Şimdi Ara

2016 KPSS ÖNLİSANS (ANA BAŞLIK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
6.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimlik ve sinav giris belgesi lazim degil mi

Ygs lys gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 19 Kasım 2016; 19:0:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi denemek için yarın lise oturumunda sınava gireceğim . Herkese başarılar . :)

Tahminen 54-55 GY 39-40 GK yaparım . Bakalım ne kadar yaklaşacağım düşündüğüme . :D
  • Kaç doğru yanlış yaptığınız pek önemi yok eğer yandaş değilseniz zaten mülakatta o puanınız yarısını kaybedeceksiniz acı ama gerçek..
  • Hacı şeker niye vermediler ya

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Hacı şeker niye vermediler ya

50 TL resmen çöpe attık iğrenç şekeri yiyedik bari

Bence sorular çok kolaydı çalışmadığım için pişmanım

• GY 59-1

GK 41-19

Sınav kolaydı bence de .
  • KPSS önlisanstan 80 puan aldım sizce tercih yapmalı mıyım yoksa hiç uğraşmaya gerek yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ráise

KPSS önlisanstan 80 puan aldım sizce tercih yapmalı mıyım yoksa hiç uğraşmaya gerek yok mu?

Yap tabiki de saçmalama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

KPSS önlisanstan 80 puan aldım sizce tercih yapmalı mıyım yoksa hiç uğraşmaya gerek yok mu?

Yap tabiki de saçmalama.

Ama şuan Ege Üniversitesi'nde öğrenciyim, okulu bırakmadan memurluk yapma gibi bir şans olmaz sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Yap tabiki de saçmalama.

Ama şuan Ege Üniversitesi'nde öğrenciyim, okulu bırakmadan memurluk yapma gibi bir şans olmaz sanırım.

Önlisans okuyorsanız okulu bitirmeniz gerekli. Öbür türlü üniversiteyi de ikinci öğretim okursanız (tabi okuduğunuz bölümde işinizle alâkalı olmalı) memurluk kademenizi yükseltirsiniz ve bu da maaşınıza yansır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yap tabiki de saçmalama.

Önlisans okuyorsanız okulu bitirmeniz gerekli. Öbür türlü üniversiteyi de ikinci öğretim okursanız (tabi okuduğunuz bölümde işinizle alâkalı olmalı) memurluk kademenizi yükseltirsiniz ve bu da maaşınıza yansır.

Yok hocam önlisans değilim lisans 3. sınıf öğrencisiyim. Önlisansı açık öğretimden okuyup mezun olmuştum geçen sene ama şuan okuduğum bölümle pek alakalı olduğu söylenemez. Bi kendimi denemek için KPSS'ye girdim biraz da merak ediyordum soruları açıkçası. Teşekkürler cevabınız için.

• Çok acil bilgiye ihtiyacım var heryer bilgi kirliliği dolmuş. Sevdiğim bir tanıdığım önlisans kpss girdi puanı belli ama tercih ne zaman başlıyor bilen var mı ? Veya başladı mı ?
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    Aralığın son haftası
  • Dış ticaret mezunuyum hangi nitelik kodlarına göre tercih yapabılırım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Aralığın son haftası

21 Aralık sanırım?
  • ben bilgisayar programcılığı mezunuyum.

şimdi tercihlerde hem kendi bölümümle ile tercih yapabilirim(bilgi işlem vs.), hem de genel memurluk için de tercih yapabilirim(veri giriş vs.) değil mi?

benim puanım 73. bu puanla bir yere girme ihtimalim var mı? doğu, güney doğu anadolu da olabilir.
  • Bilg. bölümü 85 altına, genel bölümde 90 altına kolay kolay düşmez.
  • 69 puan aldım, tercihlerimde nereleri yazmalıyım?
  • selamün aleyküm
    kardeşler ben lisans mezunu olarak başvuracağım, 2 yıl bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları + 2 yıl işletme açıktan olarak 4 yıllık eğitimi tamamlanmış olarak, işletme diplamam var.
    Yani öğrenim kodu 4431 olan bana uyuyor dimi?
    bu nitelik kodu 6229- M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar Uygulamalı Muhasebe Sertifikası Sahibi Olmak--- bu niteliği, benim 2 yıllık okumuş olduğum bilgisayarlı muhasebe bölümü ile temin etmiş sayılıyormuyum?
    bu tablo 3 deki, sınıf ve kadro derece neyi ifade ediyor?
    teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.