Bildirim
2016 LYS SONUÇLARI (7. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baltalayıcı
ama tercih listesinde itü makina için 12600 diyor. neden tutmasın açıklar mısın?
Tutabilir de sonlardan girersin bence İTÜ makina yükselebilir mutlaka ilk tercihe yaz mak. okuyacaksan en iyi okul -
Arkadaşlar puanların tm3de geçen yılla aynı kalma ihtimali var mı? -
Valla bende gitmeyecem bu sene içindeki tek pişmanlığım dershaneye gitmek allaha şükür sadece lys mat konu eksiğim var onları hemen halledip sorulara başlayacağım soru çözümlerinide forumda WhatsApp grupları kurulur ordan halletmeyi düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 lys 210k
2016 lys 250k
Ozel muhendislik gelir insallah
teşekkür ederim hocam. ama bu kadar geriye düşmemin nedeni okul puanından çok puanımın kırılması oldu maalesef, benim eşekliğim. -
Herkes obp den yanıyor o kadar mı geri attı ya ? Ben seneye 70 obp ile yanarım ozaman -
67
Hocam ortalaman 90 olsa mesela gene kırılmamış hali ile 40 geleceksen 50 gelirdi bölünürdü 25 olurdu , her halükarda hakkın yenmiş oluyor .Tekrardan Allah sabır versin . -
üstadlar geçen sene dilden girdim ingilizce ile 248 puan 35 k ile namık kemal üni alman dil edebiyatına girdim bu sene de almanca hazırlıkta okudumve dile almancadan girip 210 puan aldım 57 k. İstanbul üniversitesi alman dili edebiyatı istiyorum 2014 te 199 puan 2015 te 201 puan ile kapatmış girebilir miyim? Yardımcı olabilcek var mı
Tercih kılavuzu açıklandı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jengador
26k dan 6373 e mf4
Helal olsun -
Arkadaşlar durumum çok kötü 3.sene olacak özelde bile işimiz zor -
İnşallah hocam sizde başarılar
hangi okul mezunusunuz -
2 SENE ÖNCE BURALARDA BİZDE YORUM ATIYORDUK 2 SENE GEÇTİ NE ÇABUK GEÇMİŞ VAY BE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN GENÇLER UMARIM GÜZEL BİR ÜNİVERSİTE HAYATI YAŞARSINIZ.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mf4 515 puan 1990 -
Benimde oyle hocam, ne istiyordun bende 250 bin ile istanbulda muhendislik dusunuyorum umarim olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
keşke konuya girmeseydim acayip tırsmaya başladım sıra bizde olunca... geçmiş olsun herkese, Allah hayırlı yerler nasip etsin -
Sizinkiler yine iyi 500k tm3 hiç bir yer gelmez.. :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X