Şimdi Ara

2016 Otomatik Corsa 1.4 enjoy için LPG Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1yillik kullanim sonrasi benzin belimi bükmüş durumdaonun haricinde aractan memnunum.Simdilerde LPG dusunuyorum taktiran arkadaslarin yorumunu merak ediyorum tavsiye edermisiniz?Arac daha sesli calisir mi ,vites gecislerinde bi degisiklik olurmu,bir de cok konusulan subap sorunu???ve hangi marka onerirsiniz.Simdiden yorumlariniz icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lovato obd taktır hocam. Çok araştırdım dolaştım lovato taktırdım. 10 ay olacak hiç bir problem yaşamadım. İstanbul Anadolu yakası Çözüm otogazdan İlker bey çok yardımcı oldu sağolsun.bu arada Bahçelievler'den gitmiştim oraya :) ben taktırdığımda yağlama sistemi yoktu. Geçen 10k bakıma gittiğimde yağlama sistemi de taktırdım ekstra bir önlem olması için.ortalama 10lt lpg yakıyor. Performans da biraz da olsa farklılık hissediliyor.10 binde bir filtre değişiyor 50 tl ye hocam. Taktırırsanız benim gibi 47 litrelik simit tank taktırın. Bizim stepne haznesine tam uyuyor.

• Tesekkurler hocam ben de Antalya da taktirmayi dusunuyorum opel servisiyke gorustum onlar takiyolarmis ama hangi markayla anlasmalari var bilmiyorum.hocam performans derken nasil bi azalma var yani

• dirty_harry D kullanıcısına yanıt
    Opel genel olarak landirenzo ile çalışıyor. Hocam bayiye taktırırsanız size biraz daha tuzluya patlayabilir. Sonuçta araya aracı giriyor falan. Bi artısı da Yok. Kendiniz gidip garantinizi taktıracağınız yerden uzatabilirsiniz. Performans olarak ara gazlanmalarda verim biraz da olsa düşüyor.

• Bi kac yerden de fiyat alacagim bakalim insallah pisman olmam :) zamaninda bi 10bin daha cikip dizel almak vardi ama evdeki hesap carsiya uymuyor maalesef :) tavsiyen icin tesekkurler hocam

• iyi günler
    aracınızın oem lpg markası olan landirenzo ile dönüşüm yaptırabilirsiniz yağlama sistemli ve motor garantili olarak lpg dönüşümü yapılmaktadır %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz
    ankara opan iskitler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.