Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sah!n

Yukledigim bazi uygulamalar direk menude cikmiyor. Uygulamalar bolumunden ulasinca ancak gorebiliyorum. Ana ekrana nasil alabilirim bu gorunmeyen uygulamalari?

eğer uygulamaları apk olarak harici usb bellek takarak yüklerseniz gözükmez philips playstoredan tv den yüklerseniz görünür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Anladim tesekkurler. Garipmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son guncellemeden memnun kalmadım. onuncu aydaki güncellemeden memnundum TV'yi o güncelleme nasıl alabilirim?

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    Güncelleme dosyasını bulmak lazım, servisle iletişime geçilebilri

Son güncelleme ne gibi yenilikler getiriyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Güncelleme dosyasını bulmak lazım, servisle iletişime geçilebilri

onceki güncelleme eski oldugu icin kabul etmiyor. flash da yuklu. tv yi yeniden kurdum ama yine de yuklemiyor.

• Şöyle bir şey yapsam. philipsin bir iki model aşağısı olan bit tv nin bir firmware dosyasını yükleyip, tekrar elimdeki 10. aya ait olanı yüklemeye çalışsam diyorum. ne dersiniz? büyük ihtimal uyumsuz oldugunu soyleyecek ama bir umut işte.

Yükleyemezsin bootloader kodu zaten engel olur.. Geriye dönüş yok sanırım önümüzdeki maçlara bakacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Ben de tozlanma ile ilgili servise danıştım, Philips'ten garantiye girdiğiyle alakalı mail bekliyoruz dediler. Hala bekliyorum 1 hafta oldu.

Bir de sizin televizyonlar da durduk yerde açılıp, 15-20 saniye çalışıp, kapanıyor mu? Bu sabah tv açıldı kendi kendine. Bir de hangi kanalda kaldıysa ilahi programı gibi bir program vardı. Sabah sabah neye uğradığımızı şaşırdık

Kendi kendine açılma bizde de var ama takılmıyoruz açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozee

Merhaba, 49PUS6501 kullanıcısıyım. bir süredir youtube dan video oynatmaya çalışınca ( uygulamadan açınca ya da telefondan aktarınca ) görüntü 2 parça olarak geliyor. Canlı video yayınlarında ve "bazı" normal videolarda karşılaşıyorum. Kasım da yazılan mesajlara kadar döndüm ama aynı sorunu yaşayan birisini göremedim açıkcası. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? eğer isterseniz fotoğraf yollayabilirim.
    Ekranda tozlanma mevcut benimde. Acaba bulunduğu ildeki servisler yapıyorlar mı temizliği? Yoksa gönderilmesi gerekiyor mu?

Görüntünün 2 parça gelmesi sorununu aşamıyorum bende. Videoyu açıp kapatınca düzeliyor.
  • Aksam bu sorunu asmak icin baya ugrastim ve cozumu buldum. Uygulamalari yonetten google cast uygulamasina girip guncellemeleri kaldir diyoruz ve tv yi fisten cekerek yeniden başlatıyor us sorun ortadan kalkıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

benimde tam 1 yıl oldu, 6 aydir falanda panel tozlanma problemi var bendede ekranin ortasinda. ve isik sizmasi ve bandıngi mac izlerken hissediyorum, aslinda kabullendim bir sure sonra. fakat simdi ekranin en altinda yatay siyah bir çizgi oldu. garantiyi arayacagim artik.. insallah çözerler masrafsiz.

2016 Philips 49 Pus 6501

2 günde servisten geldi arkadaşlar TV. Yalnız banada bu olayı sadece 1 kereye mahsus yapacaklarını söylediler. Toz alan yerlerini kapamıslar. Neyse dedim tamam. Güzelce temizlemişler ekranda toz çizgi vs birşey görünmüyor şimdilik. Dikkatimi şimdi çeken şey ise sol alttan köşeden ışık sızması olmuş. Muhtemelen serviste oldu. Siyah ekranda sürekli gözüme başladı. Şimdi bide bunu anlatmaya calısacagım. Bakalım nolacak. Muhtemelen kabullenmeyecekler yada hata olarak görmeyeceklerdir.

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Ben de dün servisi çağırdım ekrandaki tozlanma için. Adama gösterene ve anlatana kadar canım çıktı. Rica minnet zor aldı servise. Şimdi de endişelenmeye başladım tv için umarım çalışan aleti de bozmaz bunlar.
    Bir de eğer benim tvyi yapamazlarsa, sizin gönderdiğiniz ve toz alma işlemini yapan servisin numarasını benimle paylaşabilir misiniz? Konuşturayım en azından da anlasınlar sorunu.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    tabi ki de hocam. ama bunlar zaten philips genel merkezini arayip ogreniyorlar aslında. onlar biraz zorluk cıkarmıslar size. bende philips genel merkezini aradım onlar yönlendirdi zaten. bir de su asagıdaki philips ışığı var ya, onunda ledini kaydırmıslar galiba, sanki yerine oturmamış gibi yanıyordu onu da kapattım ben. böyle giderse kendim acacagım içini o olacak :)
  • arkadaşlar bu ürünün panel hızı 100hz mi ? LG 49UF7787 kullanıyorum o televizyonu satıp bunu almam fayda sağlarmı bana
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Bende de var tozlanma ne yapacağım bilmiyorum iki ucu bk.lu deynek hesabi

• GilbertoRodriguez kullanıcısına yanıt
    Bende çok beğeniyorum turkvoodu

• merhabalar 55pus6501 var bende, bunun şuanki son güncel yazılımı hangisi acaba, bir kaç gün önce güncelleme geldi diye mesaj verdi tv ama ben sonra yaparım diye bakmamıştım şimdi bakıyorum yeni güncelleme yok diyor
  • evohan kullanıcısına yanıt
    version:000.015.251.001, zip dosya , 932.2 MB, tüm koleksiyonu 01 Aralık 2017 Cuma en son guncelleme yazilimi 1 aralikta gelmiş

• spongebob35 kullanıcısına yanıt
    Evet panel 100hz ama onu satıp bunu almak çok mantıklı değil sanki çünkü

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.