Bildirim
2015 Volkswagen Scirocco | Makyajlı ve 160hp Video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Scirocco çıkalı 7 sene olmasına rağmen hala dış tasarımı çok güzel fakat içinde Golf 5'ten izler görmek mümkün ve Golf 7 kalitesinden çok uzakta, bu yüzden benim tercih edeceğim bir araç olmazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarılarinizin devamını dilerim, sizi kuga pov videosundan beri takip ediyorum. Yaptığıniz işler gayet güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tarz sinematiklerde, sırf arka plandaki müzik yerine arada, arabanın da sesinin koymalısınız, aracı sadece görüyoruz, araç gidiyor ama sıfır ses, hiç hoş olmuyor. -
VW tenekeye logo koysa satar diyordum ama tutmadı bu şirokko , 2.eli kötü kaldı elde sadece TOK kapı sesi -
Çok teşekkür ederim sadıklığınız için Kuga yakın arkadaşımın arabası. Memnun kendisi. -
aracın egzozu stock oluğu için pek ses alamadı kameralar. incelemesinde yer vereceğim. teşekkürler yorum için -
bu şirokkolar gözümde hep zengin apaçi arabası olarak kaldı alınmaca yok önyargı belki sadece.
1.4 motor sesi güzel egzoz filan da yapılınca şahine egzoz yapılmış gezmiş gibi geliyor valla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X