve Retro Party çok iyiydi.
    Yeme-içme olayı ve çalışanları konusunda aynı fikirdeyim. Yine tek bir sorun bile yaşamadan döndük, herşeyiyle mükemmeldi. Neredeyse seneye de başka yerde macera aramamak için tekrar gitmeyi düşüneceğim :)

bebekler icin nasıl
    yani 6-24 ay arası bebekler icin yeme bolumu varmı?
    bir de su kaydıragı kac adet var?

• muhendizz M kullanıcısına yanıt
    Çocuklar için ayrı bir restaurantı mevcut, eklediğim resimdeki kaydırakların karşısında daha küçük olanlar da vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Çocuklar için ayrı bir restaurantı mevcut, eklediğim resimdeki kaydırakların karşısında daha küçük olanlar da vardı.

bu sene gittigim otelde de cocuk rest vardı
    ama bebeklere yonelik yiyecek yoktu
    hanım cok zorlandı aslında o acıdan sordum
    titanic bu konuda daha ozenlidir diye dusunuyorum.

• Antalyada önerebileceğiniz en iyi otel? Bu yaz giden arkadaslardan tavsiye bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,

Allah nasip ederse 15 Kasım'da evleniyorum. 16 Kasım haftası 5-6 gün yurt içi balayı düşünüyoruz.
    Bir kaç haftaya kadar 31 ekim sonrası otellerin fiyatı belli değildi. 3-5 otel fiyatlarını açıkladı. Denize girilemeyeceğinden otel özellikleri kapalı havuz boyutu vs. de önem kazanıyor. Siz kasım ortası için hangi oteli tavsiye edersiniz.

Fiyatlarını açıklayan oteller.

Voyage Sorgun
    Cornelia Deluxe Resort
    Paloma Renaissance Antalya Beach Resort & Spa
    Sentido Perissia
    Titanic Beach Lara Hote
    Voyage Torba Private
  • Birisi yazmış %5 ' i hayatında ilk kez 5 yıldızlı oteli görmüş diye..Sen kimsin ki nasıl ölçtün ,tek tek sordun mu herkese ..Bu tip canlıları evrendeki canlı türleri içerisinde en sona atıyorum ve bir yer de karşılaşsam (maalesef heryerdeler) iğreniyorum abartısız
  • Crystal Palace Luxury de 13 18 Eylül 5 gece konakladık yemekleri, denizi, hizmet ve gece showları bir harikaydı 210 tl kişi başı tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar. İzmir gümüldür bölgesinde önerebileceğiniz oteller var mıdır? varsa önerirseniz sevinirim. Gümüldür-özdere civarında aile oteli.

• Şubat tatili için nereyi tavsiye edersiniz yaz tatili ve kış tatili farklı oluyor kışın deniz olmayınca Otel içi faaliyetlerin güzel olması lazım yani kış tatili yapanlar yazarsa sevinirim geçen yıl Belek'te port nature diye bir otelde kaldık hayatimizin en kötü tatili oldu

• Kışın Termal otellere gidiyor halkımızın bir kısmı
  • Termaller pahalı oluyor hocam bize Antalya oteli olmasi lazim

• sercantosun S kullanıcısına yanıt
    Maksima paradisa özderede güzel hesaplı aile oteli.havuz bol şezlong problemi yok.temiz güzel

• Bu yaz Sueno Deluxe Belek'e giden var mı?Varsa yorumlarınız nedir?Çok mu kalabalık oluyor yemeklerde vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuncu -- 26 Eylül 2015; 21:07:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonennet G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. baya olumsuz yorum okumuştum. Notion kesre beach hakkında bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

Bu yaz Sueno Deluxe Belek'e giden var mı?Varsa yorumlarınız nedir?Çok mu kalabalık oluyor yemeklerde vs?

En ufak sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Haziran ortası oradaydık gayet iyi ve sıkıntısız bir tatil oldu bizim için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerbb -- 27 Eylül 2015; 2:03:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, ben de, 4 kişilik bir aileye uygun (3 yetişkin 1 çocuk), en fazla fiyatı 3.150 - 3.200 tl olan, temmuz civarında, Özdere, bodrum, Marmaris, datça ve side bölgelerinde otel arıyorum. Özellikle Özdere ve bodrum ön planda. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de. Ben bu işlerin yabancısıyım. voyage torbanın fiyatı kasım aralık gibi rezervasyon yaptırsak ets den, düşer mi benim fiyat aralığıma?

• sercantosun S kullanıcısına yanıt
    Seferihisar Euphoria Aegean Resort. Şiddetle tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercantosun

Arkadaşlar, ben de, 4 kişilik bir aileye uygun (3 yetişkin 1 çocuk), en fazla fiyatı 3.150 - 3.200 tl olan, temmuz civarında, Özdere, bodrum, Marmaris, datça ve side bölgelerinde otel arıyorum. Özellikle Özdere ve bodrum ön planda. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de. Ben bu işlerin yabancısıyım. voyage torbanın fiyatı kasım aralık gibi rezervasyon yaptırsak ets den, düşer mi benim fiyat aralığıma?

Paloma pasha olabilir ama fiyat aralığı uygun olur mu bilemiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, ben voyage torba konusundaki sorumun cevabını merak ediyorum.. acaba o aralığa düşer mi.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.