Şimdi Ara

2016 KPSS ÖNLİSANS (ANA BAŞLIK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • matematik için orta düzeyde yayın evi tavsiye edebilecek var mı?
  • Deneme yapmaya yeni basladim. 3. Denememi bitirdim ama cok inisli cikisli oldu. Arada 20 30 soru fark etti. Neden boyle oluyor acaba ? 2-3 gun arayla yaptim. Ayrica 2014 sinavindan bu yana sadece bu dediklerim kadar deneme cozdum. Her gun mu deneme yapmaliyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2014 kpss ihtiyaç yayınları var . iş görür değilmi yeni 2016 almaya gerek yoktur sanırım ....değişiklik yoktur yani .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar 2014 kpss ihtiyaç yayınları var . iş görür değilmi yeni 2016 almaya gerek yoktur sanırım ....değişiklik yoktur yani .

iş görür lakin degisen konular var özellikle vatandaslık bu da seni yanıltabilir
  • arkadaşlar sınav tarihiniz güncellendi.

Yeni tarih: amu Personel Seçme Sınavı: 16.10.2016

• Ön lisans için soru bankası olarak ne önerirsiniz ? Bu sene dgs ye girmişken hazır buna da gireyim dedim. Birde kpss ön lisans için çözümlü son on yılın çıkmış soruların bulunduğu kaynak var mı dgs deki gibi ? Şimdiden teşekkürler
  • Merhaba ben de bu sene ilk defa KPSS'ye gireceğim. Şuan üniversite öğrencisiyim ve ortaöğretim KPSS'sine gireceğim haliyle. Hangi yayınları önerirsiniz?
  • quote:

Arkadaşlar 2014 kpss ihtiyaç yayınları var . iş görür değilmi yeni 2016 almaya gerek yoktur sanırım ....değişiklik yoktur yani .

Tarihten 60 a yakın müfredat değişikliği,
    Coğrafya Tüik verileri değişikliği,
    Sözel mantık sayısal mantık

Bu farklılıklarlar 2014 size yetersiz gelebilir hocam. İhtiyaç 2016 kitabında da eksiklikler var amenna ama tarih müfredatı güncel.
    İşin açığı sadece kitaptan gitmek de zor oluyor, hem Ders Videoları hem kitap tekrarı üzerine de konu testi yapmak daha kalıcı oluyor.

Tavsiye edeceğim (kendi kullandığım) İhtiyaç, İsem (Evveliyat Setleri), Yediiklim yayınları.
    Kitapsec.com ve kitapyurdu sitelerinden uygun fiyata alabilirsiniz.

@bladeGny hocam Matematik durumunuz nasıl bilmiyorum ama Adım Adım Matematik setleri var. İhtiyaç bu konuda gayet güzel diye düşünüyorum.

@Cyclomoteur hocam Soru bankası olarak Evveliyat soruları başarılı ve yorumları da oldukça güzel. DGS ve KPSS son çıkan sorularını osym nin sitesinden indirebilirsiniz fakat son 2 yıl yayınlanan bazı sınavlar Temel Kitapçık (%10 luk soru) şeklinde yayınlanıyor. Uğraşmayayın derseniz fotokopi çeken kitap/kırtasiyelerde bu soruları derleyerek satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

arkadaşlar sınav tarihiniz güncellendi.

Yeni tarih: amu Personel Seçme Sınavı: 16.10.2016

KPSS Önlisans ve Ortaöğretim güncellenmiş sınav tarihleri.

2016 KPSS ÖNLİSANS (ANA BAŞLIK)

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

quote:

Tarihten 60 a yakın müfredat değişikliği,
    Coğrafya Tüik verileri değişikliği,
    Sözel mantık sayısal mantık

Bu farklılıklarlar 2014 size yetersiz gelebilir hocam. İhtiyaç 2016 kitabında da eksiklikler var amenna ama tarih müfredatı güncel.
    İşin açığı sadece kitaptan gitmek de zor oluyor, hem Ders Videoları hem kitap tekrarı üzerine de konu testi yapmak daha kalıcı oluyor.

Tavsiye edeceğim (kendi kullandığım) İhtiyaç, İsem (Evveliyat Setleri), Yediiklim yayınları.
    Kitapsec.com ve kitapyurdu sitelerinden uygun fiyata alabilirsiniz.

@bladeGny hocam Matematik durumunuz nasıl bilmiyorum ama Adım Adım Matematik setleri var. İhtiyaç bu konuda gayet güzel diye düşünüyorum.

@Cyclomoteur hocam Soru bankası olarak Evveliyat soruları başarılı ve yorumları da oldukça güzel. DGS ve KPSS son çıkan sorularını osym nin sitesinden indirebilirsiniz fakat son 2 yıl yayınlanan bazı sınavlar Temel Kitapçık (%10 luk soru) şeklinde yayınlanıyor. Uğraşmayayın derseniz fotokopi çeken kitap/kırtasiyelerde bu soruları derleyerek satıyorlar.

Teşekkür ederim. Fazla bir zaman kalmamasına rağmen masraf yapacağız anlaşılan

• Yaz okulu yoğunluğundan dolayı sınav başvurusunu kaçırmıştım kafamı duvarlara vuruyorum.
  • arkadaşlar ağustos ayında kpss önlisans başvurumu yaptım

sınav tarihleri değişmiş ve başvuru tarihleride uzatılmış

bir duyum dolaşıyor ösym nin sitesine girip tekrar güncelleme yapmak gerekiyormuş vs. gibi

var mı böyle bişey, ek olarak bir işlem yapmamız gerekiyor mu
  • aynen ben de böyle bir şey duydum ama ösym çok yavaş sisteme giremiyorum bir sıkıntı olmaz umarım ?

neyin güncellemesi ki bu ayrıca kişisel bilgiler falan mı
  • Banada bir arkadaşım söyledi ''sınav tarihin güncellenicek bilgilerini yine aynı yaparsan güncellersen'' diye.Girdim sisteme zaten başvurumda 16.ekim gözüküyor ,yani bişe yapmanıza gerek yok büyük ihtimalle.Ben değiştirmedim değiştireceğim bişe yok zaten mantıksız yani.
    Delinin biri kuyuya bir taş atıyor sonra herkes aynını yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 5 Eylül 2016; 19:09:47 >
  • Yediiklim denemesini cozen var mi ? Zorluk derecesi sizce nasil ? Ben cozuyorum su an ancak biraz zor gibi geldi.

• Yediiklim ve Yargı en zor soruları yazıyorlar.
  • 2012 kpss nin sorularını çözdüm Genel Yetenek 34 Doğru 4 Yanlış Genel Kültür 28 Doğru 24 Yanlış ortalama 75 78 arası puan hesapladı internet. 2012 kpss soruları bu yıla göre ne derece ölçüdür ve aldığım netler ve tahmini puan yeterli midir sizce ? Bu arada ortaöğretim düzeyinde olduğunu belirteyim
  • tksharmely kullanıcısına yanıt
    Bazi denemeleri vardiki baya bi zorlandim.

• Bende 2014 basimi Tarih kitabi var. Onda Turk adi ilk olarak Çin kaynaklarinda rastlanmistir diyor.

Yeni aldigim isem kaynaklarinin Tarih kitabinda ise Bizans olarak geciyor. Simdi hangisi dogru ? Yalniz isem yayinlarindaki cografi ad olarak diyor.

• Arkadaşlar selam. Ben ameliyat oldum dizimden ve bu sınava gireceğim. Tarih gereksiz kalabalık yapmıyor mu sizce? Radyo tv okuyorum. Lisansa geçtim. Matematikten, Türkçeden falan uzaklaşmışım baya. Sizler nasıl çalışıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.