Şimdi Ara

2016-2017 Sezonu Puan Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2.Fenerbahçe 70 Puan
    3.Beşiktaş 67 Puan
    4.Başakşehir 58 Puan
    JOR hocamızla tek kulvarda bu şekilde şampiyon olacağımızı düşünüyorum.Vitor savunma futbolu ile fazla puan toplayamaz zaten.BJK geçen seneden eser yok,kilit oyuncularını kaybetmek üzere,kendi içlerinde kaos yaşanıyor.İlk iyi başlarlar sonra CL'de alınan yenilgilerle düşüşe geçeceklerdir.Başakşehir ise Avcı yönetimiyle 4.sırayı alır.4. sıra için iki adayım daha var Osmanlı ve Gençlerbirliği onlarında 4.olma şansını yüksek görüyorum
    Ek olarak Konya Avrupa temposuna dayanamayıp küme düşecektir.

• Sene sonu uplarsınız
  • up
  • Yani bu sezon favori gs diyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs 3. olur 1 2 fb bjk arasında değişir

• Ben de Fener şampiyonlar ligi temposuna dayanamayıp küme düşer diyorum.
  • Ben de Beşiktaş Şampiyonlar Ligi temposuna dayanamayıp küme düşer diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Beşiktaş ve Fenerbahçe en kötü sezonları geçirsede siz yine şampiyon olamazsınız be.
  • 3. kardeş de geldi. Bi kere de çapınız olmayan şeylere bulaşmayın be.

• 3. Oluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktas'in sampiyonlar ligi temposuna uzulen Fenerbahce kume dusecek, 29 Gollu Umut'a sahip Galatasaray en yakin rakibine 27 puan fark atip 25.haftada sampiyon olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Kardeş Beşiktaş ve Fenerbahçe en kötü sezonları geçirsede siz yine şampiyon olamazsınız be.

Abi siz kim olduğunu zannediyorsunu? Anlamıyorum ya.Galatasaray en kötü sezonunu geçirmiş, Fener Vitor ile leş bir oyun oynamış; ancak öyle zar zor şampiyon olmuş, gelmiş dediği şeye bak.

Vallahi bunu bir Fenerli dese Eyvallah, ama siz söyleyince saçma oluyor be abi.

• UlubatlıSouness1905 kullanıcısına yanıt
    Ya yıne mı bızı ıkıncısı yaptın hocam ayıp ya

• quote:

Kardeş Beşiktaş ve Fenerbahçe en kötü sezonları geçirsede siz yine şampiyon olamazsınız be.

Biri şuna daha kalesinde kaleci olmadığını anlatsın.7 senede bir şampiyon olmuş mesajlara bak, tam küçük enişte modeli.
  • Bence Akhisar ziraat temposuna dayanamayıp şampiyon olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Andres Messi

quote:

Abi siz kim olduğunu zannediyorsunu? Anlamıyorum ya.Galatasaray en kötü sezonunu geçirmiş, Fener Vitor ile leş bir oyun oynamış; ancak öyle zar zor şampiyon olmuş, gelmiş dediği şeye bak.

Çatır çatır oynadık, siz şampiyon olduğunuzda Fenerbahçe ve Beşiktaş en iyi dönemlerini mi geçiriyordu. Her zaman diğerleri kötüdür, şampiyon olan çok iyi olmasa bile ön plana çıkar. Ama biz bu sene çok iyiydik orası ayrı.

• quote:

Bak sen şu 10 yılda bir şampiyonluk gören yavru kartala.

Siz Quaresma'ları, Simao'ları, Guti'leri, Fernandes'leri, Almeida'ları aldığınız zamanda size 22 puan fark atarak şampiyon olduk. Ayrıca şunu unutmayın ki, 6 sene Galatasaray ve Fenerbahçe geçen sezon ki gibi olsa, anca bize yetişebilirsiniz şampiyonluk sayısında. Önce bir 3. yıldızını da takında ondan sonra bari azıcık konuşmaya yüzünüz olsun. Hoş 2 sene de avantadan verilen şampiyonluğunuz var, bu sene de şampiyon olsanız aslında 3. yıldız takamamanız lazım ya neyse.

Siz Galatasaray'ın şampiyon olup olmayacağını düşüneceğinize dikkat edin de yeni bir 7-8 gol faciası yaşamayın. Ne dedi Sinan Engin "Elin gavuru acımıyor. Maç 7-0 olmuş hala 'go go' diyor."

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Andres Messi

quote:

Fenerbahce kotu oynasa ne olur 31. haftaya kadar 1-0 kazana kazana topladilar tum puanlari. Fenerin topladigi puan dusuk degildi. 34 haftanin 29unda lider takima zar zor sampiyon oldunuz demek de ayri bir sey.

Galatasaray melo disinda yine ayni kadroydu demekki siz zar zor sampiyon olmussunuz muslera sayesinde. Bu sene onu gorduk. Parasizliktan tek forvetiniz umut sampiyon mu olucaksiniz bu kadroyla ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi ihtimalle 3.bitiririz. Riekerink teknik direktorlukten anlamadigini gecen yilki oyun ici hamleleriyle yeterince gosterdi. Paramiz ve dogru duzgun oyuncumuz yok o yuzden mantikli secim sayilir elestirmiyorum yonetimi.

• quote:

Hadi fener Neyse de beşiktaş ne alaka ? 2010 da doğan galatasaraylı çocuk senin hayatın boyunca görebileceğinden çok şampiyonluk gördü 6 yılda . neyin kafası neyin özgüveni merak ediyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.