Şimdi Ara

2016 KPSS ÖNLİSANS (ANA BAŞLIK) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar düz lise mezunu biri olarak kpss ye girdim. 75 puan aldım. benim bildigim vhki, bilgisayar işletmenligi düz memur (genel hizmet sınıfı) bu tarz bölümler ortaogretime göre alıyor diye biliyordum çünkü forumlarda ortaogretim için bu bölümler de önerilmişti. fakat ortaogretim tercih kılavuzunda hiçbirisi yok. şoför var kaloriferci var aşçı var teknisyen var hizmetli var bunlar zaten tercih yapmadan özellikle adelet bakanlıgının direk mülakatla aldıgı memurluklar. bu bölümler eskiden ortaogretimden alıyormuş artık almıyor mu ? çünkü onlisans tercih kitapçıgına baktım vhki bilgisayar işletmenlgi düz memur (genel hizmet sınıfı) hep onlisans tercihleri bölümünde. bu bölümlere ne zamandır onlisanstan alım var bilgisi olan varmı ?
    ayrıca bu 3 bölüme (vhki, bilgisayar işletmenligi, memur (genel hizmet sınıfı) girebilmek için sayısal istemeyen onlisans bölümleri nelerdir bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz (sözelci oldugum için sayısal istemeyen yazdım)
    yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• atamalar ne zaman açıklanıyor
  • Niye konu aktif değil ya 64 puanla bir şey olurmu düz lise mezunuyum herhangi birşey
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    90 puanlar ile hizmetli atamaları yapılamazken 64 puan ile hiçbir şey yapılamaz hocam.
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    İlk kez girdim şansımı deneyeyim dedim ama benim anlamadığım şey sonuçta pilot olmuyoruz neden bu kadar boş alan varken hala 90 diye ısrar ediliyor?
  • Arkadaşlar selamlar bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen.

Şu an elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ikinci öğretimim.

Lıse'de bilişim sistemleri okudum KPSS'de hangi bölümleri tercih edebilirim lütfen bilen eden yazsın.
  • kpss hakkında hiç bi bilgim yok (hangi sınavlara girilmesi gerek, başvuru nasıl oluyo vs).
    bilgisayar mühendisi lisans ve yüksek lisans mezunuyum. bilgisayar mühendisi olarak devlet memuru olmak istiyorum ama hangi kpss sınavına girmem gerek?
    ortaöğretim, önlisans vs bi sürü tipi var ve kılavuzlarında da şunlar girebilir diye bi bölüm yok.
    hangi sınava girmem gerekiyo bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangax -- 24 Şubat 2017; 11:42:50 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.