Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

23- 29 mayıs arası balayı için side nasıldır? Voyage Sorgun hoşuma gitti gibi, olumsuz yorum da görmedim nerdeyse.

Kıbrıs düşünüyordum ama kumar oynamayınca anlamı yok demişler Kıbrıs için bir de her şey dahile hiç bir şey dahil değil kıbrısta.

Kıbrısta Elexus a baktınız mı ?

Otel daha çok yeni. İnşaaat hali devam ederken tatil yapılmaz seneye düşünülebilir tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haftaya antalyaya geciyorum gezi ve tatil amacli sezon nasildir yorum bekliyorum

• Şu geçen bayramda Antalya Silence Beach otelde 4 günlük bir tatil yaptık..Ama tam bir hayal kırıklığıydı birkaç senedir gitmeyi düşündüğüm otellerden biriydi aslında..Ama tek kelimeyle çok kötü bir oteldi yemekler çok kötüydü üstelik inanılmaz sıra oluyordu dışarda yapılan kıytırık döner için 40 dakikaya yakın sıra beklendiği oldu..yahu o döneri İzmirde porsiyonu 7 tl ye rahat yerdim üstelik masama servis yapılarak..İçki kalitesi çok düşüktü havuzda sadece yerli içki veriyorlar yabancılar taaaa lobideki bardaymış ordada ancak sıcak tekila içersiniz içiniz yanar..

..Şuana kadar beni otel yorum sitelerindeki yorumlarla ve aldıkları puanla yanıltan 2 otel oldu birisi kaya side biriside bu silence beach ikisinede bir daha asla adım atmam.
  • pazar günü dönüş olarak Antalya porto bello otelden yer ayırtmak istiyorum bu gün itibariyle ,kalan var mı bu otel de?
  • 2016 tatil fırsatları konusu acildi mi arkadaşlar.

• Ben açacağım o konuyu güncel tutacağım
    Hatta akşam açayım :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Ben açacağım o konuyu güncel tutacağım
    Hatta akşam açayım :))

Geç kaldınız :)

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110680675&p=1

• Soyulmak istemiyorsanız Ulusoy Kemer Holiday Club'dan uzak durun.
    Eylül 2015 için bu otelden expedia vasıtasıyla rezervasyon yaptık. İlave bebeğimiz için (2nci çocuk) extra ücret alacaklarını duyunca rezervasyonu iptal ettirmek istedim. Melike Hanım diye birisine ceza ödemeden (1 gece fiyatı) rezervasyonu iptal edip edemeyeceğimi sordum. Kendisi sorun olmayacağını, expedia'dan rezervasyonu iptal ettirmem halinde full refund (tam ödeme) yapacağını söyledi. Buna istinaden iptal ettirdim ancak 125 dolar para kesilerek tam ödeme yapılmadı. bunun üzerine expedia'yı defalarca, oteli de bir kaç sefer aradım. Melike hanım'la bir daha görüştüm ve tam geri ödeme verdiklerini, parayı kendilerinin kesmediğini, sorunu expedia ile görüşmemi söyledi. Bu şekilde pinpon topu gibi oynadılar ve en sonunda otel expedia'ya kesilen parayı iade etmeyeceğini bildirdi. Yani bu insanlar?! haketmedikleri bir şekilde parama el koydular. Aynı zamanda söz vermelerine, parayı iade edeceklerini taahhüt etmelerine rağmen resmen beni dolandırdılar. Aklınız varsa uzak durun, dürüst insanlar tarafından yönetilen, hizmet verilen bir otele gidin.

• samimi bilgi veren herkese çok teşekkür ederim sayenizde birçok hotel için bilgimiz oluyor
  • 2016 erken rezervasyon neden kapandı bilgisi olan varmı
  • Liberty likya gayet iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter444

2016 erken rezervasyon neden kapandı bilgisi olan varmı

Admin bu sene tatil izni alamamış :)

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    Seneye nere dersin abi bu seneye gore ?

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    Melikr hanımi en sonunda arayip küfür saydirmadıysan hata sende.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    buraya yazdığım gibi otele ve ilgili holdinge mail attım. ertesi gün otel benimle bağlantı kurdu. Müdür sanırım. Expedia'ya mail atmışlar ve parayı geri vereceklermiş. Hala gerçekleşmiş bir şey yok, bekliyorum bakalım.
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Hele biraz fiyatlar aciklansin öneri yaparim. F/p otelini bulmak icin fiyatlari görmek lazim.

• 2016 konusu kapanmış heralde, yenisi açıldı mı?
  • Ben direk otel müdüründen aldım tatilimi, ets vs gereksiz fiyat politikası var...

• Akdeniz ve Ege'nin birleştiği muhteşem maviliğin incisi Fethiye'de, merkeze 5 km mesafedeki Çalış Plajı'nda, denize sıfır konumda bulunan Jiva Beach Resort, Doğu felsefesindeki 'sonsuzluk' anlayışını Akdeniz'in ruha ve bedene enerji veren atmosferiyle birleştiriyor.

Villa, süit ve havuzlu oda seçenekleri, Türk ve dünya mutfağının özel lezzetleriyle zenginleşen restoran ve barlarıyla herşey dahil servisi, havuz keyfi, SPA hizmetleri ve zengin aktiviteleriyle Akdeniz'de tatil keyfini ikiye katlayan Jiva Beach Resort Fethiye otelleri arasında özel seçiminiz olmayı hakkediyor.

Gündüz, denizin ve güneşin mutluluk veren yenileyici etkisini sunan Jiva Beach Resort'ta akşam saatlerine adalar üzerinde batan güneşin büyüleyici renkleri ve ılık esintiler eşlik ediyor.

Balayı otellerine mi bakıyorsunuz? Sadece balayı çiftlerine özel dizayn edilmiş içerisinde jakuzi de bulunun balayı odalarımız ve balayı çiftlerine özel ayrıcalıklarımızla Jiva Beach Resort unutulmayacak bir tatil vadediyor.

Otelin merkezinde yer alan 5.000m2 büyüklüğündeki doğal göl, tek ve iki kat yüksekliğindeki çevreyle barışık mimarisi, size doğayla bütünleştiğinizi hissettirecek. Göl içerindeki balıkları, su kaplumbağalarını, nilüferleri izlerken şehrin karmaşasından uzaklaşacaksınız.
    Kendi özel plajında şezlong, şemsiye ve bar servisi veren Jiva Beach Resort; Ölüdeniz'e sadece 30 dakika mesafede.

jivabeachresort.com
    Jiva Beach Resort - 5 star all-inclusive Fethiye Calis
    http://jivabeachresort.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jivabeach -- 18 Kasım 2015; 12:41:03 >

• 2 yaz önce bonubon ile bedava tatil yaptık tadı damağımızda kaldı. Geçen yaz şirket ile londra'ya gittiğimden dolayı Tr'de tatile gitmedim ama içimden bi his bonubon bu yaz için yine kampanya yapacak diyor.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.