Şimdi Ara

2016 KPSS LİSANS (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.454
Cevap
32
Favori
110.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi branş sıralaman önemli hocam, açıklandı bak ilk 450 de isen şansın yüksek.
  • limasollu naci L kullanıcısına yanıt
    Amirin hayvanın biri değilse okursun hocam. Tamamen amire bağlı.
  • KPSS a grubu için netten kaynak bulabilir miyim pc de çalışmak için? Muhasebe,iktisat hukuk vs...
  • Memlekette ne kadar üniversite , kpss hazırlık dersanesi varsa hepsi kapatıldı. Ne kadar kurs , dersane varsa hepsi şu malum örgüte çalışıyormuş. Allan belasını versin bunların. Ne biçim bi örgütmüş, kanser gibi yayılmış heryere. İnşallah bilmeden bu dersanelere gidenlere bi sıkıntı çıkmaz.

http://www.memurlar.net/common/news/documents/607593/25035210_301_kurum.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 28 Ağustos 2016; 1:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

Kendi branş sıralaman önemli hocam, açıklandı bak ilk 450 de isen şansın yüksek.

Hocam P3 sıralamam 570. P8 sıralamam 210. P68 sıralamam 212.(YDS 67,5). Tekrar Yds ye girip yükseltmeyi düşünüyorum.Sizce şu durumda son atama dahi olsa atanma ihtimalim var mı?
  • albayhalil kullanıcısına yanıt
    Hocam yds ye kesin çalış ve bana kalırsa (eğer yoksa) isg belgesi al. TCDD isg şartıyla aldı puanlar düştü geçen sene. Eğer dedikleri gibi büyük alımlar yaparlarsa şansın fazla hocam.
  • Lise kpss sınavını ertelemişler sanırım keşke bizim sınavıda tekrar yapsak dershane kurs falan ne varsa giderdik.
  • Zabıt katipligini tavsiye etmem ha lise mezunuysaniz basvurun aldiklari maas az cok calisiyorlar,mesai var otopsiye gidersiniz bol bol ceset gorursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik bölümüne hazirlik amacli bu adreste bulunan cikmis soru cozumleri izlenebilir:

https://www.youtube.com/channel/UCEwMT8fPykBI76_LBZoRFRA
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Ben lisedeyken kardilastigim bir durumu aktarayim:

Okulda bazi ogrenciler cemaat dersanelerine resmen ogrenci cekmek icin ugrasiyorlardi. Herkese soyluyorlardi, bana da gelmislerdi. İste buraya gidersen matematigin ful olur ossde( o zaman öss vardi,tek sinavdi) falan diyorlardi. Bir suru arkadas da gitmisti tabi.

Ben bunlarin ne mal oldugunu bildigimden yanasmamistim. Listede dershanenin ismini arattim, tahmin ettigim uzere kapatilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Aydın'da 3. sınıf öğretmelik bölümü öğrencisiyim ve bu seneden dershaneye başlamaya karar verdim.
    Aydın küçük şehir ve malesef darbe olayından sonra 3 tane kayıtlanabilecek dershane var. Ben İHTİYAÇ AKADEMİ'ye karar vermiştim lakin o da kapatıldı. Şuan TEK LİDER AKADEMİ, PEDEM AKADEMİ ve İhtiyaçın yerine açılacak olan PENTA AKADEMİ var. Lider ve Pegem arasında o kadar kararsızım ki. Aydın'ı bilen var mı bilmiyorum ama bu yayınlar ya da dershanelerle ilgili bilgisi olan lütfen aydınlatsın beni. Okul açılmasına çok az kaldı ve benim artık karar verip dershaneye yazılmam lazım. @[/ment
  • askerlikle ilgili bir sorum olacaktı.

şu an 4 yıllık edebiyat bölümünü okuyorum 5. yılım. ortaöğretim kpss'sine gireceğim ama askerlik kafamı kurcalıyor. sınavı oldu da kazandım. askerlik durumu ne olacak ondan sonra ? yani daha yapmamış olmam sıkıntı yaratır mı ? bunun çözümü nedir ? şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

askerlikle ilgili bir sorum olacaktı.

şu an 4 yıllık edebiyat bölümünü okuyorum 5. yılım. ortaöğretim kpss'sine gireceğim ama askerlik kafamı kurcalıyor. sınavı oldu da kazandım. askerlik durumu ne olacak ondan sonra ? yani daha yapmamış olmam sıkıntı yaratır mı ? bunun çözümü nedir ? şimdiden teşekkür ederim

Sorun yaşamazsın. Kazandın diyelim o an askerde olsan da hakkın korunur. Zamanında bi arkadaşım askerdeyken öğretmen olarak atandı 5, 6 ay sonra gidip başladı görevine.
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    problem yok yani. çok teşekkür ederim
  • Temmuz ayında açıklanan kpss 2016 sınavı ıcın kpss hangi türü oluyor tam bılmıyorum tercihler bıttı mı bıtmedıyse ne zaman başlayacak ?

• MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ VARSA 70 KİŞİLİK ÖABT MAT WHATSAPP GRUBUMUZ VAR MESAJ ATARLARSA EKLEYEBİLİRİM

• Arkadaşlar Ahmet hocamın kanalı,gerçekten çok yardımcı oluyor bence bir bakın derim yeni kanal açtı, buradan takip edebilirsiniz. Dershane hocam ve dersleri mükemmel anlatıyor. Akılda kalıcı yöntemleri var. Geçen sene bir arkadaşım özel ders almış Ahmet hocadan, atandı şimdi. İsterseniz bir bakın yardımcı olur sizede inşallah. Hergün bir video paylaşım yapıyor takip edin isterseniz.https://www.youtube.com/channel/UCbvyJgjCN5lwuJj56lhajaA
  • Arkadaşlar ben matematik yada geometriden hiç anlamam dolayısıyla KPSSde rastgele sallamak yerine
    Geometri yada matematik sorularının " Tamamını" Boş bıraksam cokmu hata yapmıs olurum?
    Evde bir kaç deneme yaptm soru çözdüm %90'ı yanlıs cıkıyor Şansım iyi deildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 10 Ekim 2016; 17:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenghisKhan87

Arkadaşlar ben matematik yada geometriden hiç anlamam dolayısıyla KPSSde rastgele sallamak yerine
    Geometri yada matematik sorularının " Tamamını" Boş bıraksam cokmu hata yapmıs olurum?

Çok şanslısın. Matematik çalışmakla yapılabilecek bir ders.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: GenghisKhan87

Arkadaşlar ben matematik yada geometriden hiç anlamam dolayısıyla KPSSde rastgele sallamak yerine

Çok şanslısın. Matematik çalışmakla yapılabilecek bir ders.

Almak istedigim cevap aslında eger 4 Yanlıs 1 Dogruyu goturucek ise matematik yada geometriden yapmıs oldugum Dogrularda gidicek
    Eğer sayısalda 30 soru cıktı diyelim 30unuda yanlıs yaparsam 7-8 tane diger Alanlardan DOGRU cevaplarımın Silinmesi anlamına gelir. bu yüzden doğru cevaplarımın eksilmemesi için
    1 alanı boş bıraksam geometri yada matematik sayısal olarak hangisi cıkar ise bu göze alınabilecek bir riskmidir? Cunku diger konularda sözel türkce cografya FEN biyoloji kimya %90ını Dogru yapabiliyorm testlerde
    Matematik ve geometride sözelin tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 10 Ekim 2016; 17:58:10 >

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.