Şimdi Ara

2016 Hyundai Elentra Hakkındaki Yorumlarınızı Paylaşabilir Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alın hocam boşverin. Gideceğimiz yer 2 metrekare toprak.

Dedem bi pilav üstü tavuk yiyemeden gitmişti.

Yaşayın hayatınızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otopark testinde dct de problemden bahsetmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 12 Şubat 2017; 2:8:45 >
  • Arabanın arkasına geçip adına da baksaydınız keşke.

• tahrik oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexday kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin. Dediğiniz çok doğru sağlık bir gitti mi gerisi boş.

• q0kh4y Q kullanıcısına yanıt
    Evet dostum dizel otomatik aldım. Almadan önce megane sedan astra sedan ve corolla denedim. Hepsinden daha fazla hoşuma gitti. Dct şanzıman çok hoş. Çift kavramalı ve geçişler hissedilmiyor. Sadece motor soğukken oda bazen hissediyorsunuz. Tabi çift kavrama olduğu için biraz riskli ve internette bu şanzıman ile alakalı çeşitli arıza videoları mevcut. Çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı. Aracımı alalı 4000km oldu. Bir sıkıntı olursa da hyundai servisine güveniyorum ki gerçekten çok iyiler. Taş sıçrayıp çatlayan camı bile garantiden değiştirmeyi teklif ettiler Aracın malzeme kalitesi bence güzel aracım yeni ve trim sesi şu an yok. Tabi uzun kullanımda ne olur bilemem. Motor olarak dci kadar az yakmaz. İstanbul içi ortalamam 32km ortalama hız ile 6.2 litre benim. Köprü trafiğine giriyorum. Yarı trafik yarı boş gibi düşünün. Çekiş olarak gayet tatmin edici. Sport modda ok gibi fırlıyor araba. Yakıtı da 1.5 ton bir araç için makul buluyorum. Bu şartlarda dizel megane sedan da otomatik vitesi 5.9-6 civarı yakar bence. Elite Plus almadım çünkü ben aldığımda aracımla arasında 8 bin TL fark vardı ve elle tutulan tek fark anahtarsız giriş çalıştırma ile akıllı bagaj kapağı idi.

Gelelim aracın bence tek dezavantajina. Eğer elite modeli alırsanız bagaj kapağı dışardan açılmıyor. Ya anahtar kullanacaksınız ya içerden açacaksınız. İlk başlarda çok abuk gelmişti ama sonradan alıştım hatta hoşuma bile gitti. Anahtardan tek tuş ile açılıyor uzun basınca ve yarıya kadar kalkıyor.

Bir ufak eksiklik daha belirteceğim ön koltuklarda bulunan emniyet kemeri uyarısı sadece sürücü koltuğunda var. Yolcu koltuğunda bulunmamakta.

Yine sorularınız olursa cevaplarım. Kişisel tercih meselesi benim hoşuma gitti ve aldım. Bu işlerde insanın içine sinen çok önemlidir. Kiminin içine astra kiminin megane kiminin corolla siner. Umarım içinize sinen aracı alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun :)

• Verticall V kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın aracınızı.bende aynısını düşünüyorum.şu an 99.700 liste fiyatı.tahminim pazarlıkla 90-91 e anca bırakırlar.acaba mart nisanda ötv indirimi felan olur mu diye de düşünüyorum.ama er yada geç elantra alacağım gibi.sportage comfort 89.900 liste fiyatı,epey donanımlı,aklımı azıcık çeliyor.kafa karışık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Evet dostum dizel otomatik aldım. Almadan önce megane sedan astra sedan ve corolla denedim. Hepsinden daha fazla hoşuma gitti. Dct şanzıman çok hoş. Çift kavramalı ve geçişler hissedilmiyor. Sadece motor soğukken oda bazen hissediyorsunuz. Tabi çift kavrama olduğu için biraz riskli ve internette bu şanzıman ile alakalı çeşitli arıza videoları mevcut. Çok şükür şimdiye kadar bişey olmadı. Aracımı alalı 4000km oldu. Bir sıkıntı olursa da hyundai servisine güveniyorum ki gerçekten çok iyiler. Taş sıçrayıp çatlayan camı bile garantiden değiştirmeyi teklif ettiler Aracın malzeme kalitesi bence güzel aracım yeni ve trim sesi şu an yok. Tabi uzun kullanımda ne olur bilemem. Motor olarak dci kadar az yakmaz. İstanbul içi ortalamam 32km ortalama hız ile 6.2 litre benim. Köprü trafiğine giriyorum. Yarı trafik yarı boş gibi düşünün. Çekiş olarak gayet tatmin edici. Sport modda ok gibi fırlıyor araba. Yakıtı da 1.5 ton bir araç için makul buluyorum. Bu şartlarda dizel megane sedan da otomatik vitesi 5.9-6 civarı yakar bence. Elite Plus almadım çünkü ben aldığımda aracımla arasında 8 bin TL fark vardı ve elle tutulan tek fark anahtarsız giriş çalıştırma ile akıllı bagaj kapağı idi.

Gelelim aracın bence tek dezavantajina. Eğer elite modeli alırsanız bagaj kapağı dışardan açılmıyor. Ya anahtar kullanacaksınız ya içerden açacaksınız. İlk başlarda çok abuk gelmişti ama sonradan alıştım hatta hoşuma bile gitti. Anahtardan tek tuş ile açılıyor uzun basınca ve yarıya kadar kalkıyor.

Bir ufak eksiklik daha belirteceğim ön koltuklarda bulunan emniyet kemeri uyarısı sadece sürücü koltuğunda var. Yolcu koltuğunda bulunmamakta.

Yine sorularınız olursa cevaplarım. Kişisel tercih meselesi benim hoşuma gitti ve aldım. Bu işlerde insanın içine sinen çok önemlidir. Kiminin içine astra kiminin megane kiminin corolla siner. Umarım içinize sinen aracı alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun :)

Aracı çok beğeniyorum, fiyat açısından da hem dizel hemde segmenti üst seviye. Sunduğu özellikler ile sınıfında en uygun model gibi şu anda. Ancak opel insignia ikinci elleri 30.000 kmde falan beni araştırma yapınca, cezbetti. Ancak insignialar benzinli ve 8 litre civarında yakıyormuş. Buda baya fazla oluyor. Kafamda soru işaretleri var ancak hala araştırmaya devam ediyorum.

• Ben bir defa kullanmış epey beğenmiştim.

Derli toplu bir iç mekanı var, trim ve yürüyen aksam sesi yok, motor (ısınınca) oldukça sessiz titreşimsiz yeterince de ekonomik, vitesler oldukça iyi, direksiyon konforlu - biraz hissiz ama herkesin farkedeceği bir yapaylık da yok, şasi oldukça rijit geldi ki Hyundai nin kendi ürettiği yüksek gerilimli çeliği bolca kullanmasının payı bunda çok büyük.

Gittiğim şehirlerde gördüğüm kadarıyla bir önceki nesilden daha fazla satıyor gibi üstelik.

Yerinizde olsam çok ciddi şekilde düşünürdüm.
  • Bir kAç ay önce ben de düşünüyordum ta ki bir kaç taksici de görene kadar.şimdilik talismAna yoğunlaştım:)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.