Şimdi Ara

2016'nın en iyi antivirüsü hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar antivirüs programımın süresi bitti norton kullanıyordum önceden yenisini almadan bir size soruyum dedim.
    Şu an alınabilecek fiyat - bilgisayar performansı ve güvenlik olarak en iyi antivirüs programı hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: funch

Merhaba arkadaşlar antivirüs programımın süresi bitti norton kullanıyordum önceden yenisini almadan bir size soruyum dedim.
    Şu an alınabilecek fiyat - bilgisayar performansı ve güvenlik olarak en iyi antivirüs programı hangisi?

Bitdefenderı tavsiye ederim hem kaliteli hem güvenli hemde fiyat olarak uygunwww.hızlıal.com da 12,90TL.'ye satılıyor linki aşağıda veriyorum.
    http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

• Benimde 15 gün kaldı sürenin bitmesine. Internet Security alayım 5 lira daha fazla olsun temiz olsun.
  • Webroot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda internet security bireyselde eğer önemli bilgiler söz konusu ise kripto virüsü ve benzeri diğer tehlikeli haşeratları dışarda tutabilen tek yazılım şu an için ha rakibi olabilecek yazılım çıkabilir mi diye sorarsanız şuan için imkansız çünkü saniyenin 10' da biri hızı ile tespit imkanı sunan hiç bir yazılım yok. pandanın içindeki veri kalkanı klasörlere izinsiz erişimi % 95 engelliyor. % 5 lik kısım ne o zaman diyeceksiniz o da kullanıcı ve yapılandırmalardan kaynaklı hatalar. uygulama kontrolcüsü sayesinde digital imzası geçerli olmayan hiç bir şeyin sisteme girip çalışmasına kesinlikle olanak tanımamaktadır bu sayede sisteme indirilen kripto virüsü hiç bir faaliyet gösterememektedir.
  • eğer sadece antivirus arıyorsan hiç alma daha iyi, antivirüs içeren internet security almanı tavsiye ederim.
  • Norton
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarı kullanmayı bilmiyorsan Norton + ESET + Bitdefender + Windows Defender + McAfee + Panda + AVG + Avira + Avast + 360 Total Security + Kaspersky kursan bile yetmez.
  • Arkadaşlar ativirus programı ile internet security arasında ne fark var ikisininde kurmanız gerekli mi yoksa biri yeterlimi hangisini kullanmalıyız bu konuda bilgim zayıf yardımcı olursanız sevinirim hangi güvenlik programları olmalı aynı anda calisarak

• Arkadaşlar ayrıca mesela avast internet security sitesinde 1 yillik 60 TL civarı giti gidiyorda 3 yıllık 25 TL diğer şirketlerin virus programlarında bu şekilde ucuz bunlar neden böyle ucuz

• Mesela şu an en uygun fiyatlı olan antivirüslerden biri de Bitdefender. Yukarıda hızlıal.com da 12,90TL.'ye uygun fiyata satıldığını belirtmiştim(Diğerleri 70-80TL.arası) onunda sebebi Bitdefender'ın Türkiye piyasasında bir Kaspersky,Eset ve Norton kadar tanınmıyor olmasından diye düşünüyorum kendine hissedilir bir piyasa yaptığında o da diğerleriyle aynı fiyatlarda satılacaktır. Ancak ürünün ucuz olması koruma özelliklerinin yetersiz veya kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor aksine Bitdefender koruma konusunda bir Kaspersky veya bir norton kadar başarılı buna inan. Bende böyle kaliteli bir ürünü böyle ucuz bir fiyata satınalmaktan çok mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Mesela şu an en uygun fiyatlı olan antivirüslerden biri de Bitdefender. Yukarıda hızlıal.com da 12,90TL.'ye uygun fiyata satıldığını belirtmiştim(Diğerleri 70-80TL.arası) onunda sebebi Bitdefender'ın Türkiye piyasasında bir Kaspersky,Eset ve Norton kadar tanınmıyor olmasından diye düşünüyorum kendine hissedilir bir piyasa yaptığında o da diğerleriyle aynı fiyatlarda satılacaktır. Ancak ürünün ucuz olması koruma özelliklerinin yetersiz veya kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor aksine Bitdefender koruma konusunda bir Kaspersky veya bir norton kadar başarılı buna inan. Bende böyle kaliteli bir ürünü böyle ucuz bir fiyata satınalmaktan çok mutluyum.

Hagi güvenlik programlarını kullanmamız yeterli olur acaba sizce
    Antivirüs ile internet security farklı seylermi

• quote:

Orijinalden alıntı: alexsis83

quote:

Mesela şu an en uygun fiyatlı olan antivirüslerden biri de Bitdefender. Yukarıda hızlıal.com da 12,90TL.'ye uygun fiyata satıldığını belirtmiştim(Diğerleri 70-80TL.arası) onunda sebebi Bitdefender'ın Türkiye piyasasında bir Kaspersky,Eset ve Norton kadar tanınmıyor olmasından diye düşünüyorum kendine hissedilir bir piyasa yaptığında o da diğerleriyle aynı fiyatlarda satılacaktır. Ancak ürünün ucuz olması koruma özelliklerinin yetersiz veya kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor aksine Bitdefender koruma konusunda bir Kaspersky veya bir norton kadar başarılı buna inan. Bende böyle kaliteli bir ürünü böyle ucuz bir fiyata satınalmaktan çok mutluyum.

Hagi güvenlik programlarını kullanmamız yeterli olur acaba sizce
    Antivirüs ile internet security farklı seylermi

Tabiki İnternet Security çünkü düz antivirüs virüs bilgisayarınıza bulaştıktan sonra o virüsü ortadan kaldırır İnternet Security ise virüsün internetten bilgisayarınıza bulaşmasını önler genelde virüsler (Flash Belleklerden bulaşan virüsler hariç) internette gezinirken bilgisayarınıza bulaşır o nedenle de İnternet Security'i hatta olabiliyorsa daha da kapsamlı olan Total Security'i tercih etmelisin.

• Bit fender mi kaspersky mu total security

Norton 360 6 aylık lisans keyi 5 TL ihtiyacımızı karşılar mi

• Her ikisini de kullandım ve memnun kaldım şu an 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanmaktayım Kaspersky'i fiyatı pahalı diye bıraktım ancak kesinlikle Bitdefender dan çok ama çok memnun kaldım hem kaliteli hem başarılı hem de fiyat olarak ta ucuz.
  • quote:

Her ikisini de kullandım ve memnun kaldım şu an 3 bilgisayarımda Bitdefender kullanmaktayım Kaspersky'i fiyatı pahalı diye bıraktım ancak kesinlikle Bitdefender dan çok ama çok memnun kaldım hem kaliteli hem başarılı hem de fiyat olarak ta ucuz.

bit defender 2016 mı kurulu hocam..

2016 ingilizce sanırım öyle diyorlar windows 10 uyumu nasıl acaba sıkıntı varmı
  • Evet 2016 kurulu çünkü 2016 sürümüne Ransomware virüsüne karşı koruma modülü eklenmiş dili ingilizce ve windows 10 da sorunsuzca çalışıyor zaten 2014 türkçe versiyonunu windows 10 desteklemiyor.
  • bedava olanlar da iyi iş çıkarıyor: antivir, avast, avg gibi
  • AVİRA+CCLEANER-COMODO KOMBOSUNU TEK GEÇERİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.