Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Concorde deluxe mu kervansaray lara mi Şubat tatili için lütfen yardim bu otellerde kalan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kalmadı mi bu otellerde

• quote:

Orijinalden alıntı: eyuphanfirat

Concorde deluxe mu kervansaray lara mi Şubat tatili için lütfen yardim bu otellerde kalan oldu mu

Abiler yardımcı olur

• Afyon Özgül Termal 23 Ocak - 2 Şubat arası devremülküme gidemeyeceğim. Tam sömestre denk geldiğini özellikle belirtirim. Daire zemin katta havuzlu tip dairelerdendir. İstediğim fiyat 900 TL
    http://www.ozgultermal.com.tr/
  • Tatil sepetinden tatil alan oldu mu şikayeti olan var mı güvenilir mi

• quote:

Concorde deluxe mu kervansaray lara mi Şubat tatili için lütfen yardim bu otellerde kalan oldu mu

Kervansaray larada bu sene 5gun kaldim.kesinlikle tavsiye etmiyorum.puanina aldabmayin.cok Eski bir otel.yenilenmesi gerek heryer dokuluyor.ama Lara on Numara.denizi harikA.hava limanina 10dk.kesinlikle Concorde. Hatta titanic..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 21 Kasım 2015; 4:47:00 >
  • quote:

tabii ki Kervansaray değil.
    Fotolarına bakınca zaten kervansarayın , adeta 500 yıl önceki deve kervanlarının mola yeri olsun diye yapıldığı izlenimi veriyor.

Otelden çok şu aralar uçak kampanyalarını kovalayın ve 40-50 TL kampanyalarından uçaklarınızı alın. Otel nasıl olsa kolay ve alternatifi çok.
  • Çok teşekkür ederim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Abiler yardımcı olur

Concorde çok daha iyi
  • quote:

Tatil sepetinden tatil alan oldu mu şikayeti olan var mı güvenilir mi

Ben yarın girişli Susesi Luxury Resort'e reservasyonu yaptırdım. Voucherı felan hemen yolladılar, sonrarsında tekrar aradılar bilgi vermek için felan. Bakalım tatil sonrasında yazarım tekrar.
  • Teşekkürler

• Valla arkadaşlar,

Benden size fiyat konusunda bir fayda gelmez belki ama yer olarak çok güzel bir tatil adresi önerebilirim.
    Ben 2015 yaz tatilimi yaklaşık 10 sene üzerine tekrar Ilıca / Çeşme 'de yaptım ve uzun zamandır gitmediğim için çok pişman oldum.
    Ilıca bölgesinde bulunan Ilıca Otel de 5 gecelik bir tatil yaptım eşimle ve puan olarak 10 üzerinden 8,5 - 9 civarı puan verdik diyebilirim. Ama bu tatil için olmazsa olmaz diyebileceğim ihtyiaçlardan biri
    araba çünkü Çeşme tatili gezince çok daha güzel oluyor emin olun. Hatta ekstra para ayırarak bir gününüzde otel dışında özel bir plajda denize girin derim. Ben Çiftlikköy tarafında Fly-Inn beach de böyle bir gün geçirdim ve hayatımda yüzdüğüm en güzel denizde doya doya mükemmel bir gün geçirmiş oldum. Çeşme 'de çok gezecek yer ve lezzet durağı mevcut.

Şiddetle gitmeyenler için öneriyorum.

Yanlış anlamayın ben bu tatilimden bazı noktaları eşimle paylaşıyorum, okumak isterseniz buraya bakabilirsiniz.

• Otel fiyatlari rusya ile yaşanan olaylardan ötürü dahada düşecek iç piyasaya oda satmak isteyeceklerdir.Beklemek lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

Otel fiyatlari rusya ile yaşanan olaylardan ötürü dahada düşecek iç piyasaya oda satmak isteyeceklerdir.Beklemek lazim

Geçen sene içinde aynı şeyler söylendi ama fiyatlar bir önceki sezona göre daha yüksekti. Umarım bu sene yansır fiyatlara.

• quote:

Ben oteldeyim şuan bir sıkıntı olmadı. Hatta kıyak yapmış bana tatilsepeti, odayı balayı odası diye geçmiş. Odaya şarap, meyve tabağı, şarap, pasta felan hazırlamışlar

Süsesi sağlam otel bu arada. Yemekleri çok iyi. Sauna, kapalı havuzları da gayet sağlam. Personelde iyi. Resepsiyon da sağolsun rezervasyonumuz kara manzara olmasına rağmen en iyi Deniz manzaralı odayı verdi bize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobili01

quote:

Ben oteldeyim şuan bir sıkıntı olmadı. Hatta kıyak yapmış bana tatilsepeti, odayı balayı odası diye geçmiş. Odaya şarap, meyve tabağı, şarap, pasta felan hazırlamışlar

Süsesi sağlam otel bu arada. Yemekleri çok iyi. Sauna, kapalı havuzları da gayet sağlam. Personelde iyi. Resepsiyon da sağolsun rezervasyonumuz kara manzara olmasına rağmen en iyi Deniz manzaralı odayı verdi bize.

emin ol yansıyacaktır,geçen yılda yansıdı,otellerin birçoğu beklediğini alamadı diye sezonu erken kapadı,diğer hizmet veren otellerde erken rezervasyon dönemindeki fiyatlarını sezonda uyguladılar,bizzat ben bu işi yapıyorum,bu yılda oteller düşecektir,hatta geçen yıla göre biraz daha düşmesini bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jivabeach

Akdeniz ve Ege'nin birleştiği muhteşem maviliğin incisi Fethiye'de, merkeze 5 km mesafedeki Çalış Plajı'nda, denize sıfır konumda bulunan Jiva Beach Resort, Doğu felsefesindeki 'sonsuzluk' anlayışını Akdeniz'in ruha ve bedene enerji veren atmosferiyle birleştiriyor.

Villa, süit ve havuzlu oda seçenekleri, Türk ve dünya mutfağının özel lezzetleriyle zenginleşen restoran ve barlarıyla herşey dahil servisi, havuz keyfi, SPA hizmetleri ve zengin aktiviteleriyle Akdeniz'de tatil keyfini ikiye katlayan Jiva Beach Resort Fethiye otelleri arasında özel seçiminiz olmayı hakkediyor.

Gündüz, denizin ve güneşin mutluluk veren yenileyici etkisini sunan Jiva Beach Resort'ta akşam saatlerine adalar üzerinde batan güneşin büyüleyici renkleri ve ılık esintiler eşlik ediyor.

Balayı otellerine mi bakıyorsunuz? Sadece balayı çiftlerine özel dizayn edilmiş içerisinde jakuzi de bulunun balayı odalarımız ve balayı çiftlerine özel ayrıcalıklarımızla Jiva Beach Resort unutulmayacak bir tatil vadediyor.

Otelin merkezinde yer alan 5.000m2 büyüklüğündeki doğal göl, tek ve iki kat yüksekliğindeki çevreyle barışık mimarisi, size doğayla bütünleştiğinizi hissettirecek. Göl içerindeki balıkları, su kaplumbağalarını, nilüferleri izlerken şehrin karmaşasından uzaklaşacaksınız.
    Kendi özel plajında şezlong, şemsiye ve bar servisi veren Jiva Beach Resort; Ölüdeniz'e sadece 30 dakika mesafede.

http://jivabeachresort.com

Otele bir aquapark, bir de kaydıraklı ve bol aktiviteli bir çocuk havuzu yapmanın maliyeti, aldığınız paranın yanında nedir ki de müşterileri kaçırırsınız? Buradaki balayı hariç %80 kişi bu ikisini arıyor otelde ama nerede onu düşünecek şahsiyet.. Yemeklerde de istenilen tek şey çeşitlilik ve öğle-akşam ızgara olması. Bunu yapın ve otelde gün içinde müşterilerin arasına girip karışıp onlar gibi yaşayın ve gördüğünüz sorunları çözün yeter.. Vazgeçilmez bir tesis olursunuz, şimdilik size hayırlı işler, bunları yapın geleyim..

• Tamam

• Değerli Arkadaşlar

Bildiğiniz üzere 2016 yılı için Erken Rezervasyon kampanyası çoğu firmada başlamıştır. Ben turizm sektöründe çalışan birisi olarak sizlere bir kaç öneri de bulunup ardından kendi fikirlerimi dile getireceğim.

Eğer Erken Rezervasyon kampanyasından yararlanıp Kültür Turu, Yurtiçi Otel, Kıbrıs Otelleri ve ya Turu, Yurtdışı Turu olacak iseniz,

firmaların kendi içlerinde uygulamış olduğu İptal Güvence Paket sigortasını yaptırmayı unutmayın... Çoğu şirket satış danışmanları bu konu da sizlere bilgi vermekten kaçınırlar . Bunun nedeni ise firma tarafından iptal ve ya değişiklik istediğinizde tarafınıza no show(para kesintisi) bedeli uygulamaktır.
    Bu sigortanın tabi ki bir ücreti mevcuttur. Ama çok yüksek rakamlar değil en fazla 30-40 tl yi geçmez.
    Diğer bir hususta Seyahat Sağlık Sigortası normalde tur paketleri satın aldığınızda şirket tarafından zorunlu olarak yapılmaktadır, fakat yurtiçi otel rezervasyonu yaptıranlarında bu sigortayı ücretini vererek yaptırmalarını tavsiye ederim.

Bence operatör şirketlerden turlarınızı almanız sizin için daha faydalı ve sıkıntısız olacaktır. Bu tarz şirketler genelde müşteri memnuniyetine dayalı olarak çalışmaktadırlar.

Mesela kış mevsimi gelmeye başladı şimdiden Uludağ Turu alınabilir.

Benim tavsiye edeceğim bir yer Bkm Tur burası tüm istek ve taleplerinle ilgilenen ve müşteriyi mağdur bırakmayan bir şirket.

Yurtiçi Otel, Uçak Bileti, Yurtdışı Otel, Kültür Turları, Yurtdışı Turları, Cruise Gemi Turları, Kıbrıs Otel, Kıbrıs Turları, İncoming, Toplantı Organizasyon ve Seminer yapan operatör bir şirkettir.

Merkez binası Harbiye'de ordu evinin karşında , açık adres isteyen olursa dm atsın yazarım.

Bildiğim kadarıyla Türkiyenin her şehrinde tedarikcileri var ve kendine ait Bursa da ve Erzurumda merkez ofisi var.

Bence bir inceleyip caiz gelen kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarında da yarışmalar düzenleyip ücretsiz tur ve indirim imkanları veriyor, onlara da bakabilirsiniz.

Facebook : Facebook Adresi için tıklayın

İnstagram : İnstagram hesabı için tıklayın.

İyi Forumlar ,

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.