Bildirim
2016 LYS SONUÇLARI (9. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
3 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
4 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PBG den iyi -
Kötü bir sonuç değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: justabigblah
anladım teşekkür ederim, o halde üniversitelerin taban puanları da bu puanlara göre şekilleniyor doğru mudur ?
Kesinlikle.O yüzden tercih yaparken üniversitelerin hangi punla aldıkları değil hangi sıralama ile aldıklarına bakmak daha doğru oluyor. -
Hic uzulmedim okulda artik ne b*k yediyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Perturbator
Hocam yerleştirme mi?
Evet hocam
quote:
Orijinalden alıntı: hakan0403
üstadlar geçen sene dilden girdim ingilizce ile 248 puan 35 k ile namık kemal üni alman dil edebiyatına girdim bu sene de almanca hazırlıkta okudumve dile almancadan girip 210 puan aldım 57 k. İstanbul üniversitesi alman dili edebiyatı istiyorum 2014 te 199 puan 2015 te 201 puan ile kapatmış girebilir miyim? Yardımcı olabilcek var mı
help -
şimdi daha iyi anlıyorum neden puana değil de sıralamaya bakmak gerektiğini, çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun artık, size de hayatınızda başarılar dilerim:) -
-
Büyük ihtimal üniversitelerde sıralamada geride olacaktır. Çünkü çok yığılma var. -
beyler geçen sene 178k ile alan yere 170k ile girebilirmiyim? arada 30-40 puan oynuyor ama? -
-
imkansız herşey sıralamaya bakar -
-
Arkadaşlar 35 k girebilmek için 67 obp ortalamalı birinin en az kaç k içinde olması lazım.Bu sene için konuşuyorum.Ayrıca puan olarak kaça gelir sizce?
-
350 puanla 150k mı oha? -
quote:
Orijinalden alıntı: justabigblah
şimdi daha iyi anlıyorum neden puana değil de sıralamaya bakmak gerektiğini, çok teşekkür ederim. hakkımızda hayırlısı olsun artık, size de hayatınızda başarılar dilerim:)
Rica ederim, inşallah hayırlısı olur hepimiz için.Ben de seneye tekrar gireceğim sınava 2 yıl kayıp olmuş olacak ama sağlık olsun :) -
Ygs3 65bin
Ygs4 60bin
Ygs5 57bin
Mf1 64bin
Mf4 66bin
burs alabilecegim herhangi bir bölüm var mi?
Puan kaç tam?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X