Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Dostum güncellemeyi yaptın mı? Mesela tivibu yu çalıştırınca internete bağlan mı diyor?

Tv üzerinden internete bağlanıp güncellemeyi yaptım birde bilgisayardan indirip usb üzerinden güncelleyeyim bakalım fark edecek mi valla çok araştırarak aldım bu tv yi ama bu sorunlar yüzünden soğudum eğer devam ederse bu şekilde satarım tv yi uğraşamam ben bununla zırt pırt servis ara yok fişi çek tak yazık günah dünya para veriyoruz üstüne rezillik çekiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tv üzerinden program çalıştır mesela tivibuyu aç internete bağlan mı diyor bende de çok takılıyordu donuyordu falan sonra müşteri hizmetlerini aradım programlara giremiyorum internete bağlı olmasına rağmen internete bağlan diyor dedim. Bana otomatik saat güncellemesini kapattırdı sonrada yeniden kurulum yaptırıp kurulum sırasında wifiyi girdirtti. Sonra tekrar saatle ilgili ayar yaptırttı şimdi takılma donma yok. Şu bir gerçek tv hızlı internet istiyor. Mümkünse ağ kablosuyla bağla. Dediğim gibi programlara girerken internet bağla hatası veriyor bağlan dediğinde de bağlanamıyor diyorsa müş hizmetlerini ara problem çözülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BakimsizTarzan

Dostum tv üzerinden program çalıştır mesela tivibuyu aç internete bağlan mı diyor bende de çok takılıyordu donuyordu falan sonra müşteri hizmetlerini aradım programlara giremiyorum internete bağlı olmasına rağmen internete bağlan diyor dedim. Bana otomatik saat güncellemesini kapattırdı sonrada yeniden kurulum yaptırıp kurulum sırasında wifiyi girdirtti. Sonra tekrar saatle ilgili ayar yaptırttı şimdi takılma donma yok. Şu bir gerçek tv hızlı internet istiyor. Mümkünse ağ kablosuyla bağla. Dediğim gibi programlara girerken internet bağla hatası veriyor bağlan dediğinde de bağlanamıyor diyorsa müş hizmetlerini ara problem çözülüyor

Bende tivibu yok akşama eve gidince denerim dediklerinizi inşallah dediğiniz gibi olur düzelir teşekkürler cevap için.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Konuyu açmışsınız ama kimsenin konuya girip mesaj yazdığı yardımlaştığı yok tv hakkında sorunlarımızı dile getiriyoruz ki kullanlar arasında çözüm üretebilelim diye ama kimse takip etmiyor konuyu neyse bir tv ye 3000 tl para veriyoruz 3-5 uygulama açıp kurcaladıktan sonra kapatıyorum sonra tekrardan açmak isterken tv açılmıyor fişini çıkardım taktım nafile açmadı kumanda ışığı yanmıyor tepki yok bende bozuldu diye servise bildirdim servis gelip baktı arkasındaki güç kablosunu söküp tekrardan taktı düğmeye bastı açıldı artık servisle akraba oluruz bu gidişle habire yok mu bunun çözümü aynı şeyleri yaşayıp çözüm bulabilen var mı ?

Daha çıkalı bir kaç ay olan bir modelin 10 sayfa yazısı var daha yeni çıktı tv ki millet zaten yeni yeni alıyor 10 sayfa baya iyi bile bence :) ayrıca bu forumun genel durumu bu emin olun herkes soru soruyor cevap veren yok ben araba ,pc ,bisiklet vb birçok konuda konu açtım,populer konuların altına yazdım 1 kişi bile cevap vermedi , bu sayfada ki bilgi paylaşımlari yeni bir model için bu foruma göre çok bile, ;)) Sorunuza cevap gelmemesi de tv nin özelliğinden değil , teknik bir arıza dan olabilecegi için kimsenin bilmemesi cevap vermemesi normal.
    Son olarak eğer en baştan itibaren okuduysanız bir arkadaş kullanım hataları yüzünden sorun yaşayanlar olduğunu yazdı diğer tv ler gibi değil bu android tv ama telefon akıcılığı beklemek te yanlış hem iyi hem sorunsuz hem iyi goruntu vs vs tv ler en az 5 bin tl den başlar bizim tv ler 2750-3300 arası piyasada telefon fiyatına alınabilecek en iyi tv bence , ayrıca bende sizin dediğiniz sorunların hic biri olmadı ama yine de onceki sayfalarda yazdım bir cok kez ve size yazdım mi önce den bilmiyorum ama soylim yine de tv yı wirless ile değil kablolu baglayin , müşteri hizmetlerini arayın yeniden kurulum yapıp derdinizi anlatın son güncelleme yı yapın ve arka planda çok fazla program kullandıktan sonra açık bırakmayın ( telefondaki gibi) vlc player, kodi , browser android tv gibi yardımcı uygulamaları yukleyin .Müşteri hizmetlerinden sonra duzelmez ise sizin cihaz da sorun var demektir.Ama surekli dediğiniz şeyi yapmiyormuş servisin yanında falan yapmamis o zaman belki farkında olmadan bir kullanım hatası da yapıyor olabilirsiniz. Nette film izlemede ,you tube ,android oyun ,ps4 ,4k vs hiç bir sorun yok yoksa .ve Son olarak Philips in 2016 modelleri öncesi tavsiye edilmez ama 2016 modelleri özellikle 6501 iyi duruyor sorunsuz fiyatına gore emsallerinden iyi bir cihaz gidip deneyip test yapmadan da kesinlikle almayın diğer arkadaşlar

• abidig kullanıcısına yanıt
    Belki haklısınız ama ben bu kadar sıkıntı beklemiyordum açıkçası hele birde tv nin kendini kilitlemesi bana çok saçma geldi fişi çekip takıyorum yine açılmadı düşünün yani böyle olunca sürekli arkadan güç kablosunumu söküp takacam ben zaten duvara astım tv yi arkadan kabloyu sök tak uğraş dur neyse eve gidince dediğiniz talimatları yapar denerim tekrardan baktım hoşuma gitmiyor yinede ayarlar o zaman satarım ben ağırlıklı olarak ps4 için düşünmüştüm birde arada film dizi izlerim internetten ama şu anda hayal kırıklığı içindeyim inşallah bu dediklerinizi yapınca düzelir teşekkürler yardım için hayırlı akşamlar.

• quote:

Belki haklısınız ama ben bu kadar sıkıntı beklemiyordum açıkçası hele birde tv nin kendini kilitlemesi bana çok saçma geldi fişi çekip takıyorum yine açılmadı düşünün yani böyle olunca sürekli arkadan güç kablosunumu söküp takacam ben zaten duvara astım tv yi arkadan kabloyu sök tak uğraş dur neyse eve gidince dediğiniz talimatları yapar denerim tekrardan baktım hoşuma gitmiyor yinede ayarlar o zaman satarım ben ağırlıklı olarak ps4 için düşünmüştüm birde arada film dizi izlerim internetten ama şu anda hayal kırıklığı içindeyim inşallah bu dediklerinizi yapınca düzelir teşekkürler yardım için hayırlı akşamlar.

Hocam duzelmez ise sizin cihaz sorunludur garantiden değişin ben de bunların hiç biri yok diğer arkadaşlar da yok diyor arızalı makina gelmiş olabilir yada siz bir yanlış yapıyorsunuz modeli neydi tv nin

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Hocam duzelmez ise sizin cihaz sorunludur garantiden değişin ben de bunların hiç biri yok diğer arkadaşlar da yok diyor arızalı makina gelmiş olabilir yada siz bir yanlış yapıyorsunuz modeli neydi tv nin

Baktım sizinde 6501 miş o zmn aynı sizinki de , siz bi bakın duzelmez ise phlips musteti hizmetlerini mutlaka arayın servis değil yalnız dikkat , olmaz ise sizin cihaz bozuktur değişim isteyin telefonda , butun markalsrda bozuk model gelip değişen ışık sızması, bulutlanma vs vs sebebi ile çooook değişim yapan var diğer markalarda siz de değişir siniz

• Şimdi farkettim futbol maç yayınlarında tv ekranında dikey gri kirliymiş gibi çizgiler oluşuyor bu da banding oluyor galiba yarın servisi tekrar arayacağım ya iade yada değişim talep edicem bayağı rahatsız edici bir görüntü oluşuyor zaten ben fifa 16 ağırlıklı oyun oynuyorum sürekli gözüme çarpıyor valla şansım yok galiba benim teknolojiden yana inşallah servis sıkıntı çıkarmaz değişim yada iade konsunda bakalım sonucu yazarım buraya yine.

• quote:

Şimdi farkettim futbol maç yayınlarında tv ekranında dikey gri kirliymiş gibi çizgiler oluşuyor bu da banding oluyor galiba yarın servisi tekrar arayacağım ya iade yada değişim talep edicem bayağı rahatsız edici bir görüntü oluşuyor zaten ben fifa 16 ağırlıklı oyun oynuyorum sürekli gözüme çarpıyor valla şansım yok galiba benim teknolojiden yana inşallah servis sıkıntı çıkarmaz değişim yada iade konsunda bakalım sonucu yazarım buraya yine.

Aynı sorun bende de var Philips 55pus7101 Cumartesi aldım dün kurulumu yapıldı. Hala şok içindeyim bu kadar mı görüntü kötü olur. Bütün ayarlarını yaptım (tavsiyeler) Ama sorun hala devam ediyor. Işık sızması neredeyse yok gibi ama onuda Avrupa sitelerinden okuduğum bir yazıda Philips in bu konuda hile yaptığı gibi bir düşünceleri var.

Maç yayıları için çok kötü bir görüntü var. Biraz daha bakacağım olmadı iade edeceğim. Allah a şükürler olsun ki +3 yıl garanti almıştım. Onun için 7 gün içinde aide edebiliyormuşum. Hediye çeki veriyorlarmış. Para iadesi alsak iyi olur ama yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasans

quote:

Şimdi farkettim futbol maç yayınlarında tv ekranında dikey gri kirliymiş gibi çizgiler oluşuyor bu da banding oluyor galiba yarın servisi tekrar arayacağım ya iade yada değişim talep edicem bayağı rahatsız edici bir görüntü oluşuyor zaten ben fifa 16 ağırlıklı oyun oynuyorum sürekli gözüme çarpıyor valla şansım yok galiba benim teknolojiden yana inşallah servis sıkıntı çıkarmaz değişim yada iade konsunda bakalım sonucu yazarım buraya yine.

Aynı sorun bende de var Philips 55pus7101 Cumartesi aldım dün kurulumu yapıldı. Hala şok içindeyim bu kadar mı görüntü kötü olur. Bütün ayarlarını yaptım (tavsiyeler) Ama sorun hala devam ediyor. Işık sızması neredeyse yok gibi ama onuda Avrupa sitelerinden okuduğum bir yazıda Philips in bu konuda hile yaptığı gibi bir düşünceleri var.

Maç yayıları için çok kötü bir görüntü var. Biraz daha bakacağım olmadı iade edeceğim. Allah a şükürler olsun ki +3 yıl garanti almıştım. Onun için 7 gün içinde aide edebiliyormuşum. Hediye çeki veriyorlarmış. Para iadesi alsak iyi olur ama yapacak bir şey yok.

Sizin ki 7101 sanırım pek beğenilmedi o seri bu konu 6501 modelin konusu genel olarak ta alanlar
    Memnun gibi bir de ona bakinbakın isterseniz , aslında en güzeli oled tv lerde onlarda da fiyat çok uçuk be

• şu Tv konusu elektronik tam şans işi

• Sadece banding sorunu yok ki tv kendini kilitliyor üstüne birde açmak için kabloları söküp takıyorum arkadaki düğmeye basıyorum anca öyle açılıyor birde bunu normalmiş gibi söylüyor servis elemanı böyle saçmalık var mı bu bir kusurdur hatadır tv bu elbet kanallarla oynayacam internete girecem konsol açacam sonra kilitlenecek bana normal diyecekler bunun için valla soğudum tv den evet arkadaşın dediği gibi elektronik şans işi ama bu sıkıntılar 1 yada 2 kişi de çıkmıyor işte demekki burda firmanın sorumsuzluğu var ürünler kalite kontrol yapılmadan direk tüketicinin eline geçiyor test edip sorunları tespit eden kurtarıyor kendini bilmeyen insanlar ise hatalı ürün kullanıyorlar bunlarda onu kar sayıyor kendilerine neyse yarın sabah gelicekler eğer kabul etmezler ise yasal yollardan halledicem bende.

• Philipsler de mi sorunlu yok artık samsunga lanet edip philips almayı düşünüyordum eskisiyle idare edeceğim bu gidişle

• PUS6501 serisini web tarayıcısıyla wifi ile örneğin fullhdfilmizlesene.org sitesinden güncel filmleri açıp izleyen kullanıcılar var mı?

varsa yegane alma nedenim olduğu için soruyorum netten film izleme deneyimi nasıl?

bunun için bu paralar ödenir mi? donma kasılma vs oluyor mu? tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drocell

PUS6501 serisini web tarayıcısıyla wifi ile örneğin fullhdfilmizlesene.org sitesinden güncel filmleri açıp izleyen kullanıcılar var mı?

varsa yegane alma nedenim olduğu için soruyorum netten film izleme deneyimi nasıl?

bunun için bu paralar ödenir mi? donma kasılma vs oluyor mu? tavsiye eder misiniz?

BEN 43PUS6501 den çok rahat şekilde izliyorum.
    android için güncellemeler gelecektir sık sık.
    facebook gibi uygulamalarda yüklenecektir.
    20 liralık bi mause aldım kablosuz onu da çok rahat gördü, üzerinde android te yazıyordu mause'nin.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/143325/everest-sm-245d-2-4ghz-kablosuz-mouse-siyah.aspx#photos

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Philipsler de mi sorunlu yok artık samsunga lanet edip philips almayı düşünüyordum eskisiyle idare edeceğim bu gidişle

Hocam samsung larda ,lg lerde sorunlu , philips ten daha çok ışık sızması vs diye iade eden tonla insan var .( samsung ve lg nin pahalı modelleri , en az 5 bin tl limitili, çok iyidir onları ayrı tutarım ) 6501 modeli için forumun hepsini takip ederseniz şikayet edenlerden çok övenler var
    ( Bir kısım şikayet edende sonradan kullanıcı hatası vs yüzünden olup sorunu çözmüş olanda var ) yukarıda ki hocamın cihazı arızalı sanırım ama bu bütün eşyalarda var ben en dandik denilen vestel in tüm evimin eşyaları ile yıllarca kullandım maşallah tık etmediler , ama arçelik in bir makinasını aldım perişan etti bizi yada süpürge de aynısı başıma geldi. Bosh ta öyle.Bu işler test yapmadan incelenmeden alınmaz ne yazık ki Türkiye de tüm markalar böyle orhancub hocam. Bende yaşadım.SİZ philips müşteri hizmetlerini arayıp sorunları tek tek izah edip dediği işlemleri yaptınız mı ? Bende aksine philips müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldım.Ancak servisler tüm markalarda olduğu gibi bilgisiz . Yolunacak kaz gibi görüyorlar. Başka bir markanın servisi beyin yakmış vs dediği 200-300 tl lik işlemi bir ustam 20 tl ye basit bir parça ile halletti.

• quote:

Sadece banding sorunu yok ki tv kendini kilitliyor üstüne birde açmak için kabloları söküp takıyorum arkadaki düğmeye basıyorum anca öyle açılıyor birde bunu normalmiş gibi söylüyor servis elemanı böyle saçmalık var mı bu bir kusurdur hatadır tv bu elbet kanallarla oynayacam internete girecem konsol açacam sonra kilitlenecek bana normal diyecekler bunun için valla soğudum tv den evet arkadaşın dediği gibi elektronik şans işi ama bu sıkıntılar 1 yada 2 kişi de çıkmıyor işte demekki burda firmanın sorumsuzluğu var ürünler kalite kontrol yapılmadan direk tüketicinin eline geçiyor test edip sorunları tespit eden kurtarıyor kendini bilmeyen insanlar ise hatalı ürün kullanıyorlar bunlarda onu kar sayıyor kendilerine neyse yarın sabah gelicekler eğer kabul etmezler ise yasal yollardan halledicem bende.

ben 2 haftadır giriyorum, asfalt 8, shark oyunu oynuyorum, youtube girip 4k izliyorum, browserdan film izliyorum, tvye geçiş yapıyorum 1 kere bile kasmadı ve donma olmadı.
    bence ürün problemli olabilir.
    tüm güncellemeler yapıldı mı?

• Yine son olarak melihbursa da övmüş gördüğünüz gibi.
    Drocell hocam bende tv nin kendi browser ini kullanarak izliyordum ancak play marketten android tv browser indirdim ordan daha pratik kullanım ile izliyorum , mouse bağlarsanız çok daha kolay oluyor ,kumanda ile de sorun yok ama.
    Benim takip ettiğim diziler var sorunsuz olarak izliyorum altyazılı vs ( kodi ve vlc de kurdum usb den rahat izlemek için )
    Ancak girdiğim siteleri %100 açıyor diyemem ama %95 i açıyor buda sitenin desteklemesi ( dandik tanınmamış siteleri kullanmazsanız sorun olmaz ) ve en önemlisi internet hızı ile alakalı wriless veya büşük hızdaki internette iyi görüntü alabilmek için kasma oluyor böyle 4k tv lerde TÜM markalar için internet hızınınızın çok iyi olması lazım .Adam da 2-3 mbps hız var 4k film yada youtube 1080p film açmaya çalışıyor doğal olarak donuyor kasıyor ama ben hızım düşütüğü zaman video nun kalitesini de mecburen düşürüyorum donma kasma yapmıyor . Bu philips ile alakalı değil internet ile alakalı.

• Ve son olarak şunu söylemek istiyorum , örnek verecek olursak 60-70 bin verip orta seviye bir Focus alıp , üst sınıf bir bmv 5 serisi performansı beklemek yanlış olur.Bunu tv de çok yapıyoruz , Focus ta emsalleri arasında yeterli vs vs bir araç ama m5 ile kıyaslamıyoruz , aynı fiyat aralığında ki diğer modellerle ile kıyaslayıp alıyoruz. Tv de de aynısını yapın bütçenizi belirleyin bu fiyat aralığında ki modelleri 3-4 e düşürüp ( ki detaylı incelemeye imkan verir az olması ) gidip bir iki mağazada detaylıca aynı fiyat bandındaki diğer ürünler ile kıyaslayın. İnceleyin.
  • Güncelleme yapıldı yinede sorun devam ediyor özellikle panel sorunlu görüntü kötü çamur gibi oluyor futbol maçlarında özellikle hareketli sahnelerde bozulmalar oluyor yani tv sorunlu ama servis adam gibi test yapmıyor beni uğraştırıyor neyse yarın gelicekler detaylı olarak sorunları göstericem.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.