Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhancub

Güncelleme yapıldı yinede sorun devam ediyor özellikle panel sorunlu görüntü kötü çamur gibi oluyor futbol maçlarında özellikle hareketli sahnelerde bozulmalar oluyor yani tv sorunlu ama servis adam gibi test yapmıyor beni uğraştırıyor neyse yarın gelicekler detaylı olarak sorunları göstericem.

Hallolur inşallah, merkezi arayıp şikayet edin gerekirse değişim isteyin yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Güncelleme yapıldı yinede sorun devam ediyor özellikle panel sorunlu görüntü kötü çamur gibi oluyor futbol maçlarında özellikle hareketli sahnelerde bozulmalar oluyor yani tv sorunlu ama servis adam gibi test yapmıyor beni uğraştırıyor neyse yarın gelicekler detaylı olarak sorunları göstericem.

Hallolur inşallah, merkezi arayıp şikayet edin gerekirse değişim isteyin yaparlar

Merkezide aradım hatta şikayet var sitesinde kayıt bile oluşturdum sorunla ilgili bakalım inşallah yarın iade onayını verir servis uğraşmama gerek kalmaz vallahi 1 haftadır stress yaşıyorum bu tv yüzünden sinirden kırıp parçalamak geldi içimden zor tutuyorum kendimi neyse yarın belli olacak bakalım hayırlısı olsun.

• Ben güncelleme yaptım hiç sorun yok arada net bağlantısı yok diyor ikinci kez oynat tuşuna basınca çalışıyor. Banding var ise eğer iade mi oluyor ürün?

• Ben bu kadar sorumsuz bir servis görmedim hatalı cihaza standart diyor yok böyle bir şey kabak gibi ekranda dikey çizgiler oluyor maç izlerken adam daha bakmadan telefonda bana normal diyor ya neyse bana mahkeme yolu göründü artık öyle yada böyle iade alacaklar bu şekilde yaparak kendilerini düşürüyorlar bundan sonra bu markanın kibrit çöpünü bile almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhancub -- 29 Haziran 2016; 19:09:39 >
  • 2016ların hepsi rezil al birini vur öbürüne tv almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

2016ların hepsi rezil al birini vur öbürüne tv almaktan vazgeçtim.

2016 öncesi Philips ler için söylenirdi hocam rezil diye , 2016 modelleri iyi deniyor ancak bütün markalar da bu tarz sorunlar oluyor ve çok can sıkıyor en güzeli fazla özellik aramayip 1000 tl ye standart bir tv alıp kullanmak bozulsada üzülmezsin patlayana kadar kullan kafan rahat eşya dan sebep canınızı sıkmaya değmez

• melihbursa ve abidig
    cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Televizyonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

İyi Yanları
    1- Görüntü kalitesi gerçekten iyi, çok nadir harket eden nesnenin etrafında hale oluşuyor bazen o da çok takılacak bir şey değil.
    2- Ses kalitesi gayet iyi.
    Kötü Yanları
    1- Android ara yüzü inanılmaz hantal.
    2- İnternete kablosuz bağlandığımda sürekli tekrar tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum.
    3- İnternete bağlıyken bile sayfalara çoğunlukla ulaşamıyorum.
    4- Andorid market TV için inanılmaz yetersiz, doğru düzgün yazılım yok.
    5- Kendi film oynatıcısı alt yazıları bozuk gösteriyor, ayar yapılacak yer yok.
    6- VLC player var diyeceklere söyleyeyim sürekli çöküyor ve donuyor.

Sorusu olan varsa buradan yazın cevaplayalım, herkes faydalansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk_06

Televizyonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

İyi Yanları
    1- Görüntü kalitesi gerçekten iyi, çok nadir harket eden nesnenin etrafında hale oluşuyor bazen o da çok takılacak bir şey değil.
    Kötü Yanları
    2- İnternete kablosuz bağlandığımda sürekli tekrar tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum.

philips e kötü görenler nasıl görüyor merak ettim.

bende philips 49PUS6561 aldım. aldıktan 2 gün sonra güncelleme yapma işlemine başladım "Güncelleme yok" uyarısı aldım. usb kurulumu ile yapınca bu güncelleme eski güncellemedir diyor.
    TV o kadar hızlı ki nasıl memnun oldum.
    Bilgisayardan TV ye kablosuz üzerinden masaüstümü gösterdim. (Widi yazılımı ile)
    Samsung S5 telefonumdan TV ye kablosuz üzerinden masaüstümü gösterdim. (Google Cast yazılımı ile) philips Remote yükledim denedim çok yavaş. google cast daha hızlı öneririm.

android ara yüzü hiçde hantal değil
    internete bende kablosuz bağladım. şu ana kadar böyle sorun yaşamadım. hep bağlı hiç bir sıkıntım yok.
    android market TV yetersiz bu doğru facebook yükleyemiyoruz. demekki öyle olması gerekiyormuş. sanki her tv de çok rahat da philips çok kötü.
    kaldıki 5 ve 6 maddeye
    bunu denemedim..

beğenmeyen 2 el olarak satıp başka tv lere baksınlar..

neyse arkadaşlar ben hala memnunum hiç bir sıkıntım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 1 Temmuz 2016; 12:09:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: burk_06

Televizyonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

İyi Yanları
    Kötü Yanları

philips e kötü görenler nasıl görüyor merak ettim.

bende philips 49PUS6561 aldım. aldıktan 2 gün sonra güncelleme yapma işlemine başladım "Güncelleme yok" uyarısı aldım. usb kurulumu ile yapınca bu güncelleme eski güncellemedir diyor.
    TV o kadar hızlı ki nasıl memnun oldum.
    Bilgisayardan TV ye kablosuz üzerinden masaüstümü gösterdim. (Widi yazılımı ile)
    Samsung S5 telefonumdan TV ye kablosuz üzerinden masaüstümü gösterdim. (Google Cast yazılımı ile) philips Remote yükledim denedim çok yavaş. google cast daha hızlı öneririm.

android ara yüzü hiçde hantal değil
    internete bende kablosuz bağladım. şu ana kadar böyle sorun yaşamadım. hep bağlı hiç bir sıkıntım yok.
    android market TV yetersiz bu doğru facebook yükleyemiyoruz. demekki öyle olması gerekiyormuş. sanki her tv de çok rahat da philips çok kötü.
    kaldıki 5 ve 6 maddeye
    bunu denemedim..

beğenmeyen 2 el olarak satıp başka tv lere baksınlar..

neyse arkadaşlar ben hala memnunum hiç bir sıkıntım yok.

Hocam bu tarz sıkıntılar android tv kullanımını bilmemekten kaynaklanıyor bence ya telefon gibi kullanmaya çalışıyorlar ki hiç bir televizyon telefon kadar akıcı ve çeşitli olamaz (2-3,5 tl arası modelleri kastediyorum) ya da pc gibi kullanmaya çalışmaktan , 2016 modeller için dikkat ediyorum kullanımı bilen profesyonel kişiler sıknıtı yaşamıyor. ( Bozuk çıkanlarda oluyor ancak o da her model de olabilir )

• abidig kullanıcısına yanıt
    bende 2015 model tv var o forumda bahsedilen "tvyi kulanmasını beceremeynlerin" bahsettiği sıkıntılarla ben hiç karşılaşmadım. TV de hiç bir problem yok. Millet Android TV kullanmasını beceremiyor...
  • Cepa Teknosa'dan 49 inçlik modeli 2379 liraya aldım arkadaşlar 2 saat önce. Söyleyince depodan getiriyorlar. Sıfır, kullanılmamış, hatasız ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utuman

Cepa Teknosa'dan 49 inçlik modeli 2379 liraya aldım arkadaşlar 2 saat önce. Söyleyince depodan getiriyorlar. Sıfır, kullanılmamış, hatasız ürünler.

Hocam o 49" değildir 43" tır yada 6501 modeli değildir , sitesinde hala fiyatı 3000 tl , açılmamış kutulu hatasız tv yı 700-750 tl indirimle vereceklerini sanmıyorum Varsa resim konum atın arkadaşlar hemen faydalansın

• Satın aldım hocam arkadaşlar da yararlansin diye yazdım. 55 inch model de 2879 lira.

Ankara Cepa AVM'de stok var. İnternetten de stok olan şubeler kontrol edilebilir. Her Teknosa'da geçerli olduğunu zannetmiyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

2016 Philips 49 Pus 6501 2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 2 Temmuz 2016; 19:19:52 >

• Haha profesyonel değilmişiz. Satıp başka tv alalımmış.
    Bahsettiğim sorunlar yaşadığım sorunlar ve deseniz ki tv sorunlu anlarım ama benim saydığım sorunlara cevap vermeden aa süper tv siz kullanmayı bilmiyorsunuz demeniz komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: utuman

Satın aldım hocam arkadaşlar da yararlansin diye yazdım. 55 inch model de 2879 lira.

Ankara Cepa AVM'de stok var. İnternetten de stok olan şubeler kontrol edilebilir. Her Teknosa'da geçerli olduğunu zannetmiyorum.

Bu mesaja eklenen görseller:

2016 Philips 49 Pus 6501 2016 Philips 49 Pus 6501

Hocam sitesinde seçince dediğiniz mağaza dahil bu fiyat çıkmıyor , eğer ürün kusursuzsa ( yani açılmamış,teşhir,ariza vs yoksa) süper fiyat alacaklar değerlendirin bence ,hayirli olsun bu arada hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 2 Temmuz 2016; 22:32:34 >

• Şu an mağazalarda bu fiyatmı acaba bakan oldumu

• utuman kullanıcısına yanıt
    Teknosa da 43" modeli bile 2599 liraydı dün baktığımda. 49" için 2379 lira çok çok iyi bir fiyat. Acaba İstanbul da herhangi bir mağazada bu fiyatı gören oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clearsky

Teknosa da 43" modeli bile 2599 liraydı dün baktığımda. 49" için 2379 lira çok çok iyi bir fiyat. Acaba İstanbul da herhangi bir mağazada bu fiyatı gören oldu mu?

İnternette geçerli değil zaten fiyat arkadaşlar. Şubelere gidince etiketlerde de indirimli fiyat gözükmüyor. Direk kasaya gidip sormak lazım magazada, elinizde su modelin stoğu var mi, varsa ne kadar diye.

İnternette stok olan magazalar yazıyor zaten. Ona gore urun açıkta olmasa bile, depoda oluyor. Genellikle Vestel ve Lg televizyonlar açıkta ve teshirde zaten.

• 1 ay kadar oldu ,, 43 pus 6501 aldım.

görüntü kalitesiyle ilgili hiç bir problem yok....mediamarkt'a lg UH 650V niyetiyle gitmiştim... görüntü farkını satış elemanı gösterince buna döndük aldık.. Yalnız cihazı alırken mağazada internet üzerinden youtube testleri falan yaptık ,,, genel olarak video açmamalar , takılmalar oldu ... eleman internet hızı falan düşük burada dedi,

sonra benim telefon üzerinden wifi hotspot açtım.. telefon internetini TV ye verdik (3 G çekiyordu mağazada) yine videoları açmama bekleme durumları oldu .....
    neyse evde bizim wifi ile yapmaz dedik aldık (LG webos tv lerde böyle youtube takılmaları olmadığını iyi bildiğim halde)

cihazı açtım kurdum , güncellemeyi yaptım... youtube yine sorunlu !!! arada bir videoyu açmama, bekleme modunda takılma, tv nin kitlenmesi ( 2-3 gün arayla tv nin fişini 2 kere çekmek zorunda kaldım).... bu sıkıntılar böyle ilk 15 gün devam etti gitti ... (bazen keşke LG mi alsaydım dediğim çok oldu)

gelelim sonuca!!!

son 15 gündür cihaz yağ gibi akıyor! youtube videoları sorunsuz açılıyor başlıyor ,,, dün gece ardı ardına 25 civarı video açtım (bazı arkadaşlar 7-8 videodan sonra cihaz şişiyor kitleniyor diyorlardı???) ,,, tıkır tıkır ardı ardına takılmasız izledim izliyorum günlerdir.

(kitlenme yok donma yok, tv nin tümden kilitlenmesi diye birşey yok)

cihazın kendi max. ses düzeyi ve kalitesi bence yetersiz.. ( LG lerde ses performansı çok daha iyi bence)

bunu da 299 liraya (15 gün önce 299 dan sattılar aldık hemen) samsung HW - J355 sound bar ses sistemi alarak çözdüm....
    www.hepsiburada.com
    Samsung HW-J355 120 W Bluetooth 2.1 Soundbar Ses Sistemi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-hw-j355-soundbar-ses-sistemi-pm-evsamhwj355

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.