Şimdi Ara

2016'dan İYİ GELEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan önce arkadaşlarımın dershanesinde hocalar "80TYT 50AYT yapan 40k'ya girer" diyorlardı.Büyük kurumların ve hocaların genelide bu şekilde düşünüyor.Yani ben forumun aksi yönünde bir sürpriz bekliyorum.

• mf için mi bu hocam
  • 72 38 de bi 80k olur herhal
  • tryaman T kullanıcısına yanıt
    aynen hocam
  • yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    Keşke
  • İnşallah öyle olur ama ''sınavdan önce'' ibaresi önemli. Sınavdan sonra düşünseler eyvallah ama daha sorular görülmemişken böyle bir tahmin yapmak sağlıklı değil.
    tm için tahminler ne durumda bilginiz var mı
    mezu senem kimseden haberim yok kto %50 hukuk isstiyor idim(30k) fakat forum ücretlisine belki(57k) gidersine döndürdü
    80-40 netler
  • Lonnie Walker IV L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam,sınavın zorluğu bu sonuca varmak için çok önemli ama bu zorluk herkesi tatmin etmiştir diye düşünüyorum.TYT beklenenden bir tık daha zor geldi keza AYT matta beklediğimizden kolay gelmedi,sadece AYT fende kolaylık anlamında biyoloji fark yaratabilir,inşallah iyimserler yanılmaz
  • tryaman T kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam
    Forumdaki çoğu kişi süre çoktu diyor fakat ben bu argümanın boş olduğunu düşünüyorum açıkçası, Tyt Ygs'ye göre çok daha süre sıkıntısı çektiren bir sınavdı, Ayt Fen ise Lys Fene kıyasla bir avantaj sağlamıyordu çünkü geçen sene fende 30 soru için 45 dakika bile gayet fazlaydı. Olsa olsa Ayt matematikte olur fakat onun da netlere büyük ölçüde etki edeceğini sanmıyorum, zaman avantajından faydalanılarak üstünde uzun uzun düşünerek yapılacak 1-2 soru anca vardı çünkü. Eğer sıralamalar düşük gelirse bunun sebebi süre değil Ayt fenin kolaylığı olur.
  • Lonnie Walker IV L kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.