Şimdi Ara

2015 YGS/LYS MEZUN OLARAK TEKRAR SINAVA GİRMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an neye hangi derse çalışıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Öz M kullanıcısına yanıt
    Hocam ona da giricem ama hani denemek amacıyla az çok var bilgim sınav heyacanını ölçerim en azından.
  • Ben LYS'yi bitireceğim. Yazında YGS eksiklerimi kapatacağım sonra ikisinden de bol bol deneme çözeceğim. İnşallah aksamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CherokeeTunç

Hocam ona da giricem ama hani denemek amacıyla az çok var bilgim sınav heyacanını ölçerim en azından.

Hocam be şu an ygs yi bi kenara bıraktım lys çalışıyorum en azından bi temel atayım diye uğraşıyorum ama sıkıcı geliyor

• Bende kaldım mezuna ben şu aralar mat-2+ygs çalışıyorum.

• ben de 2015 de sakin kafayla bir daha deneyeceğim bu sene panikledim biraz yanlış anlaşılmasın mezunum inşallah kazandıktan sonra boş kafayla deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzsuyu -- 24 Mayıs 2014; 21:03:43 >
  • arkadaşlar mezuna kalmadan önce iyi düşünün ben geçen sene hiç çalışmadım 170 soruda 85 yaptım 118 k daydım sözel. Şimdi 170 soruda 125 130 filan yapıyorum. Gerçekten geri zekalılık ettim keşke geçen sene çalışsaydım diyorum. İyi düşünün mezuna kalmadn önce. Ben mezuna kalanlardan olarak bu sene elinizden geleni yapın eğer durum çok vahimse ikinci senye kalın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vascancelos

arkadaşlar mezuna kalmadan önce iyi düşünün ben geçen sene hiç çalışmadım 170 soruda 85 yaptım 118 k daydım sözel. Şimdi 170 soruda 125 130 filan yapıyorum. Gerçekten geri zekalılık ettim keşke geçen sene çalışsaydım diyorum. İyi düşünün mezuna kalmadn önce. Ben mezuna kalanlardan olarak bu sene elinizden geleni yapın eğer durum çok vahimse ikinci senye kalın derim.

Durum vahim hocam maalesef ama gelecek sene motivasyonlu çalışabilir miyim o konuda tereddütlüyüm

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1311

peki yapamadığm soruları nasl sorucam

Dershaneye vereceğin parayla paket özel dersler var onlardan al ben öyle yapacağım sakın ama sakın dersaneye gitme demişti dersin sonra. Hem zaman kaybı hem de hiçbir dersane işini düzgün yapmıyor bence.

• vascancelos kullanıcısına yanıt
    Durum vahim hocam.
  • quote:

arkadaşlar mezuna kalmadan önce iyi düşünün ben geçen sene hiç çalışmadım 170 soruda 85 yaptım 118 k daydım sözel. Şimdi 170 soruda 125 130 filan yapıyorum. Gerçekten geri zekalılık ettim keşke geçen sene çalışsaydım diyorum. İyi düşünün mezuna kalmadn önce. Ben mezuna kalanlardan olarak bu sene elinizden geleni yapın eğer durum çok vahimse ikinci senye kalın derim.

Kardeş asla küçümseme olarak algılama lütfen. Sen sözelsin alanın en basiti. Şimdi hiç deme hepsi full ezber nesi kolay?! Ezber işte olay bu:D. Bu adamlar sayısal veya eşit ağırlıkçı mat geo fen kasmaları lazım belli ki hedefleri yüksek yoksa bu sene de öylesine gidebilirler iyi yerlere atıyorum Sakarya müh yok uluslarası ilişkiler vs. Çok daha iyi, hayallerimizdeki yeri kazanmamız için 1 yıl adam gibi çalışacağız hepsi bu. Şimdi çalışsak da olmaz az kaldı eksik çok ama seneye olacak inşallah sen de bu sene kazanırsın güzel yerleri

• HayalMahsülü H kullanıcısına yanıt
    +100
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalMahsülü

quote:

Kardeş asla küçümseme olarak algılama lütfen. Sen sözelsin alanın en basiti. Şimdi hiç deme hepsi full ezber nesi kolay?! Ezber işte olay bu:D. Bu adamlar sayısal veya eşit ağırlıkçı mat geo fen kasmaları lazım belli ki hedefleri yüksek yoksa bu sene de öylesine gidebilirler iyi yerlere atıyorum Sakarya müh yok uluslarası ilişkiler vs. Çok daha iyi, hayallerimizdeki yeri kazanmamız için 1 yıl adam gibi çalışacağız hepsi bu. Şimdi çalışsak da olmaz az kaldı eksik çok ama seneye olacak inşallah sen de bu sene kazanırsın güzel yerleri

Haklısın sayısal çok zor. Küçümseme olarak algılamadım ama iyi düşünülmesi ve çevreye danışılması gereken bir karar olduğundan yazdım. Kendim batırdığım için başkaları da yaşamasın diye söyledim. Sen inşallah istediğin bölümü kazanırsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

Durum vahim hocam maalesef ama gelecek sene motivasyonlu çalışabilir miyim o konuda tereddütlüyüm

Moral bozmak gibi olmasın ama biraz motivasyon düşüklüğü oluyor. Azimle çalışırsan başarabilirsin..

• quote:

Durum vahim hocam.

Benim durumum mu senin durumun mu tam anlamadım :D
  • vascancelos kullanıcısına yanıt
    my :D
  • quote:

my :D

Son ana kadar çalışmayı bırakma. Gönlün ferah olsun. :D
  • Su bardağından biraz daha büyük bardakla 10 bardak çay+1 bardak kahve saat 01:25 te gelen Türev aşkı sonuç olarak yazın Kascaz lys den sonra kascaz ayaklarını boşverip şimdi çalışma vakti millet yazın çalışarak 1-0 önde oluyosa biz mayısta başlayarak 2-0 önde olalım bana katılan denemeye değer diyenler Kafa Güzel Sanırım Aşırı Kafein Yüklemesi

• Bende seneye mezuna kalıcam ama yurda gitmeyi planlıyorum evde yapamıyorum dersanede arkadaş ortamı hiç olmuyo yurda gidicem seneye hakkımızda hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

Bende seneye mezuna kalıcam ama yurda gitmeyi planlıyorum evde yapamıyorum dersanede arkadaş ortamı hiç olmuyo yurda gidicem seneye hakkımızda hayırlısı olsun

Cemaat yurdundan uzak dur arkadaş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.