Şimdi Ara

2016 Girmiş/Yerleşmiş Birinden Son Gün Tavsiyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bir tane ekleyeyim allah muhammed isa musa adına matematiğe bir kere daha fazla bakın çünkü ygs matematiği normal girdiğiniz denemelerden kat ve kat daha kolay sadece dikkat dikkat dikkat hadi başarılar.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    YGS feni de yarı ezber yarı tekniktir. Konuların mantığını iyice hafızana kazıdıktan sonra gerisi bu mantığı sana soracakları soruya yormaya kalır. Fakat LYS feni pek böyle değil. (biyoloji hariç.) orda sayısal işlemler ve tenkik %50 nin üstüne %65 70 lere çıkar.
  • banyedimdegeldim B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostlar. En çok net yaptığınız matematik testi size nasıl kolay geldiyse ygs sınavından çıkıp sorulara bir göz atınca oda öyle kolay gelecek ama iş işten geçmiş olacak. Siz siz olun özellikle boş bıraktığınız sorulara bir şekilde bakıp sakin kafayla tekrar deneyin sınav sonunda (3-5 dakika kalırsat tabi)
  • Son ana kadar notlariniza bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela sınav sabahı son baktıklarıyla fenden fizik ve kimyadan birer soru yakalayan arkadaşım da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorbaHal

Mesela sınav sabahı son baktıklarıyla fenden fizik ve kimyadan birer soru yakalayan arkadaşım da var..

Geçen sene 2-3 soru yaptım öyle LYSde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur dostum çünkü her ayrıntı akılda kalmıyor malesef. Son anlarda baktıkların da hafızadan çıkmıyor , şansına da ordan gelince rahat yapıyorsun..
  • bugün masturbasyon yapılmalı mı?
  • O senin tercihin kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.