Şimdi Ara

2015 YGS'yi çözdüm. Şaşırtıcı bir sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sosyal: 37/3
    Matematik: 27/2
    Fen: 11/2

Dil sınıfı öğrencisiyim. YGS 3 puanıyla ilgileniyorum. Bu netlerle puanım 442 oluyor. Yerleştirme puanı ise 490'a kadar çıkıyor. YGS'ye şurda 60 saat kalmışken ultra moral oldu bu sınavın böyle bir sonuç vermesi.

Sayısalcılara bir sorum olacak, fizik fazla mı kolaydı? Normalde 1 net çıkardığım bölümden 7/1 yaptım. Grafik yorumlama, termometredeki dereceyi söyleme gibi kolay sorular olması şaşırttı beni açıkçası. Bilmediğimden soruyorum, belki de her sene böyle basit sorular sıkıştırılıyordur.

• Kardeş ben de sözde sayısalcıyım benden fazla fen mat netin var a*k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claus577 C kullanıcısına yanıt
    Türkçene pek inanasım gelmedi ilk 100 adayları bile 35 netin üstüne çıkamadı fizik için haklısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh dilci 26 net yaptıysa a ben ölemmmmmmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan580

Türkçene pek inanasım gelmedi ilk 100 adayları bile 35 netin üstüne çıkamadı fizik için haklısın

Beni şaşırtanda o oldu. Sınav stresi olmadan rahat bir şekilde çözdüğümden midir bilmiyorum. 2015 yılında girseydim herkesle birlikte bu sınava bu kadar yüksek yapamayacağıma eminim. Sınav stresi büyük bir etken oluyordur.
  • Kardeş sen zekisin ha ciddi ciddi

• Yav he he

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lys ne durumda bilmiyorumda eğer gerçekse potansiyel ilk 100
  • Ben de dilciyim hedef ilk 30k YGS'den.
    Türkçe 37-3
    Sosyal 32-8
    Mat 24-3
    Fen 5-1

2015 YGS'de bu netleri yaptım ben de. 9k oluyo okul puanıyla YGS-3'ten 2015 sıralamasına göre. İnşallah böyle çıkar sorular diyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Lys ne durumda bilmiyorumda eğer gerçekse potansiyel ilk 100

Minimum 78.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Weezer

Ben de dilciyim hedef ilk 30k YGS'den.
    Türkçe 37-3
    Sosyal 32-8
    Mat 24-3
    Fen 5-1

2015 YGS'de bu netleri yaptım ben de. 9k oluyo okul puanıyla YGS-3'ten 2015 sıralamasına göre. İnşallah böyle çıkar sorular diyorum o yüzden

Dilci adam matematikten yarıyı geçiyorsa biz ölelim ayrıcs neden 2015 ? 2016 daha mantıklı değil mi ?

• nasil dilcisiniz siz kendinize gelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: The Weezer

Ben de dilciyim hedef ilk 30k YGS'den.
    Türkçe 37-3
    Sosyal 32-8
    Mat 24-3
    Fen 5-1

Dilci adam matematikten yarıyı geçiyorsa biz ölelim ayrıcs neden 2015 ? 2016 daha mantıklı değil mi ?

Hocam matematikten konu bilmiyorum hayatım boyunca çalışmadım. O yüzden sadece mantıkla yapılabilecek, şıklardan gidilebilecek soruları yapıyorum. Kolay da çıksa zor da çıksa 20-25 net arası oluyor yani hep. O yüzden zor olsun ki sıralamam artsın istiyorum

• Mezuna kalmıcaktım işte geçen yıl lys neden kasmadım mal gibi. Nasıl bir seneye denk geldik allahım yarabbim(konuyu açana inandığımdan değil genel durumdan bahsediyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuyuz

Ya bi sg

2015 ygssinde 0 matla 25 yapmış.

trollukte zeka isi abisi girisme bence.

Dostum neden bu kadar rahatsız olduğunu anlamadım ama 0 mat dediysek 9 ve 10da gördük sonuçta. Gerçi iki sene de kaldım mattan ama Ondan sonra dil sınıfına geçtim zaten. Beşiktaş Anadolu Lisesi'ndeydim dil sınıfı yok diye okul değiştirdim hatta. Dediğim gibi zor da olsa kolay da olsa aynı netleri yapıyorum denemelerde genelde. Apotemi de çözsem en kolay denemeyi de çözsem 20-26 arası oldu hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 9 Mart 2017; 22:55:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.