Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet bu ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulass80 U kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/TrTZ_KYqmRo

bir fikir verir belki

• Plex Android TV app kullanan var mı? 76 Mbit bağlantı hızına rağmen AC3 ses codeği olan dizi, filmlerde siyah ekranda açılıp arkada sesi dinlerken bantgenişliği yavaşlığı uyarısı veriyor. Roku stick'de ise tam tersi kendi plex app'i her formatı çözüyor 25-30 GB boyutlarda 1080p BD Remux film dosyaları izletiyor. Altyazıda Türkçe karakter sorunu var bunun için .srt uzantılı dosyayı Notepad'de açıp farklı kaydet ile UTF--8 karakter kodlamasını seçerek kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 4 Şubat 2017; 1:36:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar fotoda göreceğiniz üzere kanallar arasında gezerken ekranda alt tarafta sol ve sağ alt köşede sıradaki program ismi çıkıyor 1-2 saniye sonra kayboluyor.bunu devre dışı bırakmamiz mümkünmü

2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 4 Şubat 2017; 17:17:27 >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda hbb TV ya da kanal bilgisi özelliklerini kapatıp deneyin isterseniz. Ev değilim o yüzden deneyemiyorum

• Bu TV 4k videoları kendi oynatıcısı ile açabiliyor mı h265

Başlığı okudum birkaç kişi acamadigini yazmis

• Turkvod eklenti sorununu çözdüm.

script.video.F4mProxy-2.7.9 eklentisi yüklenecek önce, ardından turkvod eklentisi.
  • caglar_sss kullanıcısına yanıt
    4k denemedim ama h265 fhd de sorunsuz...

• hocam bende iki tane ölü piksel ve şık sızması var acaba servisi cağırmalımıyım kaç piksele kadar değişim yapılıyor

• Merhaba arkadaşlar bende biraz araştırmadan sonra 43pus6501 almaya karar verdim. Merak ettiğim rahatsız ederse bu amblight özelliğini kapatma şansımız varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: seko044

Merhaba arkadaşlar bende biraz araştırmadan sonra 43pus6501 almaya karar verdim. Merak ettiğim rahatsız ederse bu amblight özelliğini kapatma şansımız varmıdır?

evet

• seko044 S kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/TrTZ_KYqmRo

izleyin az fikir verir ambilight hakkında

• Birisi 2160 p video deneyebilir mı 4k

• bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    Ölenle ölünmez

Şaka bir yana başıma hiç gelmedi ki benim tv de şanslıyım ki yok. Ancak bu durumla ilgili servislerin farklı yorumları olabiliyor. Eğer birbirine yakın noktada değillerse çok sorun olacağını zannetmiyorum. Ama sen onların ölü olduğunu bilince insanın gözü onları arayıp bulup ruhuna bir fatiha okuyup sonrasında iki küfür sallayası geliyor. İstersen servisle şansını dene ama bu sefer yeni tv verseler belki korkunç bir Banding ya da ışık sızması ya da bulutlarma ile karşılaşabilirsin.

Istersen alışmaya çalış baktın olmuyor servisle şansını dene ancak iki pikselle değişimi çok zor olarak görüyorum.

• aslında yarım metre dibine sokulmadıkca fark edilmiyor oda dikkatlice baktığın zaman banding gene öyle yani aslında hatayı aradığın zaman illaki çıkıyor normalde burdan ögrenmeseydim inanki farkına bile varmazdım.

• bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    İşte çok bilmek de iyi değil.. Ne güzel izliyordun tv yi başına dert açtık. Eğer Banding azsa pikselleri boş ver. Farketmen zor seyir keyfini de engelleyecek bir durum yok...

• özellikle maçlarda ani kamera hareketlerinde biraz belli oluyor oda maç izlemediğim için beni pek rahatsız etmiyor ama gece karanlık film sahnerinde biraz ışık sızması var bide bu ölü pikseller mercimek büyüklügünde mavi renk veriyor.

• Herkese selam,

http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/ozellikler adresinde yer alan "Desteklenen Ekran Çözünürlüğü" başlığı altında yer alan bilgilere göre HDMI1/2'de video girişleri 60 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar görüntü özelliklerini desteklediği ifade ediliyor.

Benim sorum şu; ben Dsmart kullanıyorum, kurulumunda HDMI3 kullanıldı ve adı "Uydu İzle" gibi bir şey oldu bu girişin, ben de bu bahsettiğim olayı öğredikten sorna kabloyu bu girişten çıkarttım ve HDMI1 girişine taktım. Ancak görüntü kalitesi cidden bozuldu, hareketli nesneler etrafında haleler oluşmaya başladı. TV'nin ekran modlarından sanırım gündüz moduna açarak düzeltebildim. Şimdi ben bu HDMI1'in adını nasıl uydu izle yapabilirim ve kurulum yaparsam görüntü kalitesi artar mı?

• 4k yayın sadece trt nin var ve o da 60fps mi emin değilim. hdmi 1 ve 2 deki hdmi 2.0 kablo ile sağlanan bağlantıdan sadece ps4 / xbone gibi konsolların 4k modları ve 4k bluray çalıcılar istifade edebilir benim bildiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk_06

Herkese selam,

http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/ozellikler adresinde yer alan "Desteklenen Ekran Çözünürlüğü" başlığı altında yer alan bilgilere göre HDMI1/2'de video girişleri 60 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar görüntü özelliklerini desteklediği ifade ediliyor.

Benim sorum şu; ben Dsmart kullanıyorum, kurulumunda HDMI3 kullanıldı ve adı "Uydu İzle" gibi bir şey oldu bu girişin, ben de bu bahsettiğim olayı öğredikten sorna kabloyu bu girişten çıkarttım ve HDMI1 girişine taktım. Ancak görüntü kalitesi cidden bozuldu, hareketli nesneler etrafında haleler oluşmaya başladı. TV'nin ekran modlarından sanırım gündüz moduna açarak düzeltebildim. Şimdi ben bu HDMI1'in adını nasıl uydu izle yapabilirim ve kurulum yaparsam görüntü kalitesi artar mı?

Harelenme dediğiniz bulurlaşma oluyorsa nesnelerin etrafında, gelişmiş görüntü ayarlarında hareketi seçin ve Perfect Natural Motion kapalı yapın. Öte yandan 4K şuan için Trt haricinde yayın yok yani uyduyu 1e 2e takmanız bişey değiştirmez.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.