Şimdi Ara

2015ps3mü ps 4 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Sene olmuş 2015 hala bu tarz soru soranlar, onu geçtim birde üşenmeden cevap verenler var .

Sen bunu yazarken nasıl üşenmedin hayla düşünüyorum hocam :)
  • kaba17 K kullanıcısına yanıt
    Param yok diyorsun üstünü babama tamamlatıcam diyorsun ps3 için, sonrada ps4 mü alayım diye soruyorsun. Bak genç kırıcı olmak istemem ama ps3 almaya paran zor yetişiyor babadan destekle, hadi diyelim ps4 ü aldın oyunlarını nasıl almayı düşünüyorsun ? Ps4 oyunlarının fiyatlarına bir bak önce sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Ekim 2014; 13:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Param yok diyorsun üstünü babama tamamlatıcam diyorsun ps3 için, sonrada ps4 mü alayım diye soruyorsun. Bak genç kırıcı olmak istemem ama ps3 almaya paran zor yetişiyor babadan destekle, hadi diyelim ps4 ü aldın oyunlarını nasıl almayı düşünüyorsun ? Ps4 oyunlarının fiyatlarına bir bak önce sen.

Hocam tüm olarak okudunmu acaba? Staj yapıyorum babamın tamamlayıp tamamlamaması önemli değil sadece beklemek biraz sıkıntılı cevabın içinde teşekkür ederim
  • İnşallah hocam, sanada şimdiden hayırlı olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

İnşallah hocam, sanada şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Teşşekkürler hocam sanada şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanırsın inşallah :)
    Benim durumun aynısı hocam ben de sizin durumdayım ps3 alıcam ama yaza alıcam bende haziranda alıcam şimdiden 16 tane orjinal oyun aldım psnmde de 20 küsür ps3 oyunu var Üniversite okuyorum yurtta ps3 olmuyor zaten evde VGA 19 monitör var ona takıcam ps3 ne kadar giderse kullanıcam grafik takıntım var ama ps3 grafikleride güzel bir de god Of war, grand toruismo, killzone, the last of us ve bi sürü exc oyunları oynamayıp geçmek pek doğru gibi gelmiyor üstüne oyun Fiyatları da etkili baya ikinci el baya uygun ps3 oyunu ps4 pahalı beni aşıyor açıkcası vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Benim durumun aynısı hocam ben de sizin durumdayım ps3 alıcam ama yaza alıcam bende haziranda alıcam şimdiden 16 tane orjinal oyun aldım psnmde de 20 küsür ps3 oyunu var Üniversite okuyorum yurtta ps3 olmuyor zaten evde VGA 19 monitör var ona takıcam ps3 ne kadar giderse kullanıcam grafik takıntım var ama ps3 grafikleride güzel bir de god Of war, grand toruismo, killzone, the last of us ve bi sürü exc oyunları oynamayıp geçmek pek doğru gibi gelmiyor üstüne oyun Fiyatları da etkili baya ikinci el baya uygun ps3 oyunu ps4 pahalı beni aşıyor açıkcası vs vs

Ne diyelim hocam şimdiden hayırlı olsun. Üniversitede başarılar
  • Tekrardan ben beyler, 1500 tl kadar para biriktirdim. Ocak'ın 15 yada 23ü gibi Ps4ü almaya karar verdim. 1250 tlye bi bilgisayarcı ile görüştüm sipariş verecek sony garantili. Kalan 250 tl ile tavsiye edeceğiniz oyun var mı beyler? Ayrıca tatile girmeden al stok sorunu yaşanabilir diyeninizde olabilir mi ? Ayrıca ps4 alınca dikkat etmem gerekn hata vb sorunlar neler cevaplarsanız teşekkür ederim. Konu kirliliği olmasın diye buraya açtım.
  • 1600 TL'ye 1 oyun ve 2. DS4 hediyeli alabilirsiniz spotculardan Sony Garantili olarak. Madem paraniz var. Oyun olarak FIFA ya da GTA oneririm. Yaza kadar oyun almayacaksaniz bunlar goturur yaza kadar. Bir de PS Plus almalisiniz online icin forumda konusu var. Bu arada ilk mesajda fazla oyun yok yamissiniz ama o an alsaniz PS4'u kac tane oyun alabilecektiniz merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

1600 TL'ye 1 oyun ve 2. DS4 hediyeli alabilirsiniz spotculardan Sony Garantili olarak. Madem paraniz var. Oyun olarak FIFA ya da GTA oneririm. Yaza kadar oyun almayacaksaniz bunlar goturur yaza kadar. Bir de PS Plus almalisiniz online icin forumda konusu var. Bu arada ilk mesajda fazla oyun yok yamissiniz ama o an alsaniz PS4'u kac tane oyun alabilecektiniz merak ettim.

Anlatım bozukluğu olmuş hocam sanırım orda kendi sevdiğim tarz anlamında bir cümle kurmamışım. Spor tarzı oyunları sevmiyorum hocam. Gta yı düşünmüştüm. Birde last of us nasıl acaba ? Cevabın içinde ayrıca teşkkür ederim.
    Kesinlikle oynanmasi gereken bir oyun TLOU. Fakat uzun sure oynanilmaz. Online modu Uzun zaman gecirilecek gibi degil. Ben yine GTA onericem. Bir de BF4 ya da yeni oyununu da dusunebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ps3 mu ps4 mu basligi fenalik basti. Almayin ikisini de. milyon oldu bu basliktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Hala ps3 mu ps4 mu basligi fenalik basti. Almayin ikisini de. milyon oldu bu basliktan.

heralde en çok açılan başliklardan biridir

ps3 mü ps4 mü
    pc mi ps4 mü
    x1 mi ps4 mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaba17

quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

1600 TL'ye 1 oyun ve 2. DS4 hediyeli alabilirsiniz spotculardan Sony Garantili olarak. Madem paraniz var. Oyun olarak FIFA ya da GTA oneririm. Yaza kadar oyun almayacaksaniz bunlar goturur yaza kadar. Bir de PS Plus almalisiniz online icin forumda konusu var. Bu arada ilk mesajda fazla oyun yok yamissiniz ama o an alsaniz PS4'u kac tane oyun alabilecektiniz merak ettim.

Anlatım bozukluğu olmuş hocam sanırım orda kendi sevdiğim tarz anlamında bir cümle kurmamışım. Spor tarzı oyunları sevmiyorum hocam. Gta yı düşünmüştüm. Birde last of us nasıl acaba ? Cevabın içinde ayrıca teşkkür ederim.

Ölmeden önce oynanması gereken bir oyun Last f us

• Teşkkür ederim hepinize. Kararım last of us sonra psn plus alıcagım aynı anda zaten. Elime para geçincede sanırsam gta alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.