Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeshTher

chrome sadece dokunmatik olarak kullanıma uygun bu yüzden kumandayla linkler üzerinde gezinemezsiniz, kablosuz mouse kullanın, bu sayede tv de olmayan tüm uygulamaları kurup kullanabilirsiniz, aptoide store kurdum güvenli olan uygulamaları oradan bulup kuruyorum, ama mouse olmadan olmuyor,

şu an kodi deki en iyi türk eklenti türkvod ve ukturk, türkvod uzun zamandır enigma için kullanılıyordu artık kodi üzerinden tüm androidlerde kullanılabiliyor, bir kere yükleyince dizi,film sitesi aramanıza gerek kalmaz.

Arkadaşım, forumda defalarca yazmama rağmen kimse yardımcı olmuyor, 2-3 ay önce philips 6501 in 43 inç olanını aldım maddi gücüm ona yetti, birde özel olarak bunun için teknosa dan kablosuz mause ve klavye aldım, ancak bu güne kadar kodideki eklentileri istediğim gibi kuramadım, bir çok kez forumdan yardım istememe rağmen her nedense kimse sağlıklı bir yardımda bulunmadı, ben sadece "Spor,Belgesel,Sinema,ve yabancı Tv kanalları" nı izlemek istiyorum. sen sanırım bu işi çözdün lütfen yardım et.
    https://www.youtube.com/watch?v=3Evx-YyR4WA

burdan anlatıldığı gibi yükleyebilrsin, az once yaptım canavar gibi çalışıyor tüm türk film modülleri var ve güncel

Çok teşekkürler dostum, verdiğin linkteki video çok güzel anlatmış, kurdum, çalıştı fakat Tv kanalları çok güzel çalıştığı halde videolarda örneğin, bir korku filmini denedim görüntü çok bozuktu, bazıları da hiç açmadı, bilemiyorum, bu belki benim tv nin sorunudur, belkide 43 inç olduğu içindir, ama günlerdir defalarca konu açtım, yardım istedim kimseden bir yardım göremedim, sen yardımcı oldun, her şey için teşekkürler dostum.

kardeşim film makinesi ve hdfilmcehennemi odaki çoğu filmle denedim sorun yok sadece bazı yükleme linkleri ölü olabiliyor ki bu normal siteden açsanda aynı olacak ama bir film için birsürü link var onları deneyebilirsin

Haklı imişsin dostum, sanırım ben acele baktığımdan olmuş, dizi filimler bile harika iyiki bana yardım elini uzattın, bu iş bitti, çok ama çok teşekkürler.

bişey değil kardeşim iyi seyirler

• evohan kullanıcısına yanıt
    Bende yükledim çok kolay bir şekilde ancak kodiyi ilkkez kullanıyorum sağ tarafta yuvarlak şekilde küçük bir simge çıkıyor kodiden cıksak bile tv ekranında da kalıyor onu nasıl kaldırabilirim.
  • civilianie C kullanıcısına yanıt
    O es file nedeniyle orada.. Es file yüklüyor kaldırmak gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkvod kurmayı bi türlü beceremedim beyler. yükleyip çalıştıran arkadaşlar link ile birlikte kurulumu anlatabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_rain42

turkvod kurmayı bi türlü beceremedim beyler. yükleyip çalıştıran arkadaşlar link ile birlikte kurulumu anlatabilir mi ?

Yukarlarda bir video linki paylaştım, ordan bakıp denedinizmi

• Arkadaşlar 6.0 güncellemesini dün yaptım, ses simgesinin büyümesi ve açılış logosunun değişmesi dışında bir farklılık göremedim. Yalnız şöyle bir sorun oluştu, Kodi ile eklenti yükleyemedim, örneğin Uk Turk Playlist uygulamasını kurmak istediğimde depodan ekle kısmında ilgili kaynağı görmeme rağmen içine girdiğimde video eklentisi kısmını göremedim. Ben de Kodi'yi 17'ye yükselttim, video eklentisi kısmı geldi ama yükle butonu çalışmadı bu defa da, birkaç eklenti daha denedim onlar da çalışmadı.

Belki Android 6.0 ile ilgili değildir ama en son değişiklik o olduğu için ona yoruyorum.
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Denedim ancak olmuyor. Seyirturk sorunsuz kurulmuştu ve gayet iyi çalışıyor. Ne hikmetse Turkvod olmuyor. Marshmallow ile ilgili sanırım. Denemeye devam edelim. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk_06

Arkadaşlar 6.0 güncellemesini dün yaptım, ses simgesinin büyümesi ve açılış logosunun değişmesi dışında bir farklılık göremedim. Yalnız şöyle bir sorun oluştu, Kodi ile eklenti yükleyemedim, örneğin Uk Turk Playlist uygulamasını kurmak istediğimde depodan ekle kısmında ilgili kaynağı görmeme rağmen içine girdiğimde video eklentisi kısmını göremedim. Ben de Kodi'yi 17'ye yükselttim, video eklentisi kısmı geldi ama yükle butonu çalışmadı bu defa da, birkaç eklenti daha denedim onlar da çalışmadı.

Belki Android 6.0 ile ilgili değildir ama en son değişiklik o olduğu için ona yoruyorum.

ukturk eklentisinden önce f4mproxy eklentisini kurun ondan sonra ukturk, turkvod gibi uygulamaları kurun çünkü f4mproxy olmadan çoğu eklenti kurulmuyor,

kodi ve türkvod kuramayan arkadaşlar kodi yi normal play store dan kurun system ayarlar kısmından video eklentiler kısmına gelip ilk önce f4mproxy eklentisini ardından "repository.pcd" "turkvod" "iptvupdater" eklentilerini kurun tamamdır, video sekmesinin altında eklenti bölümünde türkvod a ulaşabilirsiniz.

bir de esfile uygulamasına ait ekranın sağ tarafında çıkan küçük yuvarlak simge yeni dosya uyarısıdır, esfile uygulamasının içinde ayarlar kısmında bildirimler bölümünde bir yerde yeni dosya uyarısında bulunan tik i kaldırın.

quote:

Orijinalden alıntı: mr_rain42

Denedim ancak olmuyor. Seyirturk sorunsuz kurulmuştu ve gayet iyi çalışıyor. Ne hikmetse Turkvod olmuyor. Marshmallow ile ilgili sanırım. Denemeye devam edelim. Teşekkür ederim

kodi deki eklentilerin kurulumundaki sıkıntılar android le alakalı olacağını sanmıyorum cünkü kodiyi telefonda android 4,5,6,7 hepsinde kullandım bugüne kadar herhangi bir sıkıntı olmadı, eklenti dosyasında hata olabilir indirilirken, turkvod un kurulumunda da diğer modüllü (ukturk vb.) eklentilerde f4mproxy eklentisinin önce kurulması gerekiyor, f4mproxy olmadan turkvod ve ukturk kurulduğunda hata veriyor f4mproxy den sonra kurulduğunda sorunsuz kuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeshTher -- 2 Şubat 2017; 12:20:51 >

• NeshTher N kullanıcısına yanıt
    Akşam deneyip cevap yazarım, cevap için çok teşekkür ederim.
  • quote:

kimse tv nin kendi medya oynatıcısı kısmı ile ilgilenmiyormu acaba ben buraya bilgisayarımı göstermek istiyorum, ordan paylaşıma açıp bilgisayaradki filmleri izlemek için

tv bilgisayarımı görüyor ortak ağdan ama ortam dosyaları paylaşım için ayarlnamamış yazısı çıkıyor halbuki paylaşıma açtım ben bazı kalsorleri kodi veya vlc playerdan görebiliyorum

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

kimse tv nin kendi medya oynatıcısı kısmı ile ilgilenmiyormu acaba ben buraya bilgisayarımı göstermek istiyorum, ordan paylaşıma açıp bilgisayaradki filmleri izlemek için

tv bilgisayarımı görüyor ortak ağdan ama ortam dosyaları paylaşım için ayarlnamamış yazısı çıkıyor halbuki paylaşıma açtım ben bazı kalsorleri kodi veya vlc playerdan görebiliyorum

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum nasıl yapılıyor?

ben bir şekilde yaptım ama bu seferde bilgisayaran seçtiğim videolarda altyazı gözükmüyor aynı video yu usb den takıp açtığımda altyazı seçebiliyorken bilgisayar bağlantısında yok

• arkadaşlar elimde bir dizi videosu var bunu android deki her ahngi bir oynatıcıdan oynatırken farkettimki tv nini motion özelliği video yu etkilemiyor, ama tv nini kendi media oynatıcısından açtığımda motion özelliğini kazanarak oynuyor video, buna çok sık rastalmadım genelde aynı ama nedeni ne olabilir merak ediyorum birkaç arkadaşda elindeki videoları deneyebilirse böyle iki taraftada oynatım farkı oluyormu diye
  • NeshTher N kullanıcısına yanıt
    Denedim çalıştı çok teşekkürler.
  • arama özelliklerinde ses komutu bekliyor ya, tv nin öyle bir özelliği yok değil mi? bağırdım çağırdım algılamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

arama özelliklerinde ses komutu bekliyor ya, tv nin öyle bir özelliği yok değil mi? bağırdım çağırdım algılamadı.

6501 lerde yok orta sag tuşa 2 kere Peş peşe basarak klavye ile yazacaksiniz

• Arkadaşlar Perfect Natural Motion açıkken ekranda hareket eden objelerin etrafında blurlanma oluyor, sizde fe oluyor mu yoksa sorun sadece benim televizyonda mı?

• Pet Şişe kullanıcısına yanıt
    Evet hepimizde oluyor. Maalesef perfect motion o kadar da perfect değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Pet Şişe

Arkadaşlar Perfect Natural Motion açıkken ekranda hareket eden objelerin etrafında blurlanma oluyor, sizde fe oluyor mu yoksa sorun sadece benim televizyonda mı?

özellikle filmleri berbat ediyor kapattığızdada titreme başlıyor bide sizde ışık sızması varmı karanlık sahnelerde göze batıyor

• Merhabalar.Bu tvyi almayı düşünüyorum.Oyunlarla pek aram yok ama maç ve film izlemek için tavsiye edermisiniz bu ürünü?Görüntü kalitesi,sesi,oynatabildiği formatlar vs. nasıldır?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ulass80 U kullanıcısına yanıt
    Kendi fiyat segmentinde bu tvden daha iyi görüntü kalitesi sunan ve özellik barındıran bir tv yok... Ama bu onun mükemmel olduğu anlamına gelmiyor. Kronik sorun olarak banding söylenebilir. Bunun dışında şu an yaşadığımız bir sorun yok gibi. Bir de şu hareketli sahne sorunu var. Ama her göz için değil bizim gibi Şahin gözlüler için

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.