Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İc hotels green palace a gittik eşimle.19 eylül 23 eylül tarihleri arasında toplam 1.770 tl ye konakladık. Otelin konumu denizi doğası mükemmel peyzajı harika hizmet kusursuz, garsonlar çok güleryüzlü fakat seviyeli. Yağmura yağdığı için akşamları animasyona denk gelemedik. İçki kalitesi fena değil. Sadece yemeklerde biraz hindi etine yönelme var onun dışında kötü bir özellik yok. Odanın büyüklüğü temizliği havuzların büyüklüğü temizliği çok iyiydi. İyi bir fiyata denk gelirse erken rezervasyondan, seneye doğacak bebeğimiz ile gitmeyi düşünüyoruz.

Aynı şekilde doğayla içiçe yeşil otel önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 28 Eylül 2015; 10:15:58 >
  • Şu ana Gloria Serenity Belek'teyiz.2.günümüz .Şu ana kadar herşey dört dörtlük.Curcuna yok ,kalabalık hissedilmiyor,yemyeşil,deniz suyu havuzu harika ,yemekler çok çeşitli değil ama lezzetli,içkiler kaliteli markalar,ilgi alaka üst seviyede,Daha önce Voyage ,Hilton Dalaman ve 2 günde olsa Maxx 'te kalan biri olarak kesinlikle müşteri kalitesi daha üst seviyede.Gereksiz,abartılı ve şaşaalı değil ama elit ve şık bir dekorasyon yapmışlar.Odalar 39 metrekare,jakuzi var.Havuzun kenarında ki laguna odalar çok rahat.Diğer gneşlenme yerleri ağaçların altnda ve bnim sevmediğim bir karış arayla sıra sıra şezlng dizilmesi şklinde değil grup grup konulmuş.Eğlnce de var ama daha çok kafa dinlemek,gürültüsüz ,doğal bir tatil arayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.Her yıl farklı bir yere giderim ama seneye burayı düşünebilirim,bu özellikte,bu fiyatlarda daha iyisini bilmiyorum çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 30 Eylül 2015; 11:49:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pendo P kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende daha önce çeşitli Voyage otellerinde kalan biri olarak bu klasta otel arıyorum. Acaba otelde yemek kalitesi nasıl içkiler markalı mı neler var. Tesisin denizi nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi daha 2.gün ama yemekler voyage belek teki gibi onlarca çeşit değil yani uçsuz bucaksız bir büfe yok ama olanların lezzeti gayet iyi.öğlenleri için et ve italyan a la carte var (ücretsiz,rezervasyonsuz) akşamları da yine 4 twne sanırım a la carte var.Inlar çok iyiymiş daha deneme fırsatımız olmadı.İçicekler hep markalı ve kaliteli.Odalar voyage a 10 basar. :) havuzlar müthiş.Eğlencenin dibine vurayım derseneiz size sakin kalabilir ama elit bir ortam sakin olsun herşey dozunda olsun derseniz tavsşye ederim.
  • Pendo P kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Birde denizi hakkında bilgi alabilirsem yorumlarınız çok aydınlatıcı olacak

• PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Deniz olarak klasik Belek denizi ,sıcak,öğlene kadar iyi öğleden sonra dalgalı,kum olduğu için bulanık,10 15 adımda derinleşen bir deniz . önceliğiniz deniz ise Kemet tarafını öneririm ama o bölgede de Belekteki gibi üst sınıf otel çok çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: gonennet

uzun süre araştırma ve incelemelerden sonra yeni giden arkadaşlarında tecrübelerinden istifade ederek 13 -17 eylül 1557 tl 9 taksit extra 150 tl paraf indirimi yani 1407 tl 4 gece amara prestige--
    17-20 eylül 3 gece siem elegance , avantajix kullanarak 1158 6 taksit aldım.inşallah memnun kalırız.dönüşte bilgileri paylaşırım...

Su an Amara prestigeden yaziyorum.

Otel temizlik ve oda kalitesi ve kondusyonu konularinda ciddi sorunlu bir tesis.

Ayrica yonetim zafiyeti icinde bu sorunlar kroniklesmis. Ben erken rezervasyondan Amara markasina itibar ederek almistim. Burdaki yazilarda kismi kotuydu ama bu temizlik olayina deginen ne hikmetse hatirlamiyorum.

Oysa tripadvisor agustos ayi yorumlarini okumak herseyi anlamaya yeterliymis.

Neyse geldigimin ilk 3 gunu surekli otel yonetimi ( Gn md. dahil ) ile toplantilar yapa yapa bu otelin temizlik anlayisini biraz olsun degistirebildim.

Hem odamız artik duzgun temizleniyor hem de 2 gundur genel alan temizligi dikkatli yapildi. Kisaca kendim ve sizler icin tatilin yarisini burda heba ettim sirf buraya bir ceki duzen verilsin diye.

Ayrica internet sadece lobideydi. Otele wifinin yayilmasi isini bile halletmemis bir otel yonetiminden ne beklerseniz?
    Gn. Mudure 1 gunde hallederim siz neyi bekliyorsunuz dedim. Neyse utanma belasina o da yapiliyor su an. Tabi bunlar is yapmada amator oldugundan kac gune hallederler bilemiyorum .

Kisaca tesis guzel ve hatta cok iyi olmamasi icin bir sebeb yok. Genel mudur cok pasif. Bu da alt kadrolara yansimis. Velhasil otel cok iyi olmak yerine kolaya kacip bu sezonu gozden cikartmis haldeydi. Verdiğim uygulamali egitimler ve yaptigim baskilar sonucu ilerleme kaydettik. Umarim tekrar gevsemezlerde tesis hak ettigi hizmet ve yorumu alir.

Deniz cok temiz ve guzel. 4-5 metrede boy veriyor ve kum cakil karisik plaji var.Ben cok begendim cunku dalgasi cok az .Cocuklu ailelere de uygun denizi.

Otelin en iyi tarafi yeme icme kalitesi.Sirf o yuzden emsallerinden cok one cikar hatta gecelik 800 tl ye yatak satan bazi hirsiz otel menulerinden bile iyi cesit cikabiliyor bazi gunler.Otelin costu parasinin cok ustunde.
    Yalniz sinek ve sivrisinek sorunu var tesiste. Hatta gecen ayrana kara sinek dustu :(((( Bacaklar sivrisinek yaralari doldu. Bir iyi yani ilk gun ilismiyorlar sonra acisini cikartiyorlar. Kovucu ilac vs getirin.
    Bu tesiste boyle entersan bir yer.
    Kaliteyi ve kalitesizligi bir arada yasatir size.
    Daha burda yazamadigim iyi ve kotu bircok seyi icerisinde barindiran bir tesis.

Amara ismine kanip gelenler hic memnun degil. Cunku Amara kalitesiyle alakasi yok tesisin. Ancak vasat bir 5 yildizli otel denilebilir.

Otel %80 turk musteri dolu ve kalanlarin kalitesi de düşük. Yarisi ilk kez 5 yildizi burada görüyor.

Guncel durumlar boyle arkadaslar Amara prestigeden.

Hocam yorumlarınızı geç görebildim. Tesis açılmadan önce yaptığım ön görülerin manalı bir kısmının doğru çıktığını görünce sevindim ancak bu tesisin daha iyi yönetilememesine de üzüldüm.

Ben de tesisi birkaç kez "ziyaret" ettim sezon içinde.

Sizin de desteklediğiniz gibi;

- Yeme içme fiyatının çok ötesinde iyiydi. ( Ki Amara ve Crystal grubu genelde bu konuda iyidir çünkü sebze,meyve ve eti kendileri üretiyorlar, kullanılan içkiler de bildiğiniz markalar.)
    - Tesis yerleşkesi ve doğası güzeldi.(Denize biraz uzakça olmasına rağmen o bahçede yürümek ve plaj barda serinletici kokteyllerden içmek keyif verici.)
    - Ana restoran, ala cartlar, bar vb. konumlandırmalar güzel sayılırdı.
    - Aquapark'ı büyükçe.

AMA

- Üst katlarda(seneye çözülecek muhtemelen, izolasyon vs. yapılacak diye duydum) soğutma sorunu vardı. Otel yapılırken tavanda komple bakır kullanılmış ve bakır da en hızlı ısınan maddelerden. O kadar bakır atsan atılmaz, satsan satılmaz :)
    - Odalar bakımsız sayılırdı.
    - Tesiste yoğun bir kargaşa vardı. Bu da temizliğe yansıyordu.( Sanırım bu da zamanla düzelir.)

Sonuçta ekonomik bir tesis ve potansiyel yüksek. Paranıza değer ama titiz biriyseniz beklentiniz yüksek olmasın. Tesis dün kapandı ve Nisan ortası ya da Mayıs başı açılır diye tahmin ediyorum.

• sercantosun S kullanıcısına yanıt
    Clup paloma özdere f/p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayında Antalya bölgesinde tatil yapan oldu mu daha önce

• Arkadaşlar Ramada Resort Kuşadası Golf deyim. Kişi başı 118liraya aldım. Otel nisanda açılmış heryeri pırıl pırıl. Bize normal oda olmasına rağmen 2+1 suit verdiler balkondan relax havuzuna çıkıyoruz 😀 Animasyonlar güzel dün gece Küba dans grubu vardı bugün Moğol sirki. Yemekler İlk gün tüh hep hindi tavuk derken dün biftek bugün pirzola ızgara vardı isteyene snack de dana rosto füme ızgara mevcut. Havuz ve aquapark sıkıntısı yok deniz 50 metre aşşağıda platformdan giriliyor derin ama 30 dk da bir ayrı bir plaja araç kalkıyor. Plaj hemen derinleşmiyor ama taş kum karışık. Garsonlar ilgili gözleme ve özellikle pide süper ankarada 18 lira verdiğim eyvanın kaşarlı kuşbaşılı pidesi bunun yanında saman gibi. Ben çok beğendim. Seneye erken rezervasyon da mutlaka bakacağım. Deniz takıntısı olmayanlar kesinlikle bu fiyatlara değerlendirmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Arkadaşlar Ramada Resort Kuşadası Golf deyim. Kişi başı 118liraya aldım. Otel nisanda açılmış heryeri pırıl pırıl. Bize normal oda olmasına rağmen 2+1 suit verdiler balkondan relax havuzuna çıkıyoruz 😀 Animasyonlar güzel dün gece Küba dans grubu vardı bugün Moğol sirki. Yemekler İlk gün tüh hep hindi tavuk derken dün biftek bugün pirzola ızgara vardı isteyene snack de dana rosto füme ızgara mevcut. Havuz ve aquapark sıkıntısı yok deniz 50 metre aşşağıda platformdan giriliyor derin ama 30 dk da bir ayrı bir plaja araç kalkıyor. Plaj hemen derinleşmiyor ama taş kum karışık. Garsonlar ilgili gözleme ve özellikle pide süper ankarada 18 lira verdiğim eyvanın kaşarlı kuşbaşılı pidesi bunun yanında saman gibi. Ben çok beğendim. Seneye erken rezervasyon da mutlaka bakacağım. Deniz takıntısı olmayanlar kesinlikle bu fiyatlara değerlendirmeli.

Bende ağustos ayında oradaydım. Odalar benimde en beğendiğim kısımdı. Havuzla ilgili kısmına katılmıyorum yorumunuzun. Muhtemelen sezon sonu olduğu için siz sorun yaşamadınız, ancak ağustosta şezlong ta yer bulmak neredeyse imkansızdı. Sabah 7 den önce havlu atmak gerekiyor.

• maarul M kullanıcısına yanıt
    Şuan tesis çok boş değil genelde almanlar var ama Temmuz gibi değildir tabiki. Ben tekrar alırsam Haziran yada Eylül alırım muhtemelen. Yoksa dediğiniz gibi havuzda kesin sıkıntı yaşanır. Şu kesin yalnız f/p oteli

• Şubat tatili düşünen yok mu bir de f/p nedir

• Kuşadası yabancı grup yeri kalabalık denizide kötü aldanmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23- 29 mayıs arası balayı için side nasıldır? Voyage Sorgun hoşuma gitti gibi, olumsuz yorum da görmedim nerdeyse.

Kıbrıs düşünüyordum ama kumar oynamayınca anlamı yok demişler Kıbrıs için bir de her şey dahile hiç bir şey dahil değil kıbrısta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

23- 29 mayıs arası balayı için side nasıldır? Voyage Sorgun hoşuma gitti gibi, olumsuz yorum da görmedim nerdeyse.

Kıbrıs düşünüyordum ama kumar oynamayınca anlamı yok demişler Kıbrıs için bir de her şey dahile hiç bir şey dahil değil kıbrısta.

Her şey dahil hoteller yok değil arkadaşım merit otelleri, Nuh'un gemisi otelleri her şey dahil sistemde iyi oteller. Kıbrısı Balayında tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

23- 29 mayıs arası balayı için side nasıldır? Voyage Sorgun hoşuma gitti gibi, olumsuz yorum da görmedim nerdeyse.

Her şey dahil hoteller yok değil arkadaşım merit otelleri, Nuh'un gemisi otelleri her şey dahil sistemde iyi oteller. Kıbrısı Balayında tavsiye ederim.

Nuh'un gemisinin her şey dahilinde hiç bir şey dahil değil ki hocam. Bir çok yerden baktım. Gir incele istersen. :)

• quote:

quote:

quote:

Nuh'un gemisinin her şey dahilinde hiç bir şey dahil değil ki hocam. Bir çok yerden baktım. Gir incele istersen. :)

Gidenler baya memnun kalmış benim duyduklarımdan ama balayında şahsen cratos a gitmiştim yemek kalitesi çok yüksekti öğün yemekleri dışında bir şey yemeye içmeye halimiz kalmamıştı.

• quote:

Kıbrısta Elexus a baktınız mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Herşey dahilden kastınız nedir? ben Nuhu tercih ediyorum 2 seferdir. ilkinde tam pansiyon plustı. şimdi herşey dahile döndü.kıbrıs otellerinin zihniyeti genel olarak böyle.Antalyadaki otellerin performansını beklemeyin. 3 öğün yedikten sonra insanın başka birşey yemeğe iştahı kalmıyor. Kıbrıstaki otellere denizi için, sakinliği için, elitliği için para harcayın. Yemek,eğlence animasyon 2. planda. Konserler oluyor o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.