Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz

Arkadaslar bu puanla nereye girilir siyasal olmaz degil mi
    Bu mesaja eklenen görseller:

[sizer]2016 LYS SONUÇLARI

2012'de 404 puan ile TS-2'de 11k'ya girmiştim. Sözel puanları aşırı artmış gibi gözüküyor.

Ts2 429la 13k oldum. Sıralamalar inanılmaz oynamış. Sınav kolay olduğu için sayısallar ve tmler de sözelde çok iyi yaptı. Ygsleri yüksek olduğu için önümüze geçtiler onun da etkisi büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PBG den iyi
  • Kötü bir sonuç değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justabigblah

anladım teşekkür ederim, o halde üniversitelerin taban puanları da bu puanlara göre şekilleniyor doğru mudur ?

Kesinlikle.O yüzden tercih yaparken üniversitelerin hangi punla aldıkları değil hangi sıralama ile aldıklarına bakmak daha doğru oluyor.
  • Hic uzulmedim okulda artik ne b*k yediyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Hocam yerleştirme mi?

Evet hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

üstadlar geçen sene dilden girdim ingilizce ile 248 puan 35 k ile namık kemal üni alman dil edebiyatına girdim bu sene de almanca hazırlıkta okudumve dile almancadan girip 210 puan aldım 57 k. İstanbul üniversitesi alman dili edebiyatı istiyorum 2014 te 199 puan 2015 te 201 puan ile kapatmış girebilir miyim? Yardımcı olabilcek var mı

help
  • şimdi daha iyi anlıyorum neden puana değil de sıralamaya bakmak gerektiğini, çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun artık, size de hayatınızda başarılar dilerim:)
  • Puanlar çok yükselmiş ilk 1000 hayal olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukXIII -- 18 Temmuz 2016; 18:57:34 >
  • Büyük ihtimal üniversitelerde sıralamada geride olacaktır. Çünkü çok yığılma var.
  • beyler geçen sene 178k ile alan yere 170k ile girebilirmiyim? arada 30-40 puan oynuyor ama?
  • Efsane çekiş diyorlar buna ama çokta işimize yaramadı be :D Umarım Anadolu Hukuk gelir.

• emrecan_sm89 kullanıcısına yanıt
    imkansız herşey sıralamaya bakar
  •  [sizer]2016 LYS SONUÇLARI
    Akdeniz işletme gelir mi? Tecrübelilerin yorumlarına ihtiyacım var. Başka nereler yazılabilir?
  • Arkadaşlar 35 k girebilmek için 67 obp ortalamalı birinin en az kaç k içinde olması lazım.Bu sene için konuşuyorum.Ayrıca puan olarak kaça gelir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: gururyum

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Bu konu altından sonuçlarınızı paylaşabilirsiniz, hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: RedBull Racing RB7

Obp yüzünden 1630 kişi düştüm hakkımı helal etmiyorum şişirilmiş obp ile önüme geçenlere.Ucu ucuna kendi şehrimdeki tıp fakültesini kaçıracağım.Sevinemiyorum resmen haram zıkkım olsun.

Bu adaletmi 2.çocuk daha iyi yapmış 1.çocuk onun önüne geçmiş şu obp saçmalığı kalksın

• Political1907 P kullanıcısına yanıt
    350 puanla 150k mı oha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justabigblah

şimdi daha iyi anlıyorum neden puana değil de sıralamaya bakmak gerektiğini, çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun artık, size de hayatınızda başarılar dilerim:)

Rica ederim, inşallah hayırlısı olur hepimiz için.Ben de seneye tekrar gireceğim sınava 2 yıl kayıp olmuş olacak ama sağlık olsun :)
  • Ygs3 65bin
    Ygs4 60bin
    Ygs5 57bin

Mf1 64bin
    Mf4 66bin

burs alabilecegim herhangi bir bölüm var mi?

• SLaYeR . kullanıcısına yanıt
    Puan kaç tam?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.