Şimdi Ara

2015 VW Scirocco için yardım(vw donanım saçmalığı)[ALINDI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 1.16i alıp yazılım yüklettirmenizi tavsiye ederim. İstediğiniz performansa gelir arkadan çekişte cabası olur. M paket almanız gerekmiyor sonuçta, m tampon vs. sonradanda takılabilen hatta yan sanayisi olan şeyler. Joy paket mi ne vardı bir kaç ay önce sıfırını 80 küsürlere satıyorlardı, 85 falandı galiba şimdi ne kadardır bilemiyorum.

Scirocco hem eskidi, hem düz vites olacak, hem de istediğiniz donanımlar olmayacak dolayısı ile ben olsam uzak dururdum. Scirocco'nun eskisi gibi bir albenisi falanda kalmadı. Piyasada çok fazla var ve adı apaçi arabasına çıktı. Zaten yeni kasasının çıkmasıda çok sürmez.

RCZ tasarım olarak çok güzel bence. Piyasada fazla olmadığından yüzüde eskimedi, hoşunuza gidiyorsa düşünülebilir tabii.

Bunların dışında, Volvo V40 T4 R-Design'da oldukça iyi, aynı sınıfta değil, 4 kapı falan ama r-design baya spor duruyor, özel bir renkle alırsanız en az scirocco kadar dikkat çeker.

• Ben de Volvo V40 R dizayna bakın diyecektim arkadaş yazmış. İç dizaynı, kalitesi, ince düşünülmüş ayrıntılarıyla mükemmele yakın bir araba. Bi bakın bence.
  • Siz Scirocco almak istiyorsunuz. 1 serisi olsun V40 olsun, Scirocco bunlardan farklı bir araç. Tıpkı RCZ gibi farklı bir araç. Yani bir aile V40'ya 116'ya binebilir fakat Scirocco aile arabası değildir. Bu yüzden bu Scirocco'yu kaçırmayın. Şehirlerarası yol dışında CC hiçbir işe yaramıyor.Zaten sonradan da taktırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Ender elektroniği ben de duydum fakat o sistemi 2015 araçlara takabileceklerini sanmıyorum. Ürüne baktım açıklama kısmında belirtmemişler. En iyisi arayıp sormak. Takıyorlarsa Ankara'dan kalkıp gitmeye razıyım.

Bencede arayıp sorun..Büyük ihtimal takabiliyorlardır..Site yeni yapıldığı için eksiklikleri mecvut..
  • Dostum halihazirda Polo GTI kullanmakta ve scirocco kullanmis biri olarak diyebilicegim o paralari o araca baglama. Soyle ki, ben istanbulda oturuyorum, trafikte cok yakar , e basicam desen yer yok olan yerde de radar var. O seceneklerin icinden megane coupe 1.6 dci gt line alinir. Performans tatmin eder , donanim zaten dolu, yakit sarfiyati cok makul. Ikinci el tertemizini 60-65 arasina baglarsin , paranda cebinde kalir. Scirocco bence ömrünü doldurdu , yeni bir platform yeni bir kasa lazim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki donanım yüzünden araçtan soğumayın eklemünebilecek donanımlar illa soğumak istiyorsanız apaçilerin eline düşmüş olmasından soğuyun. Rcz'yi eleyin derim, evet müthiş bir tasarım ama arka süspansiyon burulma çubuğu sonuçta o süspansiyonu kazık gibi sert yapsanızda yine de durum değişmiyor. Scirocco için olan algı sizin için sorun değilse düşünmeyin alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tercihinizden vazgeçmeyin. Güzel bir araba Scirocco. CC önemliyse ya yetkili serviste yada Ender elektronikte takabilirsiniz.
  • Cruise control vw servisleri takıyor, benim octaviaya 1050 tl demişti esenyurt doğuş. Far sensörünü bilmiyorum, ender elektronikte takılan herhangi bir şey aracı garanti dışı bırakır. 86bin ise bence scirocco için çok. Borusana bir bakın, 2014 model 116i kalmışsa ellerinde 84bin civarında veriyorlardı.

Edit: A3teki s tronic sizi yanıltmasın dsg ile birebir aynı şanzıman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 28 Mart 2015; 13:34:01 >
  • Volvo v40 Rdesign diyeceğim ama T4 180 beygirlik benzinli motor artık gelmiyor. Özel siparişle gelebilir dediler ama bir araştırın.

Lakin siz 2 kapılı demişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 gerçekten çok iyiydi fakat donanımlarıyla falan baya aşıyordu beni
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Eski kasa 1 serisi çok çirkindi bana göre. Özellikle önden. 1 serisi alırsam 1.20i alırdım 1.6 170 hp. Fakat artık önemi kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Eski kasa 1 serisi çok çirkindi bana göre. Özellikle önden. 1 serisi alırsam 1.20i alırdım 1.6 170 hp. Fakat artık önemi kalmadı.

O zaman bize de hayırlı olsun demek düşüyor, mavi rengiyle scirocco kendine baktıran bi araç, yeni direksiyonu da harika.
    Kazasız belasız iyi günlerde kullanın

• Güle Güle kullanın o ilgi çekici metalik mavisiyle kendine baktıran bir aracınız oldu, memnun kalmanız çok büyük ihtimal.

• İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Uzun zaman sonra tekrar manuel araca kavuşmanın da ayrı bir mutluluğu var içimde
  • Aman aman, herkes otomatik rahat diyor ancak kendi yapman gereken işi başkasına devredip sürekli onunla tartışma halinde olmanın eziyetinden kimse bahsetmiyor, manuel araç almakla çok doğru bir seçim daha yapmışsınız. En itaatkar şanzıman dahi olsa kendi işini kendin görmek gibisi olmuyor, tam bir sürüş zevki makinesi olmuş. Gerçekten keyifle kullanılacak bir araç. Yalnız uyarmadan geçemeyeceğim oturduğum sokakta aynı maviden her geçişimde hayran kalarak baktığım bir golf 7 vardı (ki normalde golf'ü ruhsuz bir araç olarak bulur ve beğenmem fakat bu renk çok yakışıyor) boydan boya çizdiler biraz dikkatli olmanızı öneririm bu konuda, memlekette kıskanç insan çok.

• Bende aynı aracın 2012 modeli var far yağmur sensörü vs olmaması saçmalık ama daha çok keyif alacağın başka bir araçta alamazdın. Leon fr gırtlağına kadar dolu bazen değiştirsem mi diyorum ama scirocconun kapısını açmaya yeltendiğinde camı aşağı indirip hadi gidelim der gibi selâmlamasını görünce değiştirirsem sadece cla alırım diyorum konu kapanıyor.

• 2015 model scirocco sahibiyim. Aracin direksyonu multi fonksyonel oldugu icin yani direksyonda zaten gerekli butonlar oldugu icin hic bir aparat takmadan, aslinda aracin kendinde bulunan bu ozelligi beyine mudahale ederek (programini atarak) aciyorlar. TAbi bunun adini CC takilimi yaptik verin 1200 tl oluyor. Resmen soyuyorlar millleti!! Sifir scirocco alirken yeni alacak arkadaslar bu tuzaga dusmesinler! Bastirirsaniz bu ozelligi ucretsiz actirabileceginizi umuyorum. Nitekim 90 kusur binlira para veriyorsunuz bu araca. O kadarinida yapsinlar artik.
    Olmadi bu yazilimi disarda cok uygun rakama yapan firmalar var. Ancak servislere dikkat!!! Aracinizi garanti kapsamindan cikarmak icin koz vermis olabilirsiniz, Bunu arastirin derim.
  • Vay anam paralara bak. Amerika da 25 bin dolara 3.7 motor 300 hp sifir mustang aliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Vay anam paralara bak. Amerika da 25 bin dolara 3.7 motor 300 hp sifir mustang aliyorsun.

Bi bitmediniz ...

Aslında tam senlik bi karikatür'de var ama paylaşmıyım sonra ağlayıp sızlıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.