Şimdi Ara

2015 YGS/LYS MEZUN OLARAK TEKRAR SINAVA GİRMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene olmadı lysdende ümidim yok seneye çok daha iyi hazırlanmak zorundayım , zorundayız . Diyeceğim O ki önemli olanın çok soru çözmek değil farklı bol soru çözmek olduğunu hepimiz öğrendik seneye için soru bankalarından çözmek yerine 3/4 farklı yayının yaprak testlerini alıp çözmeyi düşünüyorum Sizin Fikirleriniz Nelerdir ? Bu sene hiç Yaprak test almadım soruları hakında bilgim yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke alsaydın ben o yaprak testlerden baya öğrenmiştim sadece dershanede doldurarak. En azından sağlam bir temelin olurdu. Ben de seneye gireceğim ve o yaprak testleri atmamıştım, ramazanda onları baştan sona bitirmeyi düşünüyorum, yanlarına kendimin anlayacağı şekilde pratik şifrelemeler ve notlar da aldığım için rahatça bitireceğim.

Ek olarak ben 2 farklı kaynaktan çalışmıştım biri Fem diğeri sıradışı analiz yayınlarıydı, LYS'ye çalışmadığım için birşey diyemem ama YGS'de etkisi büyük oldu. Soru kalıplarının farklı olması ve o kalıplardan bolca soru çözmek çok iyi oluyor.

Tabi hepsinden de önemlisi düzenli olarak çalışmak. 1 ay boyunca günde 10 saat çalışıp 2 hafta sallamak yerine her gün 3-4 saat çalışıp düzenli çalışın, aksatmayın. Çünkü o verilen aradan sonra derse geri dönmek çok zor oluyor.

• Abi calisiriz bi sekilde de onemli olan mezuna kalma psikolojisini buluyo musunuz kendinizde ?Sahsen ben ozele gidicem buyuk ihtimal.Cunku gercekten zor ayni seyler sil bastan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Keşke alsaydın ben o yaprak testlerden baya öğrenmiştim sadece dershanede doldurarak. En azından sağlam bir temelin olurdu. Ben de seneye gireceğim ve o yaprak testleri atmamıştım, ramazanda onları baştan sona bitirmeyi düşünüyorum, yanlarına kendimin anlayacağı şekilde pratik şifrelemeler ve notlar da aldığım için rahatça bitireceğim.

Ek olarak ben 2 farklı kaynaktan çalışmıştım biri Fem diğeri sıradışı analiz yayınlarıydı, LYS'ye çalışmadığım için birşey diyemem ama YGS'de etkisi büyük oldu. Soru kalıplarının farklı olması ve o kalıplardan bolca soru çözmek çok iyi oluyor.

Tabi hepsinden de önemlisi düzenli olarak çalışmak. 1 ay boyunca günde 10 saat çalışıp 2 hafta sallamak yerine her gün 3-4 saat çalışıp düzenli çalışın, aksatmayın. Çünkü o verilen aradan sonra derse geri dönmek çok zor oluyor.

2 soru bankası bitirmek yerine 4 kaynaktan yaprak test bitirmek daha mantıklı duruyo şimdi ? Peki soru bankası ile yaprak test arasındaki farklar ?

• M.Öz M kullanıcısına yanıt
    Ya sen ikisini de yap niye birini yapacaksın ki? Hem yaprak test bitir hem soru bankası çöz.
    Bir de benim dediğim yaprak testler boşluk doldurmalı falan yani, direk sadece soru şeklinde değil. Ön tarafında bilgi/boşkuk doldurma, arka tarafında sadece boşluk doldurma. Bazen de sonda 1-2 tane YGS/lLYS'de çıkmış soru.

• quote:

Orijinalden alıntı: JussTech

Abi calisiriz bi sekilde de onemli olan mezuna kalma psikolojisini buluyo musunuz kendinizde ?Sahsen ben ozele gidicem buyuk ihtimal.Cunku gercekten zor ayni seyler sil bastan..

Hocam seneyeki tek amacım İstanbul Üniversitesi Ftr hangi şekilde olursa olsun çalışcam ve de mezun öğrenci olarak evde değil dershane çalışma salonunda yada bulunduğum ilin kütüphanesinde çalışcam çünkü evde ev rahatlığı olur çalışılmaz

• 1/2 soru bankam tabi olcak ama daha çok yaprak test alcam sanırım

• M.Öz M kullanıcısına yanıt
    Benimde kalma ihtimalim var tabiki.Benim yapacagim sey ise gram ygs calismamak. Sadece deneme.

• yaprak test olarak hangi yayınları önerirsiniz içinde farklı soru tiplerinin bolca bulunduğu türden ?
  • arkadaşlar bnde mezuna kalacam bu sene sakaryadaydım memnun değildim sizce seneye dersaneye gtmlmym gidersem hangisini önerirsiniz
    ben fazla pahalı bir yere gtmeyi dşnmyrm açıyı dşnyrm sizce nasıl
  • her ders için konu anlatım-soru bankası olarak ne önerirsiniz
  • Kaliteli bi soru bankası şart bence.Mesela karekökten günde 100 + yapabilmek çok iyi bir sonuç yaratır.

Yaprak test konusunda haklısın dostum farklı sorular görmek gerek

• fatih1311 kullanıcısına yanıt
    Ben kesinlikle önermem dersaneyi. Hatta içim acıyor verdiğim paraya. Marka farketmiyor bence tüm dersaneler farklı gibi görünse de hep aynı şeye hizmet ediyorlar. Ha illa da gitmek istiyorsan gittiğin dersanede gerçekten ama gerçekten azmedip en iyi sınıfa girmeye bak. Bana böyle söyleyen insanlara ya en iyi sınıfmış şymuş buymuş ne farkeder diyordum ama deme olaydım. Dediğim gibi ya en iyi sınıf ya da hiç. Ayrıca öğrenci sayısı az olan dersaneler kötünün iyisi, çok tercih edilen ve kalabalık olan dersaneler ise kötünün kötüsüdür.
  • peki yapamadığm soruları nasl sorucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1311

peki yapamadığm soruları nasl sorucam

birikime gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1311

peki yapamadığm soruları nasl sorucam

Çözümlü kitaplar alabilirsin.
  • Dersane işi kişisine göre değişebilir ama dershanede en azından bi düzenin olur evde sıkılan bir kişiysen sonuç olarak şu var '' aman ya nasıl olsa evdeyi ve daha 1 yılım var deyip yavaş yavaş çalışacaksan ve seni kordine edecek kimsen olmayacaksa seneye de bu sene gibi olur ve de dershanenin en iyi sınıfında olmak şartıyla yazılmalı insan dershaneye en azındn o sınıfa ulaşmak için çalışılınır yerini sabit tutmak için çalışılınır ve seni takip eden bir rehber hocan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: JussTech

Benimde kalma ihtimalim var tabiki.Benim yapacagim sey ise gram ygs calismamak. Sadece deneme.

Aynen önemli olan bol soru + deneme

• Bende mezuna kalıyorum valla.Hedef Yıldız Mekatronik müh. hayırlısı bakalım.Şimdiden türkçeyi filan bitirmeye başladım tekrar soru bankasından da sorularını çözüyorum.Hemen ardından mat 1 e başlıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CherokeeTunç

Bende mezuna kalıyorum valla.Hedef Yıldız Mekatronik müh. hayırlısı bakalım.Şimdiden türkçeyi filan bitirmeye başladım tekrar soru bankasından da sorularını çözüyorum.Hemen ardından mat 1 e başlıcam.

Hocam Lys yi Ne yaptınız ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.