Şimdi Ara

2016 ilan 2015 araç :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emocicili

Ya bu tampon plastik aksam değil mi bunu nasıl ölçüyorlar plastik aksam boyaya giriyor mu ben hatasız tamponumu spor tamponla değiştim şimdi benim arabam boyalı damgası mı yiyecek eksperde.

Benim bildiğim plastik aksam boyadan sayılmaz eksperler neye göre plastik aksamı boyadan sayıyolar bu işin mantıklı bir şekilde açıklamasını yapabilecek var mı?

o kısmı gözle kontrol ediyorlar. açıklama yaparken "fiyat düşmesine sebep olmamakla beraber tampon boyalı" diyorlar. tamponun fiyatı etkilemediğini zaten söylüyorlar. en azından benim götürdüğüm söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

Ya bu tampon plastik aksam değil mi bunu nasıl ölçüyorlar plastik aksam boyaya giriyor mu ben hatasız tamponumu spor tamponla değiştim şimdi benim arabam boyalı damgası mı yiyecek eksperde.

Benim bildiğim plastik aksam boyadan sayılmaz eksperler neye göre plastik aksamı boyadan sayıyolar bu işin mantıklı bir şekilde açıklamasını yapabilecek var mı?

gözle bakıyorlar. plastik aksamın değer kaybettirmediği doğru ancak bu demek değildirki "alan kişiye bunu söyleme". olmaz. alan onu da bilmeli.
  • 2015 model 2015 Ocak ayı trafiğe çıkışlı bir araç ile
    2015 model 2016 Haziran ayı trafiğe çıkışlı araç bir tutulamaz.
    Aralarında 1,5 sene var.
    Alırken herkes keseri kendi tarafına yontuyor.
    Kanun değişti böyle oldu.
    Eskiden 2000 yılında alırdın 2001 model olurdu.
    Şimdi 2016'da alıyorsun ama araç 2015 model.
  • spider58 S kullanıcısına yanıt
    ya nereye ona binaen götürüyosun madem itibar ediyosun bu kadar sözüne götürmeseydin... götürüyosunki yalan varsa ortaya çıksın diye bu yüzdende o computest sana hizmet vermiş oluyor ve arabayı almıyorsun bu kadar basit bunda anlamayacak bişey yok computestlerin çoğu bazen yanlış tespitte bulunuyor adam sürekli para mı verecek sadece kendinize göre düşünmeyin ayrıca model yılıyla ekspertizinde alakası yokta oda farklı birşey zaten oraya girmiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalaozgur

ya nereye ona binaen götürüyosun madem itibar ediyosun bu kadar sözüne götürmeseydin... götürüyosunki yalan varsa ortaya çıksın diye bu yüzdende o computest sana hizmet vermiş oluyor ve arabayı almıyorsun bu kadar basit bunda anlamayacak bişey yok computestlerin çoğu bazen yanlış tespitte bulunuyor adam sürekli para mı verecek sadece kendinize göre düşünmeyin ayrıca model yılıyla ekspertizinde alakası yokta oda farklı birşey zaten oraya girmiyorum bile

tamam sen öde senin başına öyle birşey gelirse.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.